Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY W TYM ROKU 5latki zostają w przedsz

Polecane posty

Gość gość

Przedszkolu? Tak bym chciała, aby moje dziecko poszło do zerówki. Ale jeszcze dyrektorka nic nie wie. Z całego przedszkola tylko ja i jeszcze jedna mama chcą zapisać dzieci do zerówki. Czy jest ten wybór jeszcze ?

Gość gość
Jak to nic nie wie? U nas już się kończy rekrutacja, a u Was nic nie wiadomo, dziwne. Zadzwoń do kuratorium i zapytaj, jak to wygląda. Mój syn w tamtym roku poszedł jako pieciolatek do zerówki,a z tych dzieciaków( 82 osoby), tylko 8 Idziego pierwszej klasy. A nie słyszałam, żeby ktoś zapisał w tym roku pięciolatka do zerówki.

Gość gość
U nas deklaracje i rekrutacje itp są zawsze w kwietniu.

Gość gość
Moim zdaniem skoro teraz sześciolatki nie idą do szkoły to pięciolatki nie idą do zerówki.

Gość gość
To moze podpytaj i odrazu do pierwszej klasy zapisz dziecko,jak juz tak chcesz wyprzedzac i dzieciakowi skracac dziecinstwo.

Gość gość
Najlepsze są mamuski które mówią skracasz dzieciństwo. Zazdrość bo ich dzieciak nie potrafi nawet kolorować i mówić.. Co tu mówić o poprawnym wypowiadaniu się. Znam z autopsji. Typowe pisowskie mamuchy. Fuuuu

Gość gość
Jak sześciolatki nie idą do szkoły? Oczywiście, ze mogą iść. To teraz decyzja rodziców. Nie ma obowiązku ale iść mogą.

Gość gość
5 latki nie musza isc do zerówki ale jak dyrektor będzie miał miejsce to można zapisac ale wtedy będzie chodzic do neij 2 lata. ja swojego zostawiam w domu.

Gość gość
A to dziecko w zerowce czy pierwszej klasie nie ma dzieciństwa? :D