Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

temat niezacinający się ;)

Polecane posty

Gość gość
zuzka ale ty lecisz na tego rondla ,wyslij mu foto w bikini

Gość Fredensborg
gość, czyje foto?

Gość Zuzanna Amelia ææ
Ale tu pusto dzisiaj. Gdzie sie podziewacie ?

Gość Fredensborg
Ja zjadłam zupę brokułową z jajem i słucham audycji o filmie "Niewinne".

Gość gość
gość dziś a taki zabawny był ten temat i zostal sam gnój pechowiec.gif x x x zuwaz raczyc gosciu, ze zaby topy byly marwe, znim nie pojawila sie na nim rondel, a za nim pedem stonka :D przedtem nawet nie mialy 20 wpisow i sama zaba je podnosila co pweien czas, co kilka dni, nawet co dwa tygodnie :D od czau do czasu podnosila go suzi zreszta tak jak swoj martwy temat :D

Gość Zuzanna Amelia ææ
Nie znam tego filmu. Ciekawy ?

Gość gość
_iftar_ dziś O proszę. Nie ha mam ochotę na sałatkę z łososia. x znowu niepijaca alkoholoiczka daje popis:D

Gość Fredensborg
I rozmawiam z kimś;)

Gość Zuzanna Amelia ææ
21.46 - Jak Ci sie nie podoba to nie czytaj

Czemu ty się, zła godzino, z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś - a więc musisz minąć. Miniesz - a więc to jest piękne. x Uśmiechnięci, współobjęci spróbujemy szukać zgody, choć różnimy się od siebie jak dwie krople czystej wody.

Gość gość
nie wiem jakie były nie siedzę tu noce i dnie jak ty w sumie to nawet nie wiem kto to ta wąsata żaba czy gapcioch maciuś. wszedłem było wesolo więc posiedziałem chwilę ale zrobilo sie szambo.

A ja słyszałam, że Niewinne jest dobrym filmem. Moze się wybiorę do kina.

A w ogóle to jest zimno, co wzbudza mój głęboki wewnętrzny protest.

Maciuś nie kopiuj tekstów z wpolityce tylko wymyśl cos swojego :P

Gość Zuzanna Amelia ææ
Iftar - Ladny wiersz. Z czego to ?

Pavlo, zanim nastepnym razem na mnie naskoczysz, moze zastanow sie czy jednak masz powod, i jestes tak nieomylny jak ci sie wydaje. Specjalnie dla Ciebie wklejam moj post z wczoraj, z pytaniem, ktorego jak twierdzisz nie zadalam, zadalam w myslach czy co tam jeszcze dzis nasmarowales w tym temacie. I czytaj uwaznie, nigdzie nie napisalam ze zadalam ci pytanie na tym topiku, a ze stary sie zacinal, to zostal wczoraj zalozony nowy. Srednio rozgarnieta osoba, przynajmniej by sie pofatygowala sprawdzic na starym, skoro sie tam udzielala, zanim zaczela oczerniac rozmowce. Pozdrawiam 🖐️ X gosc k wczoraj Ty nie masz takiego podejścia, ty zmieniasz obozy o których pisała Ala w zależności jaki wiatr akurat wieje smiech.gif X Rozwin te mysl, bo to bardzo interesujace. A moze zazdroscisz Mackowi ze go bardziej lubie niz ciebie? Kawa na lawe Pavlo, za co mnie tak bardzo nie lubisz. Nie zeby mnie to jakos specjalnie interesowalo, wiec jak sie boisz odpowiedziec to przezyje, ale ciekawi mnie jak sie tak mozna rozjuszyc w sprawie jakiegos anonimowego niczka z Kafci oczko.gif PS. Odpowiedz sobie mozesz darowac. Dobrze wiem czemu mnie nie trawisz.

Gość Fredensborg
Film dopiero w kinach. Nie chodzę do kina od 2008 roku. Poczekam na DVD. Ale lubię temat filmowy i zanim coś obejrzę, poczytać szerzej o tym. Kiedyś, kilka lat prenumerowałam "Film". Dziś jest net, tylko czasu brak...

Gość gość
Maciek B 2015.11.30 Argen jak sie dowiem, ze to Ty wyrywasz miedziane klamki w kamienicach na Lazarzu, albo rozkrecasz tory, to Cie dopadne.

Gość Fredensborg
Iftar, sorry, taki mamy klimat;)

Zuza to jest własnie końcówka wiersza Wiesławy Szymborskiej.

Wczoraj, kiedy twoje imię ktoś wymówił przy mnie głośno, tak mi było, jakby róża przez otwarte wpadła okno. x Dziś, kiedy jesteśmy razem, odwróciłam twarz ku ścianie. Róża? Jak wygląda róża? Czy to kwiat? A może kamień?

Gość gość
Szymborska jak Szymborska, kawal czerwonej swini,>ty jesteś kawał brunatnej świni w dodatku lekko uposledzonej. z chamami trzeba po chamsku - to ja smieszek. to że ktoś napisał dwa wiersze na zamówienie o niczym nie świadczy ale polityczne ścierwo które popierasz zawsze musi miec jakiegos wroga. włącz sobie program pospieszalskiego bo własnie leci zamiast smiecic informacjami co jesz albo kto wg ciebie jest czerwony albo czarny bo o historii nie masz pojecia. zapytaj reprezentanta twojej partii niejakiego zielnika na kogo donosil bo jeszcze pól roku temu jak pewne radio podawało się za doradców prezydenta dudy i chcialo aby im doradzał kto donosił to chcial sam lustrować swoje środowisko. najciemniej zawsze pod latarnia, kaczorek pluje na innych aby na niego nie napluli że kapuś i brata wsypał.

Maciusiu aby cos wymyślać na czyjś temat trzeba tego kogoś znać. Ty poza kilka tekstów z prawicowych portali nie wychodzisz. Jesteś wybitnie tępawy :P