Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

temat niezacinający się ;)

Polecane posty

Nie zmieniłam frontu Pavlo, ogarnij sie. Nie wszytko z życiu jest czarne lub białe. I tak jak napisał Maciek, jak Olka mnie wyzywa od suk, prostytutek, obciagar, pracownic burdelu na Kafci to ok. Ale jak przeniosła to poza Kafeterie, to juz inna bajka.

Gość gość
a ta prawdziwa wypowiedz zgnił fiku miku fikuMikuu 2015.05.30 A wymagania ma że ho ho 1. perfekcyjna pani domu - wszystko na jej głowie 2. miss polonia - inne to pruchwy i wzgardzi nimi 3. biznesswoman - kobieta sukcesu, dobrze zarabiająca i mająca prestiżowy zawód, zeby nie musiał się wstydzić przed znajomymi i rodziną. A jaka by nie była, to i tak bedzie nia gardził i poniżał, jak robi to ze WSZYSTKIMI kobietami an forum, od Olki po swoją ukochaną Gąskę.

" Maciek B dziś @zabalka: przeszkadza, ale Ty jestes dla swoich hejterow postacia z internetu, oni Cie nie znaja, natomiast Olka, Agnieszka i ja, znamy sie wspolnie z realu. " X przecież sam pisałeś, że nie ma obecnie podziału na net i real. no nie wiem, czy jestem taką postacią z internetu, ja tu raczej nie jestem ani nie czuję się bardzo anonimowa.

Tłumacz sie dalej gościu k równie nieudolnie co Maciek , pasujecie do siebie , k***a bez honoru i męska d****** która o pojęciu honor też nie słyszała

Gość gość
gosc k dziś Nie zmieniłam frontu Pavlo, ogarnij sie. Nie wszytko z życiu jest czarne lub białe. I tak jak napisał Maciek, jak Olka mnie wyzywa od suk, prostytutek, obciagar, pracownic burdelu na Kafci to ok. Ale jak przeniosła to poza Kafeterie, to juz inna bajka. x pokaz to gosciowa gdzie cie tak wyzywa ,bo narazie ty jej ublizałas z rondlem

Apropos cwela bez honoru, to Pavlo, wczoraj jechałeś po mnie cały dzien, a jak wkleiłem pytanie, to nawet nie miałeś odwagi przyznać ze sorry, nie zauważyłem pytania/nie dozytalem/cokolwiek. Brakło odwagi? Cały dzien sie plułes.

Pavlo, licz sie ze słowami. Jaka k***a? Zreszta sam sobie wydajesz świadectwo...

Gość gość
fikuMikuu 2015.05.30 Maciek lubi jak piszą o NIM, jesteś jego psychofanką, przez to czuje się celebrytą i pielęgnuje tę relację, Kamilę też tak ponizał jak ciebie, w stylu nie jesteś w moim typie, sugerujac że jest dla niego za słaba, za brzydka, za głupia itp. A Ona wtedy tak jak Ty chciała mu udowodnić jaka jest wspaniała i skakała wokół niego. To świadoma postawa, manipulacja granie na emocjach, ponizanie kobiet by podnieść swoje ego.

Gość gość
gosc k 2015.05.30 Maciek lubi jak piszą o NIM, jesteś jego psychofanką, przez to czuje się celebrytą i pielęgnuje tę relację, Kamilę też tak ponizał jak ciebie, w stylu nie jesteś w moim typie, sugerujac że jest dla niego za słaba, za brzydka, za głupia itp. A Ona wtedy tak jak Ty chciała mu udowodnić jaka jest wspaniała i skakała wokół niego. To świadoma postawa, manipulacja granie na emocjach, ponizanie kobiet by podnieść swoje ego. plus.google.com/104934006033827540022/posts?banner=pwa X Gdyby Ola ( i Kamila?) znały poczucie własnej wartości to sorry ale Hunter by sobie nie pouzywal.

Pavlo, widze ze zniżasz sie do poziomu Oli, nic o mnie nie wiecie wiec moze po prostu warto pojechać ze to k****. Rozmowę nasza uznaje za skończona, bo możemy dyskutować mając jakieś argumenty ale sorry nie zniżę sie do twojego poziomu i nie zacznę cię wyzywać.

Gość gość
fikuMikuu 2015.05.30 "Kamili nigdy nie ponizalem." Nie tak jak Olę, bo ja traktujesz jak ... pechowiec.gif Ale poniżałeś, pisałeś jej, że nie jest w twoim typie, tzn. wystarczająco dobra dla ciebie itp. gosc k 2015.05.30 Kamili zajęło rok, ale doszła do właściwych dla siebie wniosków a Ola dalej ma duposcisk, a minęło ponad 6 lat..

Gość gość
fikuMikuu 2015.05.30 "Ja się do Kamili odnosiłem z samym (...)" Nieprawda. Nie byłeś chamski, nie przeklinałeś. Ale traktowałes ja z góry, z pogardą. Byłą tlyko prostą kobietą, niegodna cie, wykorzystywałes ją, jak piszesz prowadziła twojego bloga w zamian za okruchy twojego zainteresowania.

