Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

postanowilam, usune dziecko, czy zabieg bardzo boli?

Polecane posty

Gość gość
Kobieta, ktora chce usmiercic wlasne dziecko czy nadal jest kobieta?

Gość gość
Kobieta jesli nie chce miec dziecka to go oddaje ale nie zabija. Zabijają potwory. I obojętnie jak to nazwiecie , zlepek komórek zarodek. To jest ohydne co robicie.

Gość gość
Nie zauważyłam żeby tutaj ktokolwiek cokolwiek zrobił.

Gość gość
A po co ma się męczyć ciążą i oddawać komuś gotowe dziecko,lepiej niech jak najszybciej usunie.Tak się robi na całym świecie.

Gość gość
Ohydne sa juz wasze cwaniackie wypowiedzi:) Bez refleksji , bez uczuć, ot pannica się nauczyła w szkole regułek, klepie je wymądrzając się i zgrywa nowoczesną . Idiotkę

Gość gość
17:17 a po co się męczyc twoim towarzystwem, moze by ci tak ktoś głupi łeb odstrzelił bos głupia, co? Tak się robi na świecie.

Gość gość
Zgloscie autorkę do administracji to policja ja zgarnie i bedzie spokoj ;)

Gość gość
17:19 Nie rozumiem, według Ciebie nie powinno się mieć świadomości tego jak przebiega ciąża? Co w tym złego?

Gość gość
Urodzi w wiezieniu i dobra rodzina zabierze dziecko. Zglaszam cie do admina kretynko prowokatorko

Gość gość
Ten temat to prowokacja. Kto by byl taki odwazny i na forum p******il o usunięciu dzuecka. Autorka jest p******a i zaraz jej p********y temat sie skonczy. Glupio k***a

Gość gość
bogate słownictwo, aż oczy płoną

Gość gość
I co j****a k***o boisz sie? Do seksu to pierwsza suko jestes , sama sie wyskrob debilko.

Gość gość
Z takimi k*****i to trzeba konkretnie :) dziekuje za komplement za słownictwo :)

Gość gość
Zaraz policja bedzie na twoim IP suko i ci sie odechce

Gość gość
Koniec j****ia i usuwania. Do garow glupie baby

Gość gość
Nie wiem do kogo się zwracałaś w swojej wypowiedzi, jeśli do komentarza wyżej to nie jestem autorką wątku i nigdy nie uprawiałam seksu :( No trudno, następnym razem pójdzie lepiej :P

Gość gość
nie wiem na kogo się tak pieklicie bo autorki tutaj od dawna nie ma.

Gość gość
I słusznie. Wczoraj usuwała w Holandii i chciała otuchy dziś trolluje w zmodyfikowany sposób. Te swoje pseudonukowe argumenty na zjeździe ukraińskiego feminu , tam podatny grunt jest a nie wśród zdrowo myślących rozsądnych kobiet. Powiem wam jeszcze czemu autorka nie chce przyznac racji,że dziecko nalezy urodzic i oddac tylko woli go usunąc. Bo się boi. Boi się opinii ludzkiej. Tylko w necie szczeka odważnie.

Gość gość
17:34 , strach cię obleciał?????

Gość gość
a z jakiego powodu miałabym się bać?

Gość katastasrofa
Usun tego p*****lonego s********a ty j****a k****, wysraj z p***y jego zwloki tej malej k***y p*****lonej, nie sluchaj tych katolickich k***w, najwiekszym grzechem to jest urodzic bo skazujesz niewinna istote na egzystencje w tym p*********m gownie k****, p*****l sie.

Gość gość
ale rynsztok na tym forum. z jednej i z drugiej strony.

Gość gość
jak byś się czuła na miejscu tego dziecka , które czuje sercem twoje "zamiary"

Gość gość
po pierwsze nigdy jeszcze nie usuwalam ciazy, bedzie to pierwszy raz po drugie duzo kobiet tu mowilo o tym ze mialo lub planuje zrobic alborcje, a ja tylko pytam jakie sa odczucia, liczylam ze ktoras z nich mi odpowie po trzecie jestem chyba w 6 tygodniu, wiec nawet ten zarodek nie ma rozwinietego ukladu nerwowego, czyli mu nawet serce nie bije po czwarte tak jestem samolubna, chce dalej pracowac spelniac sie zawodowo, robic to co kocham, niz sie roztyc i rodzic w bolach poza tym i tak juz zdecydowalam i to gadanie ze niby je pokocham gdy urodze, nie, nie pokocham, bo szczerze nienawidze dzieci w kazdym wieku i nie zamierzam marnowac sobie zycia na wychowywanie a jeali chodzi o stosunek, to tak uprawiam sex i bede dalej to robila z chlopakiem bo go kocham, bo sprawia mi to przyjemnosc, nie moja wina ze gumka pekla

Gość gość
Jestes idiotka, typowa zimna krowa

Gość gość
Nie wiem do kogo się zwracałaś w swojej wypowiedzi, jeśli do komentarza wyżej to nie jestem autorką wątku i nigdy nie uprawiałam seksu No trudno, następnym razem pójdzie lepiej ..... Do autorki sie zwracalam, nie do ciebie :):)

Gość gunwo
Usuwaj, nawet jak poboli to lepsze to niz lata meczarni z dzieciakiem ze wszelkimi tego konsekwencjami.

Gość gość
katastasrofa dziś Usun tego p*****lonego s********a ty j****a k****, wysraj z p***y jego zwloki tej malej k***y p*****lonej, nie sluchaj tych katolickich k***w, najwiekszym grzechem to jest urodzic bo skazujesz niewinna istote na egzystencje w tym p*********m gownie k****, p*****l sie. Hahahahahahahahaha padlam kocham cie

Gość gość
Boi sie autorka suka, juz po nia jada :) IP juz sprawdzone . Fajnie odpisujecie tej k****e zasranej. Posra sie jak zobaczy gliniarzy pod domem

Gość maciora666
nic nie boli ja usuwalam juz 4 razy i bylo spoko.