Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znacie kogoś kto popiera KOD?

Polecane posty

To okresu przestrzegania Konstytucji.Tusk nie ukradł OFE.Konsultowac to co nieuniknione?Było wiele miesięcy bez afer w PO bo zdecydowana większosć owych "afer" to tylko iluzja wymyślona przez pis.

Gość gość
PRECZ Z PO, NOWOCZESNA, KOD !!! : JAKA OPOZYCJA!!!!!!! to banda złodzieji co zrujnowało Polskę, okradli,rozsprzedali kraj za własne interesy, szydzili z narodu, jak rządzili to KONSTYTUCJA dla nich nie istniała,gdzie był trybunał jak okradano naród z składek OFE były to umowy zawierane z funduszami indywidualnie fizycznie, gdzie była ta banda jak w dużych miastach zresztą wszędzie okradano ludzi z mieszkań, jak stopa wolna od podatku była kwotą nie wystarczającą nawet na koszt pogrzebu a co dopiero pozwoliło biednym ludziom pomódz żyć. TO NIE OPOZYCJA , TO HORDY HIEN CHORYCH NA WŁADZĘ, by utrzymać dalej grabione pieniądze. Ja nie mogę doczekać się iskry która powie dość i pozwoli złapać za brukowce by tak jak to bywało w dziejach historii Polski skończyć raz na zawsze z TĄ CHOŁOTĄ ZDRAJCÓW.

Gość gość
shatyn ty sam jesteś iluzja lemingu :D

Gość gość
Jeśli wierzycie, że tu chodzi o demokrację (zażarta walka o trzech sędziów!???), to jesteście naiwni. Tu walka idzie o FORSĘ i o WŁADZĘ. Ludzie z dawnych i nowych służb polskich i zagranicznych i ich donosiciele usadowieni w różnych centrach władzy, po nocach spać nie mogą, że odsłoni się ich przeszłość i nie będą mieli na nic wpływu. Popatrzcie na Petru, wczoraj był nieznanym nikomu pupilkiem pana Balcerowicza - dziś jest Przywódcą Opozycji. Popatrzcie na kijowskiego, tego zakolczykowanego człowieczka z kółkiem w uchu i alimentami, wczoraj był NIKIM, dzisiaj Obrońca Demokracji. Myślicie, że tacy ludzi sami się tworzą? Wystrugani z banana (zwrot wymyślony przez Stanisława Michalkiewicza) chcą nadal utrzymać w Polsce bananową republikę, w której wy będziecie harowali za 10 złoty za godzinę na swoich panów.

Gość gość
Spadaj shmatyn,obłudny śmieciu!

Gość fkkolkokokefe333
Mam kilku znajomych ktorzy popieraja KOD na facebooku i już nie chce mi się czytać ich hejterskich tekstów jacy to inni są głupi i jak innych ludzi nienawidzą bo to świadczy tylko źle o nich jako o ludziach. Byłam neutralna a teraz mi ten KOD przez nich obrzydł. Wolę już czytać amerykańską propagandę bo tam przynajmniej ludzie się nie obrażają tak nawzajem bo siebie szanują a tu w Polsce nigdy nie będzie dobrze jak każdy każdego wyzywa i obraża. Ja z takimi ludźmi nie chcę mieć nic do czynienia bo władza się zmieni ale kto kogo obraził zostanie.

PRECZ Z PO, NOWOCZESNA, KOD !!! : JAKA OPOZYCJA!!!!!!! to banda złodzieji co zrujnowało PolskęxxPolska nie jest zrujnowana co przyznaje nawet pis.I pisze się "złodziei" a nie "złodzieji" po polsku...:D

Gość gość
KOD powstał z inspiracji wrogich Polsce agenturalnych służb specjalnych z zachodu głownie z Niemiec. Polski wasal zaczął im się wyrywać z lepkich łap.

Gość gość
Niemcy niezadowoleni, Francuzi niezadowoleni, Portugalczycy także niezadowoleni. Wałęsa niezadowolony, Petru rozczarowany, Lis wściekły. Tak ma być i tak trzymać! Większość Polaków oprócz kolaborującej PO jest tym zachwycona. Wszyscy czekamy na zmiany umacniające gospodarkę naszego państwa i przywracające nam Polskość z jej wspaniałymi tradycjami i poszanowaniem nas Polskich Obywateli

Gość gość
Moja siostra. Przykro to pisać, ale jest słoikiem warszawskim 30+ i w ten sposób realizuje swoje wielkomiejskie aspiracje. Inna osoba to moja ciotka, również 30+, matka dwójki dzieci. Mąż zaiwania za granicą, ona sama nie pracuje i siedzi w domu (dzieci w wieku 14 i 5).

Gość gość
No dosyć to śmieszne, jaki głos potępienia z Niemiec, USA. Boją się stracić swoich wpływów.Polska jest taka przed rozbiorami-nie żartuję. Przesiąknięta różną agenturą i każdy ciągnie w swoją stronę. Zostawiliśmy ludzi u władzy, którzy wcześniej służyli komunistom, a teraz się przewerbowali gdzie indziej i tyle. Już Stalin mówił, że kadry decydują o wszystkim.Nie wymieniliśmy ludzi i mamy prl-bis. Tak jak w osiemnastym wieku blokowane były wszelkie inicjatywy, tak i teraz nie pozwolą nam na suwerenność.Mamy być posłusznym wasalem, rezerwuarem siły roboczej.PiS tego nie zmieni, bo i w partii kaczyńskiego są ludzie z minionej epoki w układzie.

gość dziś No dosyć to śmieszne, jaki głos potępienia z Niemiec, USA. Boją się stracić swoich wpływów.xxNasza gospodarka zależy od Niemiec a nasza obronność od USA.Tego nie da sie zmienić a wiec trzeba się z nimi liczyć.

Gość gość
Nasza gospodarka zależy od Niemiec a nasza obronność od USA. Tego nie da sie zmienić a wiec trzeba się z nimi liczyć. x tyle że Niemcy nie chcą konkurencji z naszej strony dlatego wtrącają się w wewnętrzne sprawy Polski głownie w gospodarkę żeby im nie wyrósł równorzędny konkurent. Przedsiębiorcy w Polsce są dosłownie gnojeni przez biurokracje. Czy to nie jest jawny sabotaż antygospodarczy?

Gość gość
moja sąsiadka ale ona ma wzrok jak by rozumu szukała

Gość gość
to wiele wyjaśnia ;) 🖐️

Gość stary ormowiec kodowiec
Gdyby Czesio Kiszczak żył, to by z nami był :classic_cool:

Gość gość
Shatyn dalej wali te swoje smuty :D Przeminie Shtayn, tak jak Kiszczak, jak zdychające PO... Przeminie jak ta konstytucja, która jest bez znaczenia, tak jak Shatyn i jego ideologiczne klony. Kryzys imigracyjny, kolejne zamachy, odwrócą uwagę Berlina od Polski, na tyle, że "bratniej pomocy" targowica, nie dostanie. W USA zmieni się administracja, zmienią się priorytety. Kaczyński dostał nagrodę w Krynicy, nie bez powodu. To gest biznesu, wobec faceta, który rozdaje karty. Dobrej nocy.

Gość gość
6ty król Kamerunu

Gość gość
znam Bolka :)