Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znacie kogoś kto popiera KOD?

Polecane posty

Gość gość

bo ja jeszcze takiego człowieka nie spotkałam każdy jest przeciwko skąd ci ludzie się biorą na manifestacjach? dla mnie to trochę dziwne i podejrzane

Gość gość
ponoc placa ludkom 400 za dniowke. sorry ale za taka kase szłabym jakbym byla na miejscu :D

Gość gość
Nikt nikomu nie płaci ale wy sobie naiwnie wierzcie w takie bajki

Gość gość
Znam,też popieram,spadaj hejterze pisowski-pracować na ojca Rydzyka:-P

Gość gość
znam, 80%mojeo otoczenia

Gość gość
Dlatego że namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona i jest tam browar namysłów

Gość gość
Nie znam żadnego typowego KODowca ale ludzi niechętnych PiSowi całą masę?:P

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
płacą płacą bo nikt poważny (pomijam osobiście zainteresowanych polityków aferzystów) nie chciałby brać udziału w takiej śmiesznej imprezie gdzie palant imituje przywódcę obnosząc się ze swoją megalomanią i nieuctwem właściwie tak jak petru

Gość gość
zbyt młoda jestem żeby znać ajkichś komuchów czy esbeków albo chociażby lewaków :P

ja również głosowałam na JKM, znam paru, ale ci ludzie głosowali też na platformę, sprawdzone und potwierdzone:)

Gość gość
Aż 74 proc. Polaków uważa, że wyrok Trybunału Konstytucyjnego z 9 marca powinien zostać opublikowany - wynika z sondażu IBRiS dla "Rzeczpospolitej".

Gość gość
IBRiS to skompromitowana sonażownia, d. Homo Homini.

Gość gość
na szczęście nie znam :)

mi sie wydaje ze to tacy warszawiacy i mieszkancy wielkich miast popieraja tych szKOdnikow :) ja oczywiscie jestem wrogiem KOD i uwazam ze petru schetyna ip probuja dokonac zamachu stanu i powinni isc do wiezienia

Gość gość
KOD protestuje przeciwko łamaniu konstytucji przez PiS.

Gość gość
znam; dwóch wykładowców wyższej uczelni między innymi. W przeciwieństwie do znanych mi zwolenników PIS-u (90% mojej rodziny) są to najczęściej osoby inteligentne i wykształcone. Co z kolei powoduje, że użytkownicy kafeterii takich osób znać nie mogą :D

Gość gość
znam, ale jest to osoba mocno zmanipulowana i zdezorientowana

Gość gość
co za czasy, że już nawet lewacy musza przypominac pisowi, że nie wolno łamać konstytucji!

Gość gość
dziś lewacka konstytucja

Gość gość
znam sąsiadka mojej mamy nienawidzi PIS i Kaczyńskiego typowy moher KOD-owski ale można zrozumieć bo to wdowa po milicjancie

Gość gość
PiS to socjaliści, lewica.U mnie w rodzinie są za PO, niestety i nawet na KODa by się przeszli...już im tłumaczyłem ze to odgórna inicjatywa odsuniętych od koryta, że ruch społeczny zaczyna się od dołu do góry, a nie na odwrót.No cóż, są naiwniacy, którzy dołaczają z myślą ze naprawdę chodzi o demokracje.O to taka przepychanka polityczna, nie jestem za PiSem, podobało mi się jednak że Duda był w Chinach, bo to przyszłość i kwestia imigrantów, teraz już nie do końca jasna co postanowi rząd. Na minus, duży to oczywiście lewicowe rozdawnictwo pieniądza w postaci świadczeń, nakładanie dodatkowych podatków które ostatecznie płacimy my. Powiększamy dalej tą dziurę w budżecie. Jesteśmy tylko kilka lat za Grecją.

Gość gość
Platforma Obywatelska jak Milicja Obywatelska

Gość gość
ja jestem za KOD,wszyscy moi znajomi,rodzina bliższa i dalsza i dobrze nam z tym:-D A PISOWCÓW MAMY W ...

Gość gość
"przywróćmy ład konstytucyjny" . Pytam się do jakiego okresu mamy przywrócić ten ład konstytucyjny???? Czy do tego jak Tusk kradł w imieniu prawa składki na OFE??? Jak podnosił bez żadnej konsultacji z narodem wiek emerytalny??? Czy mamy wrócić do czasu ,gdy nie było miesiąca bez afer w PO???Gdzie byliście wtedy wy pseudo obrońcy demokracji??? I nie straszcie "Majdanem w Warszawie" ,bo wygrać nie macie szans , a możecie wszystko przegrać. Zastanówcie się!!!!

Gość gość
ja popieram jak mi Rychu płaci 400zł od manifestacji hehe