Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

temat niezacinający się ;)

Polecane posty

Gość gość
Tak pisał do olki czy obciete nogi ojca przez pociąg ,trzymaja w zamrazalce to juz k***a przegecie

Poczytajcie sobie ostatni lub przedostatni temat Chestnut Kitchen na którym pisała jeszcze fiku a sami się przekonacie,że tak było, nie chce mi się szukać

Gość gość
najbardziej to gosciówa i aga ,ale ta z nim spotyka sie po hotelach przywozi swoje zarcie ,byle by zaspokoic maciusia i zawsze płaci za swój obiad ,bo maciek nie ma takiego gestu by cos kobiecie zafundowac ,dzieli rachunek na pól ,chyba ze ona mu postawi obiad on jej wspaniałomyslnie drinka wieczorem:D taki kogut byłby stratny:D

Gość gość
zawze moze sie pojawic gosc od kopiawania i to wkleic na to forum:D

" Pavlo1985 dziś Pisał jej że to dlatego,że ona i jej matka to niedorajdy życiowe i że to dlatego ,że musiał sam na wszystko tyrać a one nawet palcem nie kiwnęły rzucił sie nachlany pod pociąg. A później pytał czy skoro odcięło jemu nogi , to czy zachowały je sobei na pamiątkę po nim. " X ja pierdolę :o

Maciek B 2016.01.26 Ja wiem, ze to bedzie z Toba do konca Twojego zycia, tylko zastanawiam sie co Ty i Twoja matka, jakie musialyscie byc wobec niego zle, ze facet, ktory mial gospodarstwo rzucil sie pijany pod pociag. Zastanawialas sie kiedys nad tym? x To jest początek. Chestnut Kitchen 50 W sumie nie początek tylko gdzieś w połowie jego jazdy

Gość gość
rondel ty nie masz godnosci ,ze tu wchodzisz smieciu zyciowy ,jestes kawal hooja ,moze zuzka ci odpisze ,w*******laj z tymi swoimi wklejkami na swoj topic

Mam dla Ciebie newsa - wniosek Pavlo1985 wobec eksmisji Maćka B. z topika rozpatrzony został pozytywnie. W*********j

Gość gość
a ja z***balem maha- inteligence doubled

Gość gość
Zuzanna Amelia ææ 2015.05.23 Przesadzasz. Z uroda u Macka nie jest zle. Moze nie byc w typie ale obiektywnie twarz ma ladna x nastepna frajerka co leci na niego :D

JEdna strona kafe powinna mieć 100 wpisów nie 30 , bo nim sięprzepcha jedną już trzeba drugą pchać

Pavlo jestes głupi jak but. Rozsiewasz ploty po Kafe niczym Olka. Poczytaj sobie temat o którym piszesz jeszcze raz dla odświeżenia pamięci. I opisz jeszcze Iftar, ze jak Maciek podjął dyskusje o śmierci ojca Olki, to ona zamiast ja zakończyć kontynuowała do rana, pisząc ze z tych nóg zrobili zimnie nóżki. Oni sa oboje siebie warci.

Maciek, co masz do powiedzenia na ten temat? x Nic,przecież to można na Chestnut Kitchen 50 przeczytać a aż tak głupi nie jest by tego co napisał i co można do tej pory przeczytać się wypierać

Gość gość
Maciek B 2015.05.26 No mna sie jakos Teresa zajmowala, byla rencistka. Jak sie chce, to mozna, a jak sie nie chce, to zawsze sie wymysli 100 "problemow". Maciek B 2015.05.26 A jak studentka czy tam ktos pracuje, to wziac bezrobotna. Maciek B 2015.05.26 Np. taka Olke czy kogos w tym stylu, choc ja bym kogos takiemu dziecka nie powierzyl, ale chodzi mi o status zawodowo-spoleczny. Maciek B 2015.05.26 Ja jestem w 100% samodzielny. gosc k 2015.05.26 30 lat temu sie pani Terenia zajmowala Hunter, wiec nie porownuj. Pewnie ze mozna znalezc, ale nie zawsze do zajmowania sie dzieckiem bierze sie pierwsza lepsza osobe. A w malych miasteczkach chyba to jeszcze gorzej wyglada. gosc k 2015.05.26 Ja jestem w 100% samodzielny. X Moglbys byc ale nie jestes oczko.gif

Oni sa oboje siebie warci. x I chorągiewka zmieniła front :D Ty ofc z tego ,że Olka ma chory kregosłup i musi z wózkiem nakółkach na zakupy chodzić nie szydziłaś prawda? I z jej pracy jako mystery shopper też nie, to ktoś się pod ciebie podszywał,czyż nie? Wyp*****laj k***o, to wy z Maćkiem po jednych pieniadzach jesteście

Gość gość
a n akim pawel sie mscil i czy mial jakis powod

Gość gość
gosc k 2015.05.26 Hunter, placisz za dentyste? Naprawe samochodu? Jedzenie w sloikach? Srodki czystkosci? Ajfona? To tylko kilka przykladow z brzegu. Krotka odpowiedz tak czy nie?

@zabalka: to nie byly potrzebne slowa, ale kontekst calej rozmowy byl troche inny. x Kłamiesz , wszystko można przeczytać i nei jest jak chciałbyś by było x Po drugie Olka, po tym co zrobila mi i Agnieszce i jakie pisala o nas rzeczy, a takze o mojej rodzinie, nie ma u mnie taryfy ulgowej. Po trzecie ja od wielu lat sklaniam ta osobe, zeby sie odczepila. x Takimi tekstami? Brawo cwelu, gratluję inteligencji i taktu. W*********j stąd ale już

Gość gość
tutaj jak razem szydza z olki Maciek B 2015.05.27 I skad ma na to pieniadze, w sensie, ze ona robi tam jakies zakupy czy tylko zadaje jakies pytania? gosc k 2015.05.27 Moze pieniadze niepotrzebne bo sprawdza czujnosc obsugi, i probuje cos np ukrasc. Stad ta torba na kolkach oczko.gif

Gość gość
gosc k 2015.05.27 Proba kradziezy w galerii, przy dzisiejszej technice, to troche ryzykowny pomysloczko.gif X No ale moze pozniej wyciaga legitymacje Mystery Shoppera i po sprawie oczko.gif

"xPo drugie Olka, po tym co zrobila mi i Agnieszce i jakie pisala o nas rzeczy, a takze o mojej rodzinie, nie ma u mnie taryfy ulgowej. Po trzecie ja od wielu lat sklaniam ta osobe, zeby sie odczepila." X pfff, o mnie codziennie lecą obraźliwie teksty i nikomu, a przynajmniej tobie, wcale to nie przeszkadza.

Gość gość
gosc k 2015.05.27 taki klient stwarza problemy sprzedawcom, kasjerom, marudzi, wybrzydza, prowokuje, chce skłonić do nieuprzejmego zachowania wobec kupującego, X Wyglada na to ze Ola urodzila sie by byc Mystery Shopperem oczko.gif

juz pomijajac kontekst x Jak nie możesz udowodnić,że kontekst był inny niż rzeczywiście, to chcesz go pominąć? :O Cwel bez honoru

Gość gość
Maciek B 2015.05.30 Nie kazdemu zalezy na milosci, kazdy sobie dobiera towarzystwo wedlug wlasnych kryteriow Maciek B 2015.05.30 No coz, kazdy ma jakies wymagania wobec osob, ktorymi pragnie sie otaczac, takie jest zycie. Dlaczego mialbym nie wymagac? Nic sie nikomu za samo bycie nie nalezy.