Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak ja się cieszę,że mój dzieciaty rozwodnik mnie zdradził :)

Polecane posty

Gość gość

Rok temu mój dzieciaty rozwodnik mnie zdradził. Cierpiałam, ale teraz wiem, że to najpiękniejsze co mi się w życiu przydarzyło. W końcu mam wspaniałego faceta dla którego jestem najważniejsza na świecie (wtedy chciałam być tylko tak ważna jak dziecko, wcale nie ważniejsza - podkreślam), nie ma żadnych byłych żon, żadnych nerwów. W końcu czuję, że mam życie we własnych rękach, a nie wszystko dzieje się obok mnie, bez konsultacji ze mną. Z tego poprzedniego związku gdzie byłam traktowana jak koło u wozu pozostał mi w spadku alkoholizm, ale leczę się i jestem trzeźwa, psychoterapia przynosi skutki, odzyskuje poczucie własnej wartości. W życiu nie bierzcie się za dzieciatego rozwodnika, bo to się źle kończy - mówię o sytuacji gdy jesteście panienkami i swojego bagażu nie macie. Niestety zazwyczaj wygląda to tak - że jest "mała księżniczka", była żona i jej potrzeby (wszak to "matka jego dziecka" i potem ewentualnie Wy, jak starczy czasu. Są faceci, którzy potrafią pogodzić te dwa światy, zrobić tak, że wilk będzie syty i owca cała, tacy, którzy stworzą warunki żebyście czułe się ważne, ale przez to, że to wymaga wysiłku, odpowiedzialności, dobrej organizacji czasu i empatii - są w zdecydowanej mniejszości. 5 razy zastanówcie się zanim wejdziecie w taki układ :)

Gość gość
Przeżyłam 4 letni związek z rozwodnikiem iwłaśnie "małą księżniczką" do dziś leczę sie na nerwicę. Ale to trzeba przezyc na własnej dupie, zakochanym ślepo laskom nie przetłumaczysz

Gość gość autorkaaaaaa
I jeszcze podkreślę - poznałam go 6 lat po jego rozwodzie, bo zaraz się zacznie "rozbiłaś rodzinę to masz za swoje" - niestety "zonk"

Gość gość
tez nie rozumeim kobiet które zawierają związki z rozwodnikami dzieciatymi :P wiadomo, ze dla takiego zawsze będzie najwazneijsze dziecko. DOBRZE ZROBILAS, BRAWO!!!!!!!!!

Gość alicja86575
W życiu bym nie chciała faceta z dzieckiem, wolałabym do końca życia wydawać kasę na baterię do wibratora

Gość gość
tez nie rozumeim kobiet które zawierają związki z rozwodnikami dzieciatymi jezyk.gif wiadomo, ze dla takiego zawsze będzie najwazneijsze dziecko. DOBRZE ZROBILAS, BRAWO!!!!!!!!! xxxxx Dokładnie. Najlepsze potem jest jaka taka kobita chce miec własne dziecko, ale on mówie, że nie "bo on już ma" egoiści

Gość mała misiunka
Niestety też należę do grona kobiet, które wpieprzyły się w taki układ. Na szczęście to już za mną. I życzę mojemu dzieciatemu rozwodnikowi, co nie potrafił wychowywać swojej, córki - wychowywał ją poprzez coraz to nowsze tablety, pozwalał jej na wszystko moim kosztem, aby kiedyś to rozpieszczone dziecko nie podało mu szklanki wody na starość :), bo kobieta to wiadomo, że mu nie poda, bo żadna nie wytrzyma