Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ailukka

...

Polecane posty

Pfff... Pewnie redivy juz nawet tego wątku nie przegląda.. :( na 90% juz jej przeszlo..a ja zostalam sama :/

Gość gość
Yennefffer dziś Btw. jutro będą nowe zdjecia Kajtka i informacje smiech.gif x no...beda zdjecia w kagancu :D:D:D

Gość gość
Mysle,ze rodzina tej zamordowanej dziewczyny nie pozwoli na to,zeby ten zboczony zwyrodnialec chodzil po wolności....a jego matka powinna ze wstydu zapasc sie pod ziemie,ze wychowala takiego zbrodniarza,morderce.

Gość Redivyyyy
Po prostu ignoruj hejty Yenn. Nie ma co sie użerać z debilami i tyle.

Gość gość
Bestie powinny nie miec prawa do obrony. Obrona w tej sytuacji jest dzialaniem na szkode spoleczenstwa poniewaz zwieksza ryzyko iz bestia wyjdzie szybciej na wolnosc i zamorduje kolejne osoby.

Redivy, ciesze sie ze Cie widze...Chyba masz racje, trzeba tych prowokatorow ignorowac. Btw. juz Ci przeszlo czy nadal Cie trzyma? :p

Gość gość
(Dla takiego bandyty i zwyrodnialca powinna być tylko jedna kara - ŚMIERĆ Więzienie to policzek i brak szacunku dla rodzin zamordowanych i zwykłych obywateli . Nie zycze sobie aby z moich podatków karmić bestię i gwarantować mu opiekę lekarską jest to nieetyczne i niemoralne . ) zgadzam sie z Toba 100%

Gość gość
Oczywiście ze nadal trzyma ale nie widzę sensu żeby tu sie bardziej wypowiadać ;)

Gość gość
nie zwalaj winy na hejterow, bo kazdy ma swoje zycie i nie czuje obowiazku udzielania sie na tym watku-przynajmniej ja. zreszta o czym mamy pisac? temat do rozmowy sie wyczerpal.

Gość virriel
Ja mam dość wymagające studia...więc nie jestem tu cały czas. W zeszłym tygodniu byłam w domu na święto Purim a przede wszystkim postanowiłam nabrać dystansu do K i tego wszystkiego. Co jak juz pisałam nie udało mi sie. Mój facet...były , już zdążył się pocieszyc. Ja tez nie czuję straty.

Gość virriel
Naprawde nie ma czego . Jego bylej dziewczyny mi szkoda bo znow jej mąci w głowie. Biedny porzucony.Ja myślę że 99.9% facetów to swinia

Gość gość
Yennefffer dziś Wspolczuje Ci virriel... 90% facetow to swinie.. x a ten philosoff-morderca to pewnie nie swinia? :D

Gość gość
nooo... morderca pewnie lepszy od swini :classic_cool:

oczywiscie ze nie. Jest niesamowicie inteligentny,oczytany i kulturalny. Ustepowal miejsca kobietom, przepuszczal je w drzwiach...a nie jak dzisiejsze buraki.

Gość gość
,,Zawsze z szacunkiem odnosił się do kobiet" Ha ha ha a potem z szacunkiem odciął jednej z tych godnych szacunku kobiet głowę. Dajcie mi tego skur/wys/yna a zrobię coś co ma ochotę z nim zrobić większość społeczeństwa będzie błagał żeby ktoś go zastrzelił. W sumie to młoda jestem więc poczekam aż wyjdzie z pierdla i udowodnie mu że gwałty współwięźniów to nie najgorsze co mu się w życiu przytrafiło.

Gość gość
A cóż to były za praktyczne rzeczy bo ja kur/wa nie ogarniam. Co chciał sobie babski łeb wpakować do h/uja w słój i zalać formaliną żeby mieć pamiątkę? Ja pier/dole weźcie wy się głupie p***y za jakąś robotę bo wam na mózg jeb/ie. Ha ha ha nie ma to jak położyć się spać obok faceta i nie mieć pewności czy nie obudzi cię dotyk piły na szyji.

Gość gość
Yennefffer dziś oczywiscie ze nie. Jest niesamowicie inteligentny,oczytany i kulturalny. Ustepowal miejsca kobietom, przepuszczal je w drzwiach... x taaa...a potem zabijal bo chcial sie doskonalic :classic_cool: tym swoim samodoskonaleniem sie chcial byc pewnie jeszcze bardziej niesamowicie kulturalny , inteligentny, nie chcial byc zwyklym burakiem :D:D

Gość gość
Yennefffer dziś Glowe obciąl ze wzgledow praktycznych wywloko x ze wzgledow praktycznych to mogl sobie swojego h/uja obciac, albo tobie tego krzywego ryja psycholko

Gość gość
Te tutaj mają kisiel w majtkach na samą myśl o kajtusiu... A tu lipa bo gościu po wyjściu z pierdla będzie wolał facetów. Z resztą co się dziwić skoro będzie zmuszony zadowalać współosadzonych. Mam nadzieję że kajtuś jest bezpartyjny bo niestety live is brutal i będzie musiał przyjmować wszystkich członków.

Gość gość
Ze względów praktycznych. No więc ja że względów praktycznych wykastruję tego po/je/ba jak tylko opuści bramy więzienne.

Ty serio masz prostoliniowe myslenie... Glowe obciąl po to zeby cialo kobiety zmiescilo sie w worku

Gość gość
A nie no ku/rw/a racja. Przecież to logiczne że obciął jej głowę bo ciało nie mieściło się w worku. Ja pie/rdo/le nie wierzę że istnieją jeszcze takie idiotki jak ty. Masz tak samo zryty łeb jak ten twój je/ba/ny w kakao kajtuś. Ciekawe czy mówiła byś tak samo jak by to twoja siostrę jakiś zj/eb za szlachtował.

Dalej piszcie rzeczy z dup/y wyjete...i tak nasze zdanie o K sie nie zmieni. Najlepiej bedzie jesli skonczycie sie tu udzielac i zachowacie swoją opinie dla siebie bo tak to bedziemy sie kłocic w nieskonczonosc a to nie ma najmniejszego sensu.