Gość gość Napisano Marzec 26, 2016 Yennefffer dziś A ja jednak chcialabym podyskutowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yennefffer 0 Napisano Marzec 26, 2016 Dziewczyny udzielajcie sie..smutno jest bez was :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 26, 2016 Chcialam z Tobą podyskutowac a Ty mnie ignorujesz...z takim podejsciem daleko nie zajdziesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yennefffer 0 Napisano Marzec 26, 2016 Poprostu uwazam, ze takich prowokatorow jakim jestes Ty trzeba ignorowac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yennefffer 0 Napisano Marzec 26, 2016 :v Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yennefffer 0 Napisano Marzec 26, 2016 No bez jaj...ten wątek umarł ;_; Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 26, 2016 Yennefer. ..Ty trzymasz ten wątek przy życiu taka prawda. A wątek lezy bo udzielają się w nim hejty i jakieś trole z onetu. Wywlekaja niusy sprzed miesiąca albo bzdury z d.u.p.y wyjęte . Co napisać jak zaraz jakieś chamidlo wdepcze w ziemię? ?? Starałam się nie czytać nic w necie. TV tez nie oglądam. Bylam u rodziny w TLV. Nie jestem na bieżąco . Czy K . jest aktualnie w areszcie czy na obserwacji w szpitalu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość virriel Napisano Marzec 26, 2016 To byłam ja wcześniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 26, 2016 Na obserwacji z tego co wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yennefffer 0 Napisano Marzec 26, 2016 Obecnie jest w areszcie a obserwacja bedzie w srode :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 26, 2016 Skąd wiesz ze w środę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yennefffer 0 Napisano Marzec 27, 2016 bo sąd w srode zadecydował o tej obserwacji psychiatrycznej i musi minąć siedem dni od tej decyzji żeby rozpocząć obserwacje :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yennefffer 0 Napisano Marzec 27, 2016 Poza tym, Wesolych Świąt dziewczyny :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 28, 2016 widać nie ma w tym kraju nic więcej do roboty niż tylko śledzić poczynania psychopatów i się tym ekscytować :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 28, 2016 Przestańcie wreszcie promować tę ciotę. ten nieudolny pedałek wreszcie stał się tym, kim pragnął być..Nie mógł mieć normalnych kontaktów z kobietami, więc zaczął je zabijać.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yennefffer 0 Napisano Marzec 29, 2016 Dziewczyny udzielajcie sie...strasznie smutno jest bez Was. Miejcie wyj/ebane na tych hejterow.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yennefffer 0 Napisano Marzec 29, 2016 No coz..chyba musze pogodzic sie z tym ze ten wątek umarł :c a tak sie z Wami zżyłam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yennefffer 0 Napisano Marzec 29, 2016 Nawet virriel sie juz nie udziela...a o redivy to juz nie wspomnę :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 29, 2016 No wlasnie, miejcie gdzies tych hejterow i sie udzielajcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yennefffer 0 Napisano Marzec 29, 2016 Jutro chyba beda nowe zdjecia Kajtka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yennefffer 0 Napisano Marzec 29, 2016 http://www.pl.image-share.com/upload/481/298.jpg uwielbiam to zdj <33 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 29, 2016 Tez kocham te zdjęcie :D te jego oczy...<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 29, 2016 Spokojnie, nadal jestem z K ale nie widzę sensu żeby tu sie wypowiadać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yennefffer 0 Napisano Marzec 29, 2016 To wszystko wina tych hejterow... Gdyby byla tutaj kocham drzewa wszystko wyglądaloby inaczej.. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yennefffer 0 Napisano Marzec 29, 2016 :v Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yennefffer 0 Napisano Marzec 29, 2016 Redivy- to w takim razie chociaz Ty sie udzielaj...ty paszteciaro xDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 29, 2016 Co za dno :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yennefffer 0 Napisano Marzec 29, 2016 Ty jestes dnem anonimku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 29, 2016 Bagno ,dno i wodorosty :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yennefffer 0 Napisano Marzec 29, 2016 Skoncz. Myslisz ze coś tym wskorasz? :v Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach