Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do mam ktore maja roznice wieku miedzy dziećmi ok 4 lat

Polecane posty

Gość gość

Czy dzieci maja kontakt?? Czy bawią sie razem? Czy wy widzicie plusy takiej różnicy?? Jak tak to jakie? corka ma 2,5 roku. Niestety wcześnie nie bylo mowy o rodzeństwie ale teraz mamy swój dom duo miejsca I chcemy starac sie za miesiac dwa( zostaly mi 2 op tabletek)tylko jakos mi smutno ze to bedzie duza roznica..

Gość gość
mam w domu 6 lat i 2 lata czy się bawią? nie bardzo jak na razie, bo mały nie rozumie, żeby nie zabierać starszemu, a starszy nie chce zrozumieć, ze mały jest mały i nie rozumie i wojna ale może za 2,3 lata będą już kumac o co chodzi

Gość gość
Daj spokój, 4 lata to fajna różnica, między mną a moją siostrą jest 9 lat - do czasu aż poszłam do liceum kompletnie nie miałyśmy kontaktu.

Gość gość
A tabletki, to musisz do końca wybrać, bo kasy szkoda. Więc za 2 miesiące dopiero.

Gość gość
Między moimi dziećmi jest 1,5 roku różnicy i się razem nie bawią. Młodszy jest spokojny, woli poukładać puzzle czy lego, babki z piasku porobić, takie statyczne zabawy, a starszy to szogun, adhd , 5 minut w miejscu nie usiedzi, zaraz młodemu niszczy ci z buduje, no wojna codziennie ;/ całe szczęście, że mają swoje pokoje, bo jakbym miała cały czas ich uspokajać to tragedia.

Gość gość
Ja mam między córkami różnicę dokładnie 4 lata.Jak dla mnie super.Dziewczynki mają 6 i 2 lata.Teraz dopiero zaczynają się razem bawić ;) Młoda we wszystkim starszą naśladuje.Ciąża jak dziecko jest jednak starsze też lepiej upływa.Możesz bardziej odpocząć.Mam trzecie dziecko (wpadka ;)) różnica niespełna 2 lata i powiem Ci może kiedyś będzie lepiej ale teraz łatwo nie jest.

Gość gość
Mój ma 5, a drugi 1. Jest róznie, ale bardzo się kochają. Roczniak jeszcze nie wiele rozumie często coś psuje i rozwala, starszy się wścieka, ale tłumacze starszemu, że jest dla niego wzorem i musi go uczyć dobrych rzeczy. Ja myśle, że to jest róznica taka akurat. Starszy już jest mądry nawet czasami spojrzy na młodszego jak zostaną sami w pokoju i krzyczy mi, że mały wchodzi na sofę. Jeżdżą razem jeździkem, tańczą razem. Jak bym miała dwóch takich małych to bym nie wyrobiła.

Gość gość
Ja mam 10 i 6latka. Synowie, najlepsi kumple; ) zaczeli się bawic ze sobą tak sensownie jakos 3 lata temu. Starszy byl całkiem ogarniety jak mlodszy sie urodzil, chodzil do przedszkola. Wedlug mnie taka roznica jest calkiem ok choć z rok mniej też byłoby dobrze.

Gość gość
Tu autorka. Tabletek nie wyrzucę. Mam problem z zajciem w ciążę i musze brać tabletki aby potem odstawić i może jajeczkowanie ruszy bo poprzednia ciaza byla po hsg laparoskopi i roku biegania na monitoring. Wracam do pracy za miesiąc i nie chce od razu ciąży. Tak aby za pól roku bylo widac dopiero czyli jakbym tak zaszla pracując ze 2-3 miesiące to będzie widac dopiero październik listopad. A do porodu normalnie będę pracować.z reszta męża jeszcze miesiąc nie będzie 3 dni w tygodniu w domu. Wole jak juz będzie jakimś cudem owulacja to żeby byl w domu.

Gość gość
O ile w ogóle w tym roku zajdę jak to znów laparoskopia bo mam uczulenie na Clostylbegit i leżałam z jego powodu tydzień w szpitalu przed pierwsza ciąża:/