Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zabić dziecko, które ciężko zachorowało?

Polecane posty

Gość gość

Moja coreczka 4 latka zachorowała na białaczkę. Wiem, że będzie cierpieć do końca życia. Rozważam, czy nie zabić jej lekami? :(

Gość gość
skoro mozna wyskrobac z brzucha to czemu nie zabic 4 latki

Gość gość
tylko problem z takim dzieciakiem i wiecej obowiazków a co dopiero oferowac takie rodzenstwo pozostałym dzieciom , zabij :)

Gość gość
A moze uda jej sie z tego wyjsc a nie od razu zabic kobieto

Gość gość
8:33 Ale jesteś głupia :O

Gość gość
w jej ostatnich dniach i tak personel przedawkuje morfinę jak ciebie przy niej nie będzie, zawsze tak się robi ale to temat tabu, ledwo rodzina wyjdzie a za pół godz. telefon że pacjent zmarł, w ten sposób zwalniają miejsca na oddziałach i w hospicjach, jestem w temacie więc wiem jak to się odbywa

Gość gość
P*****lnieta jestes i tyle !! Porownujesz kilkulatka do płodu i to z wadami genetycznymi. Klechy juz wam mozgi wypraly. Siebie usun bedzie wiekszy pozytek, bo z takiej dewoty nie ma zadnego. Ciekawe czy poszlabys takiej matce pomoc wychowac ciezko chore dziecko ? Nie, jeszcze bys krzywo patrzyla na ulicy i taka prawda, takie sa te obronczynie zycia.

Gość gość
I nie radzilabam zartowac z takich rzeczy. Bo moze byc tak ze kiedys do smiechu ci nie bedzie

Gość gość
gość dziś P*****lnieta jestes i tyle !! Porownujesz kilkulatka do płodu i to z wadami genetycznymi. Klechy juz wam mozgi wypraly. Siebie usun bedzie wiekszy pozytek, bo z takiej dewoty nie ma zadnego. Ciekawe czy poszlabys takiej matce pomoc wychowac ciezko chore dziecko ? Nie, jeszcze bys krzywo patrzyla na ulicy i taka prawda, takie sa te obronczynie zycia. x płód jest dzieckiem wiec co róznica czy zabije 10 miesieczniaka czy 4 latka - chore , niewygodne to won bo mi przeszkadza i nie bede miał czasu i pieniedzy na kosmetyczke

Gość gość
dziecko moich znajomych też miało białaczke jako kilkulatek. Wyleczyli go, dziś ma 8 lat i jest zdrowy.

Gość gość
A rozmawialas z kim o tym?

Gość gość
Przecież to ta sama idiotka od głupawych wpisów z tematu o Zespole Downa :) Nawet nie ma co reagować na prowokacje terrorystek. Wy się wszystko nadajecie na baby tych z ISIS.

Gość gość
gość dziś w jej ostatnich dniach i tak personel przedawkuje morfinę jak ciebie przy niej nie będzie, zawsze tak się robi ale to temat tabu, ledwo rodzina wyjdzie a za pół godz. telefon że pacjent zmarł, w ten sposób zwalniają miejsca na oddziałach i w hospicjach, jestem w temacie więc wiem jak to się odbywa x tak przeczuwałam ,mówiłam o tym kilka razy znajomym ,ale uznali mnie za wariatke mówiąć że mam paranoję. potwierdziłas moje przypuszczenia

Gość gość
Jezeli nie rozumiesz jaka jest roznica miedzy kilkulatkiem a kilku tyg płodem to radze zajrzec do ksiazki z biologii. Skoro jestes taka madra i wspanialomyslna, to zaadoptuj sobie dziecko z ciezka wada genetyczna, a potem sie wypowiadaj na temat zycia z takim dzieckiem.

Gość gość
Ludzie! Przeciez to PROWO Jakaś kretynka się nudzi i zakłada tu glupie tematy, a wy łykacie jak pelikany....a szmata się z was smieje...

Gość gość
gość dziś Jezeli nie rozumiesz jaka jest roznica miedzy kilkulatkiem a kilku tyg płodem to radze zajrzec do ksiazki z biologii. Skoro jestes taka madra i wspanialomyslna, to zaadoptuj sobie dziecko z ciezka wada genetyczna, a potem sie wypowiadaj na temat zycia z takim dzieckiem. X TY LEPIEJ SAMA SIE WYEDUKUJ A POTEM PRAW FARMAZONY NA KAFETERII

Gość gość
co za poziom ginbazjalny : idiotka , szmata . a ty kim jestes ? skrobaczka ?

Gość gość
To niestety zaprzeczę wam i nie dlatego pół godziny po odejściu od łóżka ludzie umierają, bo dostają morfinę. Pouczcie się psychologii i psychoanaliz, liźnijcie kognitywistyki i wtedy może wyda wam się jaśniejsze, czemu ludzie odchodzą chwilę po wyjściu najbliższych z sali. Fajnie jest wierzyć w to co najprostsze, ludzie mają to do siebie... Ale nie, nie jest tak prosto :)

Gość gość
jasne że prowo ,ale temat jak najbardziej do dyskusji,żadna matka nie napisałaby że chce zabic ,a co najwyzej że rozważa eutanazję

Gość gość
A Ty z 8:51 i od kawałków ciebie i mężusia do usunięcia nie biegaj tak po wszystkich tematach o aborcji, bo ci się mozg zagotuje!

Gość gość
trafiłam : skrobaczka ha ha ha

Gość gość
Nie, to akurat nie ja skrobaczka, a ta od komentarza, że nigdy nie ma 200%, a nawet 100. Niestety, mózg masz zagotowany już :)

Gość gość
Jestem za prawem do aborcji do 10 roku życia.

Gość gość
gość dziś Nie, to akurat nie ja skrobaczka, a ta od komentarza, że nigdy nie ma 200%, a nawet 100. Niestety, mózg masz zagotowany już usmiech.gif x to dziecko co tak beczy ? to twoje ? zajmij sie nim wreszcie nieudacznico

Gość gość
Moje dziecko ma 4,5 roku i jest właśnie w przedszkolu, mózg zagotowany ad 2. :) Strzelaj dalej.