Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zona chce wrocic.....

Polecane posty

Gość gość
Po prostu znajoma wie a Jak ja znam lata to nigdy mnie nie zawiodla zawsze mowi prawde i tyle.

Gość gość
Kazda kobieta moze zrobic blad.

Gość gość
Blad?blad moze kazdy ale czytales cala historie co zrobila to wedlug ciebie jest blad???czy to jest zaplanowane zniszczenie meza i ojca dziecka

Gość gość
BŁĄD? Przecież ta kobieta układa sobie życie z kochankiem.

Gość gość
"Po prostu znajoma wie ....." We wszytko wierzysz znajomej co powie bo ona wszytsko wie ?? Skąd wie ??

Gość gość
Od niej wie i od jej fagasa bo tam chodzi i wie ona zawsze mowi prawde a ta "zona"niestety nie wie ze mi wszystko gada.

Gość gość
hmmm odpowiedz sobie autorze na pytanie czy ta znajoma te rewelacje wie z ust Twojej żony czy sama (znajoma) wysnuła taki wniosek ? bo kobiety i nie tylko lubią dodawać swoje 3 grosze do tego co się zasłyszało.... i nie zdziwiłabym się gdyby okazało się że żona wspomniała że nie wygodnie jej na mniejszym mieszkaniu, a znajoma zaraz dodała sobie że pewnie teraz żona chce Cię wymiksować z mieszkania.... zrobisz jak uważasz, ja osobiście uważam że każdemu należy się szansa, sama dałam ją zdradzającemu mężowi, bo to jemu przysięgałam przed Bogiem że na dobre i na ZŁE do końca życia i z tego będę rozliczona po śmierci fajnie się radzi na forum, jak 99% osób tutaj nie doświadczyło nigdy takiej sytuacji.... pamiętaj że masz dziecko, za nie też jesteś odpowiedzialny i za to aby choć spróbować stworzyć mu rodzinę żona mega się pogubiła i możliwe że póki co czuje wyrzuty sumienia ale wstydzi się przed sobą i przed innymi powiedzieć głośno "źle wybrałam, źle zrobiłam, nisko upadłam"

Gość gość
21:32 Ale ona go nawet nie przeprosiła! Zabrała wszystkie meble, sprzet agd, zostawiła go z niczym z dnia na dzień. Zdradzała, odeszła, okradła. Co zrobiła z tymi wszystkimi rzeczami?

Gość gość
Ona mi tez przysiegala przed Bogiem no i co zrobila?to nie byla jednorazowa zdrada tylko kilkumiesieczne zdradzanie za plecami i przeprowadzka do niego a to co wiem o planie przejecia mieszkania to Prawda bo to wiem na 100 procent.

Gość gość
Gdzie ma te meble agd itd tego niewiem ale okradla mnie na okolo 12 tys zlotych.

Gość gość
Aha i mowila ze te sprzety jej sie naleza bo to wspolnota malzenska ale na wszystkie te rzeczy zapracowalem ja.

Gość gość
"Od niej wie i od jej fagasa bo tam chodzi i wie ona zawsze mowi prawde a ta "zona"niestety nie wie ze mi wszystko gada." Czyli znajoma chodzi do nich w odwiedzi a zona i kochanek ujawniaja przed nią (obca osobą) wszystkie swoje intrygi. Aha...

Gość gość
Tego tlumaczyc nie musze po prostu wiem na 100 procent od tej osoby a to jest pewne.

Gość gość
Potwor a nie zona.....

Gość gość
nie ma potrzeby drążyć skąd znajoma wie bo to nie jest wazne ważne jak Ciebie potraktowała twoja żona i skoro nie ma skruchy to jest to podejrzane uwierz tej znajomej i działaj tak ,żeby szybko sie od żony uwolnic bo ciebie wykończy a dziecko zawsze będzie Twoje

Gość gość
fakt , jest to podejrzane ze rozmawia z toba jakby nigdy nic , nie przeprosiła , okradła , nie postawiła tobie zarzutów , to wygląda tak jakby coś rozgrywała na zimno , oj chłopie uważaj

Gość gość
Wierze znajomej ona wie co gada musze uwazac bo widocznie ona chce isc za ciosem i pozbawic mnie wszystkiego tz mieszkania tylko ze ja po nokaucie juz wstalem i nie dam sie zaskoczyc choc fakt trzeba uwazac.

Gość gość
Ciekawa historia, pouczająca. Ładna kobieta, nie wyobraża sobie, że facet może odmówić, powiedzieć -nie, dość.

Gość gość
To ze ona ma wyjatkowa urode dla mnie teraz to nie ma najmniejszego znaczenia wazne jest to jakim potworem sie okazala a nie tym kogo grala przez lata "czarujaca wszystkich wokol"zreszta co tu gadac Jak kiedys lata do tylu miala chlopaka ktoremu tez dorobila poroze,ale nie zdrada fizyczna u mnie byla najgorsza tylko ta emocjonalna,psychiczna te zawiedzione zaufanie i szok ze ktos za kogo bys oddal zycie i jestes go pewien Jak nic robi ci z zycia pieklo i gdzies ma twoje uczucia i wszystkie lata i wspomnienia.Ale jakos udalo mu sie pozbierac i powiedziec nie!juz z toba nigdy wiecej!

Gość gość
Dobrze sie maskowala az wyszlo jaka jest naprawde.

Gość gość
Czy ktos wie ile trzeba czekac na pierwsza sprawe rozwodowa?

Gość gość
Nie wiem

Gość gość
od 2 do kilku miesięcy

Gość gość
Dzieki to nawet szybko.

Gość gość
Kolega na sprawe czekal 1 miesiac od zlozenia pozwu.

Gość gość
Odzywam sie po jakims czasie,powrot zony niebyl spowodowany miloscia do mnie tylko jest w 3 miesiacu ciazy z tym do ktorego poszla i teraz wiem ze chcieli mnie wykolegowac z mojego mieszkania......

Gość gość
wcześniejsze ostrzeżenia się sprawdziły dasz rade , skup sie na swoim dziecku i układaj sobie życie na nowo z kimś innym powodzenia

Gość gość
Ale masz potworną żonę! Ta kobieta, to jakiś potwór!!

Gość gość
Ona jest naprawde potworem.

Gość gość
Po tym co zrobila,jeszcze chciala cie z mieszkania sie pozbyc!to jest straszne ja nie idzie nazwac czlowiekiem.ona to jakas patologia.