Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zona chce wrocic.....

Polecane posty

Gość gość
tam zaraz patologia, egoizm i chciwość to rozpowszechnione cechy, faktem jednak jest, że przy rozwodach kobiety wykazują o wiele większą determinację i pomysłowość w walce o majątek niż mężczyżni, i co gorsze, często im się to udaje.

Gość gość
Ale miales pecha ze na taka trafiles to potwory a nie kobiety co tak mezowi robia.

Gość gość
No i znowu po czasie musze napisac,byla ostatnio u mnie odebrac corke i mnie prowokowala ze zabierze z mojego mieszkania reszte rzeczy tzn telewizor,sofa itd bo powiedziala ze ona ma rachunki(ma bo mi je ukradla jak sie wyprowadzala do fagasa)i powiedziala ze mnie zalatwi,ja mysle ze to zemsta za to ze nie pozwolilem jej miesiac temu wrocic,miala podobno byc z tamtym w ciazy ale nie jest,ta kobieta znowu mnie psychicznie wykoncza a mialem juz totalny spokoj.Poza tym mam jej pismo od adwokata z grudnia zeszlego roku w ktorym pisze ze ona nie chce juz nic z tego mieszkania,a teraz takie cos znowu.Przypominam ze okradla mnie z kochankiem kiedy mnie nie bylo w domu w zeszlym roku.

Gość gość
I jeszcze jedno ja juz nie wiem jak sie od tej chorej osoby calkowicie odciac,bo mamy dziecko,ta kobieta mieszkajac z fagasem co jakis czas chce mi rozwalac zycie ktore teraz sklejam na nowo.

Gość gość
Powołuj się na to pismo. Masz swojego adwokata? Masz dokument, na którym jest jej zeznanie, że już niczego nie zabierze, to chroni resztę Twoich rzeczy. Piszesz, że ma rachunki, faktury są na nią? Bo wiesz, paragon każdy może pokazać. Przeciez ona nie pracowała, więc za co kupiła te meble? Bez jaj.

Gość gość
Adwokata man rachunki byly bezimmienne a to co man na pismie to bylo od jej adwokata ze Nic juz niechce.

Gość gość
Więc trzymaj ten papier i się na niego powołuj, masz to na piśmie, że ona innych rzeczy nie chce, więc w razie czego, wzywasz policje i pokazujesz im to pismo. A ona niech w końcu ruszy d**e d pracy i niech sobei kupi nowe mebelki!

Gość gość
Dobrze ze ten papier man Bo z taka wyrachowana Baba nigdy Nic nie wiadomo.fagas musi Nic niemiec ze chce wszystko odemnie.

Gość gość
Ale ludzie potrafią być chamami .

Gość gość
Nie przeczytałam całego wątku ale jeśli kochasz te kobietę pozwól jej wrocic. Teraz są emocje żal itd ale pomysł o przyszlosci, o następnych 30 latach, czy chcesz by była kimś obcym?

Gość gość
Z Nia juz niebede to potwor w skorze pieknej kobiety szkoda ze nie przeczytalas to bys wiedziala.

Gość naaaaaaaac
Masz swoja glowe...my tutaj nie znamy ani Ciebie,ani Jej. Macie dziecko...mowisz,ze lepiej zaczynac z kims nowym?dziecka nie wymazesz,a rozwody sa wyniszczajace dla psychiki dziecka...ona zrobila cos,nad czym sie juz prwnie do konca nie przeskoczy,ale jak ktos juz napisal,cos ja do tej zdrady pchnelo. Stawiam na to,ze nie czula sie pozadana,zauwazana jako kobieta...prawda jest taka,ze zamiast tu pisac z obcymi powinienes rozmawiac z nia..szczerzr..spytac o powod. I...pomyslec o przyszlosci dziecka.

Gość gość
Jakie wybaczenie jak ona mnie z fagasem okradla I za plecami zdradzala przez 3 miesiace spiac z nim i ze mna rownoczesnie a ja Nic Mie wiedzialem,narazila mnie na syfa ktorego na szczescie nie man.Porzadanie bylo wszystko gralo ale wiem ze kiedys swojego chlopaka tez zdradzala.

Gość gość
Ludzie zanim mu coś poradzicie, to przeczytajcie CAŁY wątek!

Gość gość
autorze nigdy nie pozwól jej wrócić ułożysz sobie życie z normalną kobietą

Gość gość
ty z 9.35 najpierw czytaj potem pisz bo na razie nie wiesz o czym piszesz

Gość gość
Kto zdradza nie kocha lepiej ochlonac I ulozyc zycie z inna kobieta.

Gość gość
Kochanek ja wywalil i mieszka u mnie od tygodnia tragedia dla mnie bo inaczej dzieci by poszly do rodzinny zastepczej ona i tak z nim pisze smsy a my oczywiscie te soba nic nie mamy niemam slow po dojsciu do siebie wszystko mi sie pochrzanilo

Gość gość
Dlaczego ją wywalił?Przecież ona jest z nim w ciązy nie? Córke zostaw u siebie, a ją w*******l, niech idzie do matki mieszkać.

Gość gość
Ty lepiej uważaj, bo oni znowu coś kombinują! Zeby Ci mieszkania nie odebrała!!

Gość gość
Mysle te chodzi o mieszkanie totalna sciema z jej strony i szok dla mnie.

Gość gość
Mnie na dystans a z nim ciagle pisze a mowi te ze znajomymi

Gość gość
Nie daj sie wciagnac w jej gierki ma byc dla ciebie obojętna zero sexu dyskusji z nią nie tlumacz się jej z niczego poprostu traktuj ja jak powietrze daj jej miesiąc na znalezienie sobie czegos do mieszkania zaproponuj ze dziecko może zostac u ciebie

Gość gość
I tak już ja straciłeś wiec nie rób sobie nadzieji co do niej , chyba ze tak bardzo ją jeszcze kochasz i jestes wstanie poświęcić swój honor i szacunek dla niej to możesz to posklejac jakoś tylko zadaj sobie pytanie czy chcialbys byc dalej z taką osobą

Gość gość
kto ci powiedział że dziecko by poszło do rodziny zastępczej ? dałeś sie nabrać w razie czego sąd przyznałby dziecko tobie ale z ciebie fujara nadajesz sie do oskubania czy ona nie ma rodziców?

Gość gość
Zadnego seksu z nia niemam zamiaru miec,tylko to jest dla mnie ciezkie bo zaczalem po 7 miesiacach dobrze funkcjonowac,pogodzilem sie z sytuacja ze odeszla do kochanka a tu jak grom z jasnego nieba powrot nie spowodowany miloscia do mnie tylko tym ze nie ma sie z dzieckiem gdzie podziac,to co zbudowalem przez te miesiace czyli moj wewnetrzny spokoj leglo teraz w gruzach,ciezko mi ogladac z nia tv i funkcjonowac w jednym mieszkaniu,mowi ze szuka mieszkania tylko ile to potrwa,i wiem ze z tamtym fagasem dziennie pisze smsy.

nie jest to łatwy chleb, ale w sumie piszę aby polecić Wam te cyrkonie Swarovskiego: allegro.pl/cyrkonie-swarovski-crystal- white-opal-50-sztuk-i6164486247.html Mega tanie, oryginalne i szybka wysyłka!

Gość gość
Totalnie nie wiem co robic.Dlaczego jej zastempczego mieszkania nie daja.?

Gość gość
ty nie rozumiesz że ona nie chce sie wyprowadzić tylko odebrać tobie mieszkanie a gdzie jej rodzina?

Gość gość
żadnego zastępczego mieszkania nie dostanie bo teraz ma gdzie mieszkać i to ty ją przyjąłeś teraz ona wywali ciebie taki jesteś głupi