Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wszystkim wam sie wydaje ze jak tapete nalozycie to piekne i powabne jestescie

Polecane posty

Gość gość

obserwuje was foczki na ulicach, w autobusach i wszedzie. myslicie ze jak wyladujecie tone tapety na twarz to bedziecie piekne i powabne a prawda jest taka ze wikzosc z was ma ryjki jak heble i kijem bym tego nie dotknal a ja od kobiet nie moge sie opedzic takie mam powodzenie

Gość gość
a co ty robisz na damskim forum ogierze spedalony? won

Gość gość
chwalisz się czy żalisz, pustaku?

Gość gość
mi sie nic takiego nie wydaje osiołku, a maluje sie by zaden prymityw mi nie wytknął blizn

Gość gość
bo macie ryje jak heble zazwyczaj a wam sie wydaje ze faceci na was beda leciec bo kupicie podklad za 100 zl zamiast za 20 a moja byla nie musiala sie malowac a byla piekna teraz mam jeszcze piekniejsza

Gość gość
Weź se pi*nij kulkę w łeb.Chociaż nie...bo gdybyś to zrobił by kula 7 dni mózgu szukała.

Gość gość
A ja nie nakładam tapety wcale autorze i żyje

Gość gość
wasze ryje sa straszne a ja mam najpiekniejsze kobiety wy mozecie sobie pomarzyc o takim jak ja niestety. mam kabriolety najnowsze,mam mercedesa najwyzszej klasy, kobiety klejaom sie do mnie i mam kasy jak lodu to moge dogadzac kobiecie

Gość gość
Ale ty masz zryta banie kobito?! Z rozdwojona jaźnią :D

Gość pani ptaszkow
jakiś szczyl któremu koleżanka z za mocnym makijazem w gimnazjum powiedziala ze ma za malego ptaszka :D

Gość gość
dogadzac? chyba tylko tą kasą i kabrioletem :P

Gość gość
nie odpisujcie, to ten gosc zboczeniec co zaklada podobne swojemu niskiemu IQ tematy, nie odpisujcie prostakowi

Gość gość
To,że masz kasę to nie znaczy,że masz najcencenniejszą rzecz na świecie a mianowicie rozum...a dwa jesteś cudownym prwokatorem i robisz gnój na forum.

Gość gość
mam najpiekniejsze kobiety a wy mozecie im czyscic buty bo wasze twarze sa nieladne a nawet ohydne wygladacie zle tanio sztucznie

Gość gość
A ja nie muszę być piękna,bo wolę kobiety xD

Gość gość
ja ci wyczyszcze... tylko wyslij mi swoje zdjecie, zebym mogla otworzyc usta i pozwolić slinie kapac na te piekne buty z kabrioletu 👄

Gość gość
mam najwiecej do powiedzenia w związku żądzę kobietami sluchaja sie mnie a was bym nie dotkna

Gość gość
Ja bym za dopłatą nie chciała,abyś mnie ciole dotknął...

Gość gość
ja bym cię orzeszku mogła nauczyć jak kobietą trzeba rządzić, ale najpierw nauczyłabym cię języka polskiego i różnicy między żądzą, a rządzeniem :)

Gość gość
gofno wiecie jak zadzic kobietami, ja swoja kobieta żadze i wszystko jest w moich rekach a nie waszych i wy nie macie nic do mnie a ja do was mam swoja kobiete kupuje jej tusze do rzes dior i torebki guci a wy nie jestescie nwet tego warte

Gość gość
ja jestem warta, orzeszku. tuszuje sobie wlosy lonowe, kup mi, prosze, i kabrioleta...

Gość gość
skoro nic do ciebie nie mamy, a ty nic nie masz do nas to...po CH*UJ sie tu produkujesz? :D

Gość gość
Torebki z Gucia?A z Mai nie było?Słuchaj jak tak czytam to moje kompleksy natychmiast znikają ,bo widzę,że głupsi są na świecie czego jesteś żywym przykładem.:)

Gość gość
kiedys jedna kobiea dala innej kobiecie w twarz bo tak sie o mnie biły.żądze kobietami a wy nie macie takiej szansy bym was zechcial mam kase, dwa mieszkania, dom, auta, drogie wakacje i moge zafundowac operacje plastyczne jak ktoras moja dziewczyna zechciala jednej nawet zafundowalem operacje bo chciala wieksze usta takie szerokie i ponentne a nie takie cienkie jak wy macie i nie mozecie nimi dobrze zrobic nikomu bo macie brzydkie usta a nie takie jak pani siwiec i inne

Gość gość
ja myślę, że ty sie onanizujesz do tego co piszesz :) znam takich ananasow. idź na czat erotyczny, tam ci beda odpisywać, ze leżą u twcyh stop i jestes ich panem. szybciej ci... "pójdzie" :P

Gość gość
Aleś Ty żałosny.....nie piszcie do tego fraglesa,niech się pławi w swoich wyimaginowanych luksusach :>Na zaburzenia tożsamości jest hydroksyzyna :)

Gość gość
tylko usta ponetne i grube maja szanse a nie cienkie usta niteczki wygladaja jak broda z du*p*y olbrzyma

Gość gość
wygladacie jak karykatury i nie znacie sie na pieknie kobiecym

Gość gość
zaraz koniec informatyki i biegną na w-f :) wiec spoko

Gość gość
mam nastoletnie laski i djrzale tez miewam bo jestem kims