Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety opowiadajace non stop o dziecku

Polecane posty

Gość gość

Ile mozna gadac o swoim dziecku, ja nie zanudzam opowiesciami o swim bo wiem ze to denerwuje ludzi owszem jak ktos zapyta to chetnie rozmawiam ale nielubie tez jak ktos jak sie spotkam ciagle o swoim, bylam na kawie z 2 kolezankami, z jedna sie nienwidzialam dosyc dlugo ale tamte dwie razem.pracuja, i ona pyta mnie o cos a druga odrazu gledzi o swoim, wiec ta pyta mnie znowu o cos a tamta nie dala mi dojsc do slowa znowu o swoim i tak nie odpowiedzialam wogole na.pytanie bo tamta prawie krzyczala, ile to mozna patrzec jak dorosla.osoba pokazyje jak jej dziecko mietoli chrupka w buzi i jak sie wierci jak zrobi kupe, kolezanka 40-letnia ma adhd bo wygląda to.komicznie,wypilam expresem kawe gorącą i wyszłam, gdzie te kobiety!:)

Gość gość
No ale nie twierdzisz chyba że przed urodzeniem dziecka ta opisana kobieta była normalna? No ma problemy. Bo ja wiem? Może jest niespełniona, zakompleksiona, niedowartościowana sfrustrowana. Absolutnie nie ma o czym mówić poza dzieckiem, w którym pokłada jakieś nadzieje na sens własnego życia, na pokazanie że jednak i ona kimś jest. No i świruje... Mało masz głupców i wariatów dookoła, że tak się dziwisz?

Gość gość
Masz racje przed urodzeniem tez byla dziecinna mimo wieku 40 lat i chce nastepne, pewnych rzeczy kuz nie.moge zniesc bo mnie draznia szczegolnie jak sie slyszy od osob doroslycha opowiadanie jak sie dzuecko kreci jak ma kupe w pieluszce i pokazywanie tego to juz przesada i swiadczy o niedojrzalosci

Gość gość
Kazda mama mysli ze ma piekne i madre dziecko medium normalnie A prawda jest taka ze jedno.na 1000jezt wyjatkowr reszta normal Nic ciekawego. .tez nie lubie sluchac tego

Gość gość
Raz na jakis czas mozna posluchac, ale non stop to sie nie da. Zresztą o niczym non stop sie nie da słuchać

Gość gość
W koncu o dzieciach tez sie rozmawia nie tylko o ksiazkach czy kosmetykach ale niektóre przesadzaja jak opowiadabjak jej dzieckp dlubie w nosie i pokazuje noz k...a czy one sa normalne? A sa takie ktore jak slysza jak ktos kogos pyta o dziecko to z zazdrosci nie daja dosc do słowa i odrazu o swoim nawet jak ich nikt nie pyta, to sa p*****lniete osoby i ja takich unikam

Gość gość
Do goscia z 20.21 trafiłaś w samo sedno

Gość gość
To się nazywa pieluszkowe zapalenie mózgu :D im kobieta mniej własnego życia (praca, zainteresowania itd) tym ta choroba jest bardziej nasilona :D Mnie niemiłosiernie wkurza to zjawisko na fb. Codzienne fotorelacje z życia niemowlęcia, masakra jakaś. Jestem wredna, bo nie lajkuję, nie zachwycam się w komentarzach. Sama mam dzieci, według mnie cudowne ale kurna one są DLA MNIE i rodziny cudowne, nie wyobrażam sobie zawalać swoich znajomych fotkami jedzącego dziecka z dopiskiem "Marcelek zajada obiadek"... Jedna koleżanka ze 3 razy w tyg wstawiała cytaty ze swoich dzieci, np. "-mamaaaa nudzi mi się - to się pobaw - ale mam za dużo zabawek, nie wiem którą wybrać" ha ha ha niby to takie śmieszne ma być. Ludzie przestali komentować i lajkować, chyba się w końcu zorientowała że to słabe jest eh

Gość gość
Niedojrzale kobiety i tyle, co tu dużo mówić, albo popieprzone dajcie sposob ten fejsbuk to zjada rozumy u ludzi, ja akurat konta nie mam ale slysze jak dorosle kobiety komentuja ze widzialy zdjecie:jakas kolezanka pozowala w aucie i zrobila fotke samych butów, a druga mowi ze ona tez zawsze ma taka poze, czy one sa pierdolniete?? Sorry za dosadnosc ale innego okreslenia nie znam, kobiety 40-letnie

Gość gość
A ja uważam, że każde dziecko jest wyjątkowe i super. Takpowiedzmy do 6 roku zżycia.

Gość gość
wiesz mysla ze cudu dokonaly