Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

postanowilam, usune dziecko, czy zabieg bardzo boli?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś przed zabiegiem dostałam 2 tab o nazwie arthrotec ,1 dopochwowo a druga do o***tu nad czczo ... x Nie przed " zabiegiem " ale przed morderstwem. :( Po zabiegach medyczynych nie ma sie wyrzutow sumienia. Po morderstwie kilkunasto dniowego czlowieka juz tak :((

Gość martayna189
Ale patologia w tym temacie. Nie sugeruj się zdaniem nikogo kto rzuca wyzwiskami bo tylko ludzie ograniczeni, którzy nie potrafią złości ująć w logiczne argumenty, używają patologicznego języka...ktoś wyżej napisał jak to wygląda z medycznego punktu widzenia. Do 3 miesiąca to rzeczywiście nic złego

Gość gość
ci co piszą ze nie boli bzdura, boli, jak lekarz ciążę wyrywa z ciebie ,boli fizycznie, a potem boli psychicznie, mnie bolało psychicznie ok 2 miesięcy teraz jakoś żyje bo muszę, ale myśli wracają, wszystko zależy od tego jaka jesteś osoba silnie psychiczna i fizyczna

Gość gość
Medycznego glupia k***o a pomysl jak wyglada z moralnego i z religijnego Bóg patrzy na takie oszolomyn jak ty

Gość gość
gość dziś przed zabiegiem dostałam 2 tab o nazwie arthrotec ,1 dopochwowo a druga do o***tu nad czczo ... x Nie przed " zabiegiem " ale przed morderstwem. :(( Po zabiegach medyczynych nie ma sie wyrzutow sumienia. Po morderstwie kilkunasto dniowego czlowieka juz tak :((

Gość gość
Oczywiscie, ze boli. I to bardzo boli. Ale... Po co atorka tematu pyta czy boli? Skoro jest nie czuła bol? Szczegolnie na bol nienarodzonego dziecka :( Co to za matka :(( Biedne dziecko :((

Gość martayna189
Nie obchodzi mnie religijny punkt widzenia bo to nie religia pomogła mi wyjść z choroby, a właśnie medycyna. A skoro wierzycie bardziej w religie niż medycyne to zamiast leżeć szpitalu to radze się modlić, tym bardziej ze według bibli ingerencja w ciało ludzkie jest grzechem, idąc waszym tokiem rozumowania skoro jesteście chorzy to znaczy, że Bóg tak chciał i nie wolno wam z tym walczyć i ingerować w wasze ciało w szpitalu wiec albo dajcie spokój z religijną moralnością albo oddajcie się religii i nie korzystajcie z nauki, która dała nam medycyne

Gość gość
faktem jest ze jestes MAMĄ! a dyskusja toczy sie czy byc matka zywego dziecka czy martwego...poradzisz sobie z tym? Ja mam wrazenie ze ci "namawiacze" to osoby kt.chca na tobie zarobic albo osoby kt.chca cie wciągnac to swojego piekła i mysla ,ze w grupie bedzie im razniej

Gość gość
ja z swoim partnerem rozmawiałam o ciąży miał to gdzieś nieobchodzilo go to nawet niezapytal się jak się czuje gdy zobaczyłam 2 kreski na teście, ważne jest jeszcze to żeby miał kto cie wspierać i być przy tobie jeśli pójdziesz na ten zabieg, życzę ci siły która jest ci potrzebna, nie namawiam cie ale spróbuj porozmawiać jeszcze o tym z partnerem ,no chyba ze jest dupkiem, jest jeszcze takie coś jak okno zycia, ale ja sama na to się niezdecydowalam bo nie miałam nikogo przy sobie gdy się dowiedziałam o ciazy

Gość gość
Po co ja straszycie jakims bolem? Nie sluchaj bo nic nie boli! jestes po znieczuleniu dozylnym i dodatkowo po malej dawce tzw.glupiego jaska ktora dostaje sie na pol godz przed znieczuleniem dozylnym krotkotrwalym. Przeszlam ,,aborcje",choc nie celowo to jednak. Moja ciaza okazala sie martwa i musialam usunac! I nie ma roznicy w znieczuleniu, standardy sa takie same przy celowej i niecelowej aborcji.

