Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zona chce wrocic.....

Polecane posty

Gość gość
Co tam dalej wymyśla ta twoja żonka?

Gość gość
Cemhff

Gość gość
Gg

Gość gość
Wczoraj byl ponowny Telefon o powrot oczywiscie odmowilem,nie rozumie jej bo na pytanie Jak zyjesz z nim to odpowiada dobrze a Jak dobrze to po ci chce wracac?

Gość gość
Powiniennes przyjąć ja z otwartymi ramionami. Tak po katolicku.

Gość gość
Ha ha dobre ona nie umie zrozumiec slowa nie!

Gość gość
A dom/mieszkanie w którym mieszkasz jest Twoje czy wspólne? Może to kwestia kasy, że chce wrócić? Ja jestem zaskoczona, że po takim czymś jeszcze ze sobą rozmawiacie, że Ty pytasz jak jej się żyje z kochankiem i ona Ci opowiada ;-( gdybym odeszła do kochanka i miała jakiekolwiek sumienie to unikałabym męża jak ognia a nie dzwoniła i opowiadała co mi kochanek powiedział. Z kolei gdyby mąż ode mnie odszedł też nie chciałabym już go znać i na pewno nie pytałabym co słychać w jego nowym związku. Ja jestem przeciwna powrotom. Może dlatego, że nie umiem wybaczać i jestem pamiętliwa. Nie mogłabym nic zbudować na takim fundamencie. Szkoda dziecka, taka emocjonalna huśtawka;-(

Gość gość
Mamy dziecko a to jest pretekst do jej dzwonieniam.mieszkanie jest wspoldzielcze ale ja tylko jestem zameldowany bo ona jest wymeldowana juz pare miesiecy,gdyby nie dziecko kontakty z nia bym urwal.

Gość gość
Kochaś ją wkrótce wywali jak mu się znudzi finansowanie jej,a wtedy dziecko do domu a ją na wycieraczkę .

Gość gość
No tez mi sie tak zdaje bo ona nie pracuje,tylko on,mysle ze to powod braku miejsca zamieszkania w razie gdy fagas da kopa przygania ja do mnie bo w zadne milosci z jej strony ja juz nie wierze.

Gość gość
Najgorsze jest to ,że ktoś kogoś krzywdzi nie zdając lub zdając sobie sprawę jak kogoś to boli.

Gość gość
Ona wogole nie mysli o tym co zrobila ze mi takie swinstwo zrobila gada ze mna tak jakby nic sie nie stalo!!!wyrachowanie,tupet nie wiem sam?

Gość gość
Cóż, Twoja żona pokazała prawdziwa twarz.

Gość gość
Powiedz jej żeby kontaktowała się z tobą tylko w sprawie dziecka.Wtedy ty odpoczniesz od tego wszystkiego psychicznie.

Gość gość
sam fakt ze zabrała agd z waszego domu swiadczy z jakim cienkim bolkiem się związała :-) facet ma 40 lat i nie miał tego w domu? teraz przyszła szara rzeczywistośc****ani stwierdziła ze słowka i seks to nie jest taki miód i orzeszki:-) Bierz rozwód a ona niech przedstawia rodzinie nowego "męża" będziesz miał więcej dowodów na rozprawie:-) Poza tym uważaj co do niej piszesz aby ona nie miała nic przeciwko tobie. Możesz z nią tak korespondować aby mieć więcej faktów w razie kłopotów na rozwodzie.

Gość gość
człowieku czy wczesniej nie zauwazyłes ze to pasozyt?

Gość gość
No wlasnie musiala udawac kim jest przez te wszystkie lata udawala kochajaca Zone a zu szok.

Gość gość
Ja juz sie troche dowiedzialem o co chodzilo z jej powrotem.chodzilo o to ze chciala sie z dzieckiem do mnie spowrotem wprowadzic mnie po jakims czasie sie pozbyc z mieszkania i fagasa wprowadzic poniewaz on ma male mieszkanie a ja wielkie.skurw...... Tej nie powiem s.... Jest powalajace i temu komus poswiecilem polowe zycia co za ....... A tyle lat udawala kochajaca czarujaca Zone.zygac sie chce i ciesze sie ze to cos nie jest juz czescia mojego zycia.

Gość gość
A skąd się autorze dowiedziałes. Kochanek ci to powiedział.... Bajki na dobranoc :p

Gość gość
Nie bajki tylko wspolna znajoma to nie temat na zarty.

Gość gość
Żartujesz? Przedstawiła go juz rodzince? Matko, z jaką kobietą Ty żyłeś! Dzięki Bogu, ze to nie moja siostra, gdyby mi przyszła z tym facetem, to wykopałabym oboje z mieszkania!

Gość gość
Logicznie odpowiedz na pytanie skad wie o tym twoja znajoma. Zainstalowała podsłuch w mieszkania kochanka... Twoja niewierna żona poszła lub kochanek poszedł wszystko wygadac twojej znajomej osobie....

Gość gość
No a jej rodzice to zazarci katolicy no ale coreczka wybrala i oni szanuja......

Gość gość
Wrózka to z kart wyczytała.....

Gość gość
Nie znajoma ja zna lata a jego juz tez zna i wie o co chodzi

Gość gość
Rozwiedź się jak najszybciej i ułóż sobie życie na nowo, tylko tym razem z NORMALNĄ kobietą.

Gość gość
Reasumujac twoja znajoma zna sie szmat czasu z twoja niewierna zona i dlatego jest w stanie odczytac telepatycznie intencje tamtej kobiety . Twoje wywody sa infantylne. Troszeczkę samokrytyki.....

Gość gość
Oczywiscie ze sie rozwiode no Problem w tym ze ona przez lata udawala normalna kobiete kochajaca matke i Zone a tu okazala sie taka wyrachowana .........i to bez zadnych uczuc nawet tych podstawowych ludzkich

Gość gość
Zdefiniuj mi termin "normalna kobieta"