Gość gość
Maciek B 2015.05.30 "I co było z alicja bloga mu ukradla" Tak ta osoba postapila bardzo nieladnie, zeby nie powiedziec dziko.

Gość gość
fikuMikuu 2015.05.30 "to im nie grozi, poniewaz Maciek nie czuje do tych dziewczyn miety. ola" no fakt, Maciek wytknął mi kiedyś, że jestem bez perspektyw na dobre zarobki smutas.gif

Gość gość
olka pisala nawet maile do macka rodzicow do szpitala zeby na niego zakablowac:D

Gość gość
Maciek B 2015.05.30 No wlasnie po "Alicji" w ogole nie jechalem. Maciek B 2015.05.30 Ona sama po sobie "pojechala", moja aktywnosc w tym zakresie byla juz zbedna.

Brakło odwagi? Cały dzien sie plułes. x Odpowiedź była wpierwszym poście rana następnego dnia , pisałem o tym 3 razy czytać nie umiesz? I tak, jesteś kurwą, nie prostytutką (do której można mieć szacunek,bo żadna praca nie hańbi) , a kurwą , bo jak kurwa się zachowałaś wobec Olki , a słowo kurwa jest w moim słowniku zarezerwowane dla damskich odpowiedników skurwysynów, więc ne myśl,że uważam,że dajesz tyłka za pieniądze , bo nie o to tu chodzi

Pavlo to była odpowiedz do mojego postu w którym nie zadałam ci zadnego pytania. Zreszta pisałam o tym wczoraj wiec przestań palić głupa. No nic, widze ze rozmowa z tobą nie ma sensu. Ty wszytko wiesz najlepiej. Czasem sie zastanawiam kto pisał te meile? Moze to byłeś ty, skoro tak jestes dobrze zorientowany?

Gość k wiesz,że można odpowiadać zbiorczo na kilka postów danego uzytkownika , czy zbyt ograniczona jesteś by to do ciebie doszlo?

Gość gość
ja pamietam jeszcze czasy jak olka, aga i gosc k pisaly tu sobie razem jak dobre kumpelki ale potem olce pekla zylka zazdrosci o maciusia i zaczela jechac najpierw po adze, potem po gosciowie, bo macius sie do nich przymilal zeby pojechac do ameryki:D :D

Gość gość
Pavelko sie wnerwil i wyzywa od kulew:D:D Pavelko jak kogos krytykujesz za brak kultury, to najpierw sam pokaz, ze ja masz:classic_cool:

Apropos cwela bez honoru, to Pavlo, wczoraj jechałeś po mnie cały dzien, a jak wkleiłEm x Wszystko jasne , gość k to projekt Maćka B. bo a i e rozmieszczone koło siebie nie są i tylko facet mógłby się pomylić pisząc posta którą literkę wcisnąć, tym bardziej jak emocje górują podczas pisania posta. Mam cie Maćku :D Tak coś czułem,że gość k to twój projekt, bo zbyt emocjonalnie reagował na jechanie po tobie, a dopóki gość k nie pojawił się w twojej ekipie to ty odpierałeś każdy nawet najgłupszy atak na siebie jak to robi teraz gość k :D Ofc MAciek temat przemilczy,a gość k napisze jak bardzo się mylę :D

Gość gość
gosc k 2015.06.17 Ola kupuje ciuchy w lumpiku? Maciek B 2015.06.17 Tego nie wiem, po prostu wysuwam logiczne wnioski. Maciek B 2015.06.17 Ale znajac zycie - tak, kupuje. gosc k 2015.06.17 Ufam ci, w koncu ja widziales

Gość gość
wszyscy na jednego - banda lysego:classic_cool:

Gość gość
debile zra sie jak dzieci w przedszkolu:P

Gość gość
:D

Co jest Maciuś, z Agą zaczęło układać się gorzej, to trzeba było samemu kolejną głupią gąskę wymyślić i to taką ,która nigdy ciebie nie opuści? :D

Gość gość
Maciek B 2015.06.19 Gosc k to inna liga niz Olek smierdziolek. Z takimi jak gosc k chodzi sie do dobrych restauracji, a nie do pizzerii. Maciek B 2015.06.19 Za obie pizze tez Olka placila

Gość gość
Maciek B 2015.06.19 Mysle, ze te osoby operuja na zupelnie innych parametrach. Olek to w porownaniu do gosc k 3 liga. Maciek B 2015.06.19 Ma swoje wady, ale to jednak jest zupelnie inna jakosc niz Olek śmierdziolek.

Gość gość
jak myslicie dlaczego maciek woli miec kolezanki i przyjaciolki z netu zamiast dziewczyne w relalu? w sumie jest dosc fajny z wygladu. moze jest gejem>?