Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić kiedy on chce za wszystko płacić ?

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy ze sobą od grudnia. W styczniu byliśmy razem w Dubaju i on zapłacił za wszystko. Nawet nie dał mi karty wyciągnąć. W restauracji tez on zawsze płaci. Teraz planujemy wakacje i znów pojawia się ten problem. On twierdzi, że stać go i to on będzie płacił. Co w takiej sytuacji zrobić ?

Porozmawiaj z nim , ze czujesz się skrępowana i ze nie chcesz aby on za wszystko płacil bo to też trochę zobowiązuje, a nie chcesz czuć się jak jego utrzymanka

Gość gość
Juz mu to powiedziałam. Ale on uważa że to wcale nie znaczy że jestem utrzymanką itp.

No to nie wiem. No sama powinnas wiedzieć najlepiej jak rozmawiać że swoim facetem. Moze zasugeruj że czujesz się jak kurtyzana

Gość gość
Nie uprawiaj z nim seksu... Bo pewnie mysli ja sie na nia wykosztuje to bedzie mi musiaa sie odpłacic

Gość gość
Nie on tak zapewne nie myśli.

Gość gość
co by facet ie zrobił to i tak dla was dziewczyna zawsze będzie ku/rwą i utrzymanką! pójdą coś zjeść i on zapłaci - ona jest utrzymanką zamieszkają razem, on więcej zarabia, więcej płaci - ona jest ku/rwą ona urodzi dziecko i z niemowlakiem jest w domu - ona jest ku/rwą, oszustką, złodziejem i pasożytem! jak przyjmie kwiaty od faceta to również będzie prostytutką, prawda?

Gość gość
A gdzie w tym temacie dziecko lub ciąża? :O

Gość gość
gość dziś A gdzie w tym temacie dziecko lub ciąża? pechowiec.gif x Gość powyżej Ciebie pisał przykładowo matolico :P

Gość gość
Kobieto korzystaj:-)

Gość gość
przestań pozwalać by ci stawiał klocka na klate to mu sie odechce za wszystko płacić

Gość gość
Dziekuj Bogu za takiego faceta. Bo takich juz brak.

Gość gość
Taki facet to skarb (skarbiec). Gorzej by było gdybyś musiała wszystko za siebie płacić. Bierz co daje i dziękuj.

Gość gość
Co innego gdyby go na to nie było stać i na przykład zapożyczałby się żeby Ci zaimponować ale jeśli go stać, to nie widzę problemu. Mój mąż też zawsze taki był. Nie było mowy żebym zapłaciła za cokolwiek w knajpie czy w sklepie. Przestałam z tym walczyć, starałam się robić mu ładne prezenty, nie koniecznie z jakiejś okazji. Lubiłam mu kupić dobrej marki koszulę albo zegarek itp. Gdybym miała choć cień podejrzenia, że nadwyręża się dla mnie finansowo, nigdy bym mu na to nie pozwoliła ale tak ? korzystaj ;)