Gość gość Napisano Marzec 24, 2016 Dobrze,ze nigdy nie bylam w tej pizzerii,nie wiadomo co on do tej pizzy tam dokladal:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 25, 2016 Te badania to co maja wyjasnic ? zeby ewentualnie mozna bylo temu smieciowi dac nizsza kare ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redivy 0 Napisano Marzec 25, 2016 Odpisałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redivy 0 Napisano Marzec 25, 2016 Ius, ja potrafiłam 3 godziny krążyć po mieście w nocy, z stosowna muzyka i rozmyślać na temat Kajetana. Powaznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 25, 2016 kajetana juz niema,a w nocy na miescie spotkasz takiego samego psychola co ci gardlo poderznie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 25, 2016 Oko za oko, ząb za ząb ..... to jedyna kara za morderstwo , wszystkie inne to kpina z rodzin ofiar. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yennefffer 0 Napisano Marzec 25, 2016 skoncz kopiowac komentarze z oneta bo to sie juz załosne robi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 25, 2016 Yennefffer dziś skoncz kopiowac komentarze z oneta bo to sie juz załosne robi... x :P sama jestes zalosna z twoimi marzeniami o mordercy,ktorego chcesz miec w lozku :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 25, 2016 Yennefffer wczoraj Jak czytam te komentarze na onecie to nie wiem czy mam sie smiac czy plakac... x mozesz sie zesrac z radosci,ze ktos cokolwiek napisze,bo kogo interesuje jakis zbok? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 25, 2016 szkoda pieniędzy na łachudrę powinni tak samo łeb obciąć i wysłać do mamusi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yennefffer 0 Napisano Marzec 25, 2016 Nie potrafisz sam czegoś napisac tylko wklejac komy z oneta? Okej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 25, 2016 Yennefffer dziś Nie potrafisz sam czegoś napisac tylko wklejac komy z oneta? Okej... x wklejam te z ktorymi sie zgadzam , twoich komentarzy z oneta nie bede wklejac :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 25, 2016 Żarty. Bandyta, który śmiga po całej Europie, kluczy ucieka przed policją i chce dostać się do ISIS będzie udawał wariata. Muzułmańscy terroryści powinni wnioskować o to samo o niepoczytalność i wakacje w zakładzie zamkniętym i po roku obserwacji wypuszczeni na wolność. Ten Kajetan nie zamordował i usiadł i czekał aż go złapią, tylko wszystko planował, a czy to jest świadectwo niepoczytalności? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yennefffer 0 Napisano Marzec 25, 2016 Anonimku,napisz w koncu coś sam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 25, 2016 Jeżeli będzie niepoczytalny to dostanie rentę dożywotnią i będziemy płacić. I będzie: Kajetan P. zabił a wszyscy Polacy zostali ukarani grzywną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yennefffer 0 Napisano Marzec 25, 2016 Szkoda ze redivy nie ma :v Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yennefffer 0 Napisano Marzec 25, 2016 "Szkoda młodego,przystojnego chlopaka...oby wlasnie matka Mu pomogla wbrew opinii innych osób. Pogubil sie w zyciu ale wierzę ze to wrazliwy chłopak ktory nie zrobił tego z premedytacji" nareszcie ktos cos mądrze napisał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 25, 2016 Yennefffer dziś To mój komentarz z onetu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yennefffer 0 Napisano Marzec 25, 2016 Wlasnie mowili o K w tvn24 i pokazywali jak go policjant przeszukiwal <33 xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yennefffer 0 Napisano Marzec 25, 2016 . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yennefffer 0 Napisano Marzec 25, 2016 serio? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 25, 2016 Pod każdym artykułem o Nim bronię Go nie mogę czytać tych zawistnych komentarzy,każdy już Go osądził i skazał,ale nikt nie pomyśli dlaczego tak się stało...szkoda,że w taki sposób zmarnował nie tylko sobie życie,ale Jemu naprawdę trzeba pomóc a cała reszta niech myśli co chce,ja ma swoje zdanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 25, 2016 ''mnie go szkoda i nic na to nie poradzę,chciałabym żeby jakoś się z tego wyratował. Jakiś przestępców pochodzących z patologii nigdy mi nie było żal, i nie będzie,ale tu chłopak młody,ładny wykształcony,z elitarnej rodziny ,coś się musiało w tej głowie zadziać.Przecież nie miał złych wzorów,może się naczytał za dużo tych wszystkich smutnych pisarzy.ech,że to akurat na niego padło'' W Fakcie też ktoś dobrze pisze,a może to ktoś stąd??????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yennefffer 0 Napisano Marzec 25, 2016 Dokladnie...! te komentarze na onecie są obrzydliwe,pelne zawisci i nienawisci..tak mi szkoda Kajtka.. :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yennefffer 0 Napisano Marzec 25, 2016 Jest tu ktoś w ogóle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 25, 2016 Pod każdym artykułem o Nim bronię Go nie mogę czytać tych zawistnych komentarzy,każdy już Go osądził i skazał,ale nikt nie pomyśli dlaczego tak się stało...szkoda,że w taki sposób zmarnował nie tylko sobie życie,ale Jemu naprawdę trzeba pomóc a cała reszta niech myśli co chce,ja ma swoje zdanie x Jakich zawistnych komentarzy psycholko ? dlaczego nie pomyslisz o tej mlodej kobiecie,ktora zostala brutalnie zamordowana ? o jej rodzinie,ktora nigdy nie przestanie cierpiec? teraz trzeba pomoc mordercy bo on musi dalej zabijac,zeby sie doskonalic? moze teraz bedzie sie na wlasnej matce doskonalil, moze na tobie sie wydoskonali :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 25, 2016 Kajetan P. - podejrzany, to tylko w polskim sądzie. Udowodniono winę w zbiegu wielu zbrodni, a podejrzany. Zasłania się mu inicjałem nazwisko, psychiatrzy nie potrafią odczytać poczytalność, itd. Wypuścić!, bo z prominentnej rodziny, a ma jeszcze zdobyć wiele doświadczeń z mordowaniem chcąc zobaczyć jak (ktoś) się umiera. Przerażające! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yennefffer 0 Napisano Marzec 25, 2016 Skoncz kopiowac komentarze z oneta idioto...to juz jest serio zalosne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yennefffer 0 Napisano Marzec 25, 2016 Szkoda ze tu nie ma redivy :c Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 25, 2016 Yennefffer dziś Dokladnie...! te komentarze na onecie są obrzydliwe,pelne zawisci i nienawisci..tak mi szkoda Kajtka.. :/ x Jakiej zawisci?jakiej nienawisci?co ty oszolomie wypisujesz? zabral czlowiekowi zycie i on tez nie powinien zyc,bo nawet w wiezieniu - to jest jednak zycie, kara smierci to dla takiego zbrodniarza za malo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach