Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Zona chce wrocic.....

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
babskie podej艣cie do zdrady jest ok:D a jakie jest podej艣cie faceta do zdrady? zdradzi艂em bo 偶ona mi nie dawa艂a d**y a mam potrzeby du偶e, bo si臋 zapu艣ci艂a itd. jej wina, nigdy moja, no co ja poradz臋 na to 偶e baby same mi w艂a偶膮 do 艂贸偶ka, pozdrawiam Karolki

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
dodam 偶e mam gdzie艣 co zrobi lub zrobi艂 autor

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co nie zmienia faktu ,ze osoba zdradzaj膮ca robi 藕le czy to m臋偶czyzna czy kobieta. Jak jest 藕le w zwiazku to odchodzi si臋 a nie zdradza. Mozna i tak jak zona autora ale jaki sens jest w jej powrocie ? Tak bardzo jej m膮偶 nie pasowa艂 ,ze teraz chce do niego wr贸ci膰 ? To nawet nie logiczne nie m贸wi膮c o tym ,ze mi艂o艣ci w tym 偶adnej tylko egoizm.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a znasz przypadki zdrad, kt贸re scala艂y zwi膮zki, ja znam i psychologia r贸wnie偶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A jeste艣 autorze pewien 偶e ona nie chce wr贸ci膰 tylko po to 偶eby ci臋 wmanewrowa膰 w sytuacj臋 gdzie to ona b臋dzie mog艂a z艂o偶y膰 wniosek o rozw贸d z TWOJEJ winy? Bo na razie wygl膮da to dla niej nie za ciekawie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Oczywi艣cie ,ze takie przypadki bywaj膮 ale gdy osoba zdradzaj膮ca nie wyprowadzi si臋. Mozna da膰 szanse i naprawia膰 zwi膮zek gdy jest nadzieja ,ze osoba zdradzaj膮ca jest rozdarta miedzy ma艂偶onkiem/zona a kochankiem/ kochanka. W sytuacji wyprowadzki podejmuje si臋 decyzje zmiany a to znaczy ,ze podejmujemy decyzje o rozstaniu wiec trzeba liczy膰 si臋 z tym ,ze powrotu nie b臋dzie a przynajmniej mo偶e on by膰 niemo偶liwy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 facet po rozwodzie
Zdrady, kt贸re cementuj膮 zwi膮zek oczywi艣cie s膮, ale wtedy, gdy zdradzaj膮ca osoba wraca uzmys艂awiaj膮c sobie warto艣膰 zwi膮zku/ma艂偶e艅stwa i partnera. Wracaj膮 pe艂ne mi艂o艣ci i pokory, 艣wiadome tego co zrobi艂y i tego ile teraz trzeba b臋dzie przegada膰, ponaprawia膰. Czasem jednak partner/ partnerka chce wr贸ci膰, bo dosta艂/a kopniaka i nie ma co z sob膮 zrobi膰. Bezrefleksyjnie i traktuj膮c to jako oczywisto艣膰. Czyli traktuj膮c swoje ma艂偶e艅stwo i dom jak bezpieczn膮 baz臋 do nast臋pnych mi艂osnych wypad贸w, a partnera/partnerk臋 jak zapchajdziur臋. Na pytanie jak jest w tym przypadku to Autor musi sobie odpowiedzie膰. Poza tym do takiego wybaczania nie ka偶dy si臋 nadaje. Mn贸stwo z艂ych emocji.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No jeszcze dwa tygodnie przed poznaniem fagasa bylem tak mowila miloscia jej zycia a tu nagle bum!w malzenstwie bylo ok w sex tez ok tylko musze dodac ze kiedys miala chlopaka ktoremu rogi tez dorobila a co so pustego mieszkania to nawet pralke wziela a na wszystko pracowalem ja nie ona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I jeszcze jedno gdy chciala wrocic to nieokazala skruchy nawet nie bylo slowa przepraszam nic tylko los i zimno przesto podjolem ostateczna i dobra decyzje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przepraszam pisalem z telefonu i pomylilem niektore litery.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Autorze dobrze zrobi艂e艣, skoro ju偶 za m艂odu zdradza艂a, to najwidoczniej taka jest. Rozwied藕 si臋, pozbieraj i u艂贸偶 zycie na nowe, bo m艂ody jeste艣, po艂owa 偶ycia przed Tob膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dokladnie mysle ze podjalem sluszna decyzje zreszta wszyscy nasi znajomi ktorzy ja znaja od lat tez tak mowia bo ona mysli ze jak jest bardzo ladna to wszystko moze, no moze.......ale juz nie ze mna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 wczoraj DAJCIE SPOK脫J WSZYSTKIE OBR膭 CZYNIE. JEGO KOBIETA ZACHOWA艁A SI臉 JAK QURWA niestety cze艣膰 kobiet tak w艂a艣nie si臋 zachowuje. i tyle w temacie nie daj jej wr贸ci膰 zadbaj o dziecko je艣li twoje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 facet po rozwodzie
Czyli chyba nie dociera do niej co tak naprawd臋 Tobie zrobi艂a, i 偶e bankowo jej wybaczysz. Niestety na kilomert mi to pachnie brakiem szacunku. A szacunek obok mi艂o艣ci jest niezb臋dny. Pytanie jak to widzisz w kontek艣cie dziecka? Ma zosta膰 z Tob膮, czy z ni膮, gdzie ma mieszka膰, je偶eli ma by膰 z matk膮? Rozw贸d rozwodem, ale trzeba my艣le膰 jak m臋偶czyzna i ojciec.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziecko jest z nia i fagasem zobacze jak to bedzie dalej na rozwodzie chcialbym dziecko do siebie wziazc ale pracuje dziecko ma 8 lat i jest problem,ona nie pracuje i ma czas zobacze bo bardzo kocham dziecko i tylko za nim teraz tesknie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dodam tylko jeszcze ze z jej strony nie ma zadnej skruchy,rozmawia ze mna jakby nigdy nic sie nie stalo???Niewiedzialem tak naprawde komu poswiecilem polowe swojego zycia,na poczatku byl szok i bol i niedowiezanie ale klapki mi spadly po latach i zobaczylem wroga a nie kochajaca zone,kogos kto chcial mnie znisczczyc i dlatego wielkie NIE!Ona jest zdziwiona ze ten kochajacy maz powiedzial jej ostateczne NIE a zawsze byl taki kochajacy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 BRAWO TY
go艣膰 dzi艣 Dobrze 偶e masz jaja w portkach i j膮 pogoni艂e艣 coraz wiecej kobiet my艣li 偶e mog膮 traktowa膰 facet贸w jak 艣mieci ale prawdziwy facet sobie na to nie pozwoli. Niestety ale taka jest prawda by艂y czasy gdzie faceci byli nie porz膮dku obecnie jest 50% na 50%. Walcz o dziecko 偶eby ona jej nie wychowa艂a na tak膮 szmat臋 jak ona sama

