Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Minki99

Ila macie torebek i butów?

Polecane posty

Gość Minki99

Trochę inne pytanie niż ciąża i dzieci. Mamusie ile macie torebek i butów. I w jakich cenach kupujecie? Mam 6 torebek, chyba mam jakąś obsesję na punkcie torebek

Gość gość
mam ok 15 par torebek i około 15 par butów.

Gość gość
Torebek mam 9. Najdrozsza z 80zl kosztowala. Dobra polowa to uzywki. Plecakow tez mam kilka. Uzywam na codzien 2 torebek i 1 plecaka. Butow nie wiem dokladnie, z 10-15, ale czesc tez raz na rok uzywam. Jednak co roku ze 2-3 pary wyrzucam/oddaje i co roku tez tyle kupuje. Najdrozsze buty z 350zl czy 400, ale to czolenka skorzane, glany czy trapery górskie. Raczej nie mam swira na tym punkcie.

Gość gość
Ja kiedyś miałam manie na punkcie kuopwania butów. Połowe oddałam lub wyrzuciłam. Zostały mi 3 pary szpilek,buty do biegania,trampki ,dwie pary botków,japonki i sandałki. A torebek leży około 20 ale używam tylko jednej :p

Gość gość
Teraz mam 15 torebek. Z czego 1/3 to kopertowki lub takie malutkie. Butów mam mnóstwo. Ok 40 par. Mowie tu o butach na wszystkie sezony. Torebki kupuje w cenach ok 200 zł. Ostatnio udało mi się w Mango kupić torbę ze skóry za 160 zł.

Gość gość
nie wiem ile mam torebek..bo ich nie liczylam. Najtansze od ok. 120 zl, wiekszosc w cenie ok 200- 350 zl, drozsze guess, najdrozsze armani i mk... butow tez mam duzo, w przedziale od 250 zl do 500, najdrozsze sa uggsy.

Gość gość
Znowu chwalenie sie kto ma wiecej i drozsze.

Gość gość
ile a nie za ile tępe strzały kupcie sobie plecak i wracajcie do podstawówki co za miernota ja mam 4 torebki których używam butów ok 20 par połowa leży tylko w szafie i czeka na jakies okazje raz w roku np.szpilki :)

Gość gość
"Mamusie ile macie torebek i butów. I w jakich cenach kupujecie?" - i kto tu powinien wrocic do podstawowki?

Gość gość
18:01 miałam to samo napisać! Piątka! :D

Gość gość
17:59 wroc ty do podstawowki, autorka wyraznie zapytala ile i w jakich cenach. Czytanie ze zrozumieniem sie klania? ps. nie musimy sie chwalic.autorka zadala pytanie.po drugie: piszemy tu anonimowo.

Gość gość
No ja uzywanymi torebkami to sie z pewnością pochwalilam :P

Gość Minki99
Mam 3 kopertówki, jedna shoperkę, i 2 dni średnie ostatnio widziałam w kazar świetna torebkę , niestety cena mnie odstraszyła (899), znalazła w innym butiku podobną , ale się waham, kolor beżowo szara idealna na wiosnę czuję że będę mieć wyrzuty sumienia jak ja kupię, cena też nie mała 260 zł. Co do butów do mam jakieś 20 par.

Gość gość
ja mam ok 30 torebek i z 10 par butow najtansza torebka ok 700zl najdrozsza sam nie wiem ile :-)

Gość gość
A tak mnie ciekawi. Co jest takiego w tych torebkach powyzej 500zl? Nie pytam zlosliwie, a na serio

Gość Minki99
Gośc 18.24 Mi 300 zł ciężko wydać na torebkę?

Gość gość
logo firmy

Gość gość
gość dziś Prawei wszystkie kupiłam w louis vuitton bo mieszkam niedaleko

Gość gość
5 par butow i 3 torebki

Gość gość
Nie chce mi sie liczyć, ale mam pewnie z 80 par butów i co najmniej 20 torebek. Kiedyś policzylam zimowe i mam 15 par.

Gość gość
23 pary butów, 7 torebek. Niestety nie moge miec więcej, bo się już nie mieszczę a buty to mój konik.

Gość gość
rozstrzał cenowy ogromny: jedna torebka kupiona w sklepiku w małym miasteczku za 20 zł...ulubiony shopper ze skóry 220. najtańsze szmaciaki 35 zł...najdroższe ostatnio slip on ze skóry 325.

Gość gość
14 par butow obecnie. Liczba co sezon sie zmienia,bo albo dokupuje albo wiekszosc oddaje. Torebek na ten moment mam 3. zakres cenowy butow i torebek 20zl-700zl.

Gość gość
Ja cie pierdziele.. Musialabym upasc na glowe by miec więcej niz 10 par butow ( z klapkami na basen ) i wiecej niz 3 torebki :p Minimalizm moje drogie, trzeba tak kupowac by móc jedna rzecz dopasowac do innego zestawu, a nie zapełniac szafy i wydawa krocie na kolejna pare :D Nawet jesli mozna, to nie ma nic ciekawszego do kupienia, nie ma jak wydac tych pieniedzy ?

Gość gość
to ja wolę wydać na teatr czy kino

Gość gość
1 torebka 1 botki i trampki

Gość gość
Torebki- kopertowka, jedna na co dzien i jedna do pracy. Nie potrzebuje i nie chce miec wiecej. Buty- ok trzech par na kazda pore roku + szpilki Lubie miec malo, ale bardzo dobrej jakosci.

Gość gość
Mam 4 torebki (dużą na większe zakupy, dwie średnie na co dzień i malutką), a butów pewnie z 30 par. Mieszkam w dwóch miejscach, więc potrzebuję trochę tych butów, nie dałabym rady z 5 parami albo np. całą zimę przechodzić w jednych, lubię dać butom pooddychać, więc stosuję butozmian ;) Ceny od 20 do 300 zł.

Gość gość
Ja mam sporo, nie liczyłam ale z 10-15 torebek różnych, butów dużo więcej. Kupuję zwykle co sezon jakieś buty i torebkę a wyrzucam po kilku sezonach. Ceny różne, ale uznaję tylko skóry ewentualnie lekkie tkaniny na upał. Mam ecco, za które płaciłam 500zł i mam z wyprzedaży baleriny za 150zł. Torebkę ostatnio kupiłam za 350zł, bywały tańsze, droższych nie pamiętam.

Gość gość
Mam pewnie z 30 par butów, ale w ciągu ostatniego półrocza żadnych nie dokupiłam, więc to nie tak, że ciągle forsa leci na buty, buty, buty i buty. Na razie też nie planuję kupna.