Gość gość
opisałam ci już wszystko jak i co, nic już nie pisze bo lecą komentarze ze ja cie chce namówić, bzdura twoje życie, twoja ciąża , pytałaś czy boli ,odpowiedziałam boli psychicznie i fizycznie, mimo znieczulenia boli.

Gość gość
boli jak cholera

Gość gość
faktem jest ze jestes MAMĄ! a dyskusja toczy sie czy byc matka zywego dziecka czy martwego...poradzisz sobie z tym? Ja mam wrazenie ze ci "namawiacze" to osoby kt.chca na tobie zarobic albo osoby kt.chca cie wciągnac to swojego piekła i mysla ,ze w grupie bedzie im razniej

Gość gość
Nie piszcie w tym temacie. Popełniłam błąd że go założyłam. Temat uważam za zamknięty.

Gość gość
Skoro nie radzisz sobie z bolem fizycznym to jak chcesz poradzic sobie z bolem psychicznym ?

Gość gość
idziesz do lekarza gina prywatnie i taki lekarz daje namiary gdzie można usunąć, w dużych miastach typu Poznań, Kalisz, usuwają oczywiście za pieniądze i to kosztuje od 2000-4000zl za to dziecko jesteście odpowiedzialni wy jako rodzice, spróbuj porozmawiać z partnerem co on powie powinien cie wspierać.

Gość gość
- Mamo pozwól mi Cię kochać !!! - Dlaczego nie chcesz mnie kochac ??? - Mamo... - Czy moje życie dla ciebie nic nie znaczy ?! - Mamo...

Gość gość
pisze dalej te wierszyki, jak urodzi to odwiedź ja w szpitalu, i daj na utrzymanie tego dziecka, dasz? to jest jej życie każdy ma wolna wole i rozum, dostalismy to od Boga, MYSLE ZE AUTORKA DOBRZE TO WSZYSTKO PRZEMYSLI

Gość gość
Jesteście chorzy ludzie.. Może jeszcze umażecie się krwią bydlęcą, przebierzcie się za rozczłonkowane truchło tego dziecka i przyjdzie pod jej dom wyć i brzęczeć łańcuchami? Naprawdę myślicie, ze takie coś jej pomoże? Wyzywanie, straszenie… Jeśli chcecie pomóc i ją od tego odwieść to dajcie jej jakieś merytoryczne rady jak ma sobie z tym dzieciakiem potem poradzić, do kogo zgłosić się po pomoc, dlaczego aborcja to nie jest dobre wyjście, że dziecko można oddać do adopcji, itd. A wy wyzywacie człowieka i macie poczucie spełnienia moralnego obowiązku. Serio?

Gość gość
Ta k***a co facet jest kryminalista , ty naprawde jestes k***a j****a

Gość gość
To po chuj dziwka pisze na tym temacie i inna dzifka tez ta od kryminalisty. Po chuj sie bzykalas z kryminalista idiotko. Bronicie je niektore, mogly dzifki nie pusac. Wiadomo ze taki temat wywoła burze

Gość gość
Zaraz poroni od tego hejtu :) skasuj swoj temat dzifko bo inaczej na komendzie wyladujesz

Gość gość
k***a k***a k***a

Gość gość
Nic nie usprawiedliwa baby ktora zabija dziecko. Nic. Trzeba bylo sie nie p******ic z byle c***jem

Gość gość
Jeszcze tu piszecie z tymi k***ami? Jeszcze jej nie zabrali policjanci ?

Gość gość
21:10 Tylko ona jeszcze nikogo nie zabiła. Więcej pożytku by przyszło z tego gdyby ją normalnymi argumentami namówić do urodzenia dziecka niż z wyzwisk.Była może szansa żeby ją od tego odwieść

Gość gość
Dzifki dzifki dzifki oby wam pisdy zgnily , k***y j****e , klatwa rzucona

Gość gość
Wlasnie ze nie bo z nia to trzeba konkretnie. Ta k***a jest zdecydowana i trzeba mende zniszczyc bo ona zabije te dziecko albo tak postraszyc ze jej sie odechce . Wasze pitu pitu chuj to da, trzrba mende opluc i kamieniami obrzucic. Druga Wasniewska

Gość gość
nienawiść warto zastąpić mądrą radą

Gość gość
Tej k****e zgnije pisda po zabiegu jesli to zrobi