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na szczesie corka ma serce po mnie i to mnie cieszy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak wr贸ci to raczej gorzej nie b臋dzie ni偶 ju偶 by艂o wi臋c mo偶esz spr贸bowa膰 je偶eli chcesz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 BRAWO TY
go艣膰 dzi艣 Ka偶de serce mo偶na zatru膰 jadem wi臋c uwa偶aj. Lekarstwem mo偶e by膰 tylko du偶o mi艂o艣ci z twojej strony.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I dodam ze gdy jej powiedzialem nie i poslalem spowrotem do fagasa to mnie zalewa smsami o rozych bzdetnych nieistotnych sprawach ale ja to mam gdzies.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 BRAWO TY
Jeszcze zapytam ile ona ma lat? ile ty? Ile fagas? Jak si臋 poznali?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam 37 i ona tez fagas chyba 40 ale dokladnie nie wiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A gdzie sie poznali tego dokladnie nie wiem tylko przypuszczam ale to ma malo istotne znaczenie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ona teraz b臋dzie wysy艂a膰 smsy, dzwoni膰, nie daj si臋. Pewnie tam ten ju偶 jej nie chce i teraz chce wr贸ci膰, za dobrze jej by艂o, nie musia艂a pracowa膰, siedzia艂a w domu, wi臋c babie odbi艂o. Kopnij j膮 w ty艂ek i poszukaj porz膮dnej, z kt贸r膮 u艂o偶ysz sobie 偶ycie, tylko o c贸rce nie zapominaj, bo ona niestety najbardziej na tym ucierpi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dokladnie mnie te smsy tylko denerwuja dla mnie to jest toksyczne jak poszla do innego to niech mi da spokoj a nie dzwoni i pisze?O corce nie zapomne bo ja kocham nad zycie a kobiete poszukam inna na szczescie mam u kobiet powodzenie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tylko najpierw si臋 rozwiedz dopiero szukaj kobiety.Bo p贸偶niej s膮 tylko problemy.Z czyst膮 kart膮 zaczynaj nowe 偶ycie.Wszystkiego dobrego i nie zra艅 tej kt贸ra ci臋 pokocha.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Oczywiscie najpierw rozwod a co do skrzywdzenia innej niewinnej kobiety nie ma mowy bo wiem sam przez co przeszedlem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To tak jest Jak wartosciowy mezczyzna trafi na taka nic nie warta lafi...nde.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jeszcze nie wiesz czy nie jest w ci膮偶y z fagasem uwa偶aj 偶eby Ciebie nie wrobi艂a

Udost臋pnij ten post