Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćPatryk

Kobiety pomóżcie

Polecane posty

Gość gośćPatryk

Moja żona w ciaży przytyła 20 kg, mówiła że jak będzie karmić, to schudnie, a ja widzę, że przytyła. Syn ma teraz 3 lata, a ona waży 90 kg, tak przynajmniej twierdzi, ale stawiam, że wiecej, do tego zupełnie o siebie nie dba, chodzi w dresach, rozciągniętej koszulce lub swetrze, włosy ma wiecznie tłuste i upięte. Namawiam ją na fitness, oferuję pomoc w opiece nad synkiem, ale ona odmawia. Kocham ją, ale zupełnie nie przypomina kobiety w której się zakochałem. Sam mam w pracy matki i to zadbane, zaczynam seksualnie na nie spogądać. Kupiłem żonie na urodziny karnet na siłownię i seksy bieliznę, to się na mnie obraziła. Ona przestaje mnie podniecać, właściwie to już wcale mnie nie podnieca.

Gość gość
Zaproś do domu na piwo atrakcyjnego kolegę. Potem zaproś go jeszcze raz i jeszcze raz. Gwarantuję, że po miesiącu nie poznasz żonki :classic_cool:

Gość gość
moze zacznijcie razem cwiczyc, biegac...

Gość gośćPatryk
Nie ma mowy, by ją wyciągnąć nawet na spacer, zona mówi, że się naspaceruje rano z synem..

Gość gość
pogadaj z nia, powiedz to co nam teraz.

Gość gośćPatryk
Mówiłem jej, wiele razy rozmawialiśmy, tzn prowadziłem monolog, bo ona od razu wyłącza się z rozmowy, a potem mówi, że przesadzam, że nie wiem, jak to jest zajmować się dzieckiem, ale jak ja po przyjsciu z pracy zajmuje się małym, to ona się kładzie spać, dodam, że syn przesypia całą noc, więc żona nie musi do niego wstawać. Czuję, że nic z tym nie zrobię.

Gość gość
Współczuję Ci. Podejrzewam, ze to jedna z tych zaniedbanych mamusiek, którym się nie chce schudnąć. Ona pracuje?

Gość gośćPatryk
Nie, nie pracuje. To nasza wspólna decyzja, żona chce jeszcze 2 lata zajmować się synem, a potem poszukać pracy, wiem że wtedy zacznie o siebie dbać, bo ma taki zawód, że nie może chodzić zaniedbana, ale mam czekać 2 lata, by powróciła do tego wyglądu sprzed ciąży?

Gość gość
Patryk ty lobuzie, przytulam.

Gość gość
Na to wygląda, że poczekasz jeszcze dwa lata, jej sie po prostu NIE CHCE.

Gość gość
Sam napisałeś, że masz w PRACY koleżanki matki, zadbane. No właśnie, w pracy, kobiety szybciej biorą się za siebie, kiedy muszą wyjść do ludzi, do pracy. Najwidoczniej Twoja zona nie ma potrzeby dobrze wyglądać dla siebie, czy dla Ciebie, tylko praca ją zmotywuje do zadbania o siebie.

Gość gośćPatryk
To ja nie mam potrzeby jej kochać, bo takiego kopciucha na własne życzenie nie muszę.

Gość gość
może ma depresję, nie pomyślałeś o tym?

Gość gość
Ja na twoim miejscu, kilka razy wspomniała o ładnej koleżance z pracy. Powiedz jej, że dobrze wygląda mimo ciąży i opieki nad dzieckiem. Ja nie rozumiem jak można o siebie wogle nie dbać. Rozumiem utrata wagi to ciężka rzecz, ale włosów nie umyć? To już przegięcie.

Gość gość
Komplementuj przy niej inne kobiety. To jakie są eleganckie, seksowne i apetyczne. Będzie troche zazdrosna, ale niech jej sie zapali lampka. Może ona zapomniała, że jest żoną, a nie tylko matką. Przypomnij jej tym, że też masz potrzeby i możesz mieć na utrzymaniu lepszą od niej, która będzie o siebie dbała.

Gość gośćPatryk
Z bólem serca, ale tak robiłem, komplementowałem inne, to mi powiedziała, że skoro lecę na nie, to z nimi mam uprawiać seks, nie z nią i tak od 2 mcy nie było zbliżenia..

Gość gość
Może ona Cię już nie kocha?? Bo nie rozumiem, tej obojętności na twoje prośby. Przecież nie wymagasz wiele, z tego co czytam, rozumiesz ze ciało się zmienia po ciazy. Nie rozumiem twojej żony, nie chce być fajna energiczna kobieta, matka, kochanka?? Woli być babonem z wielkim brzuchem i tłustym włosem??

Gość gość
Hm.... A ja myślę że to trzeba załatwić od d**y strony.... :) przeleciał ja ze dwa tygodnie codziennie to odrazu jej chęć do życia wróci i zadba o siebie ... ja zawsze czuję się super kobieco i seksowne jak się dobrze poszukam aż mi się chce potem dużo więcej

Gość gość
Miało być jak się dobrze pobzykam a nie czuję się seksownie jak sobie dobrze poszukam .

Gość gość
Moze niech zbada tarczyce.nie zganiam na chorobe,ale wiele kobiet po ciazy i porodzie przechodzi zapalenie tarczycy,o ktorym nawet nie zdaje sobie sprawa.A jezeli wyniki beda ok,to masz zone lenia.

Gość gość
Wygląda na to, że ona woli być babonem z tłustymi włosami i kompletnie nie zależy jej na mnie, więc ja kończę swoją walkę o nią, a ta osoba, która pisze o seksie nie odczytała, że żona nie ma ochoty go ze mną uprawiać.

Gość gośćPatryk
Poprzednia wypowiedź jest moja, autora. Żona miała wszystko badane, bo od roku szuka u siebie chorób, nawet psychiatra ją zbadał, teraz me do niego wysyła, bo jak mogę chcieć mieć zadbaną żonę, to ze mną jest coś nie tak.

Gość gość
Jak można nie mieć ochoty na seks... nawet jak minetke jej zrobisz to nie chce . ? ??? To ona chyba ciągle smutna chodzi, mi jak brakuje seksu to jestem smutna i zła i mój mąż jak to widzi to odrazu się zabiera za robotę nawet jak mu mówię że nie mam ochoty a tak na prawdę mam.

Gość gość
Skok w bok Ci pozostał. Żona czuje się zbyt bezpiecznie w swojej pozycji żony i matki i uważa że nie musi się starać. Na takie nie ma rady. Złapały chłopa więc mogą się zapuścić bo na ślubie było "i nie opuszczę aż do śmierci". Niestety....

Gość gość
Daj jej w prezencie 1 tyś złotych i powiedz że to na fryzjera i kosmetyczkę a jak wróci zacznij się do niej dobierac na pewno będzie zachwycona ! A kwiaty kiedy jen kupiłeś ostatnio ? Na imię mam Zuza (osoba która pisze o seksie)

Gość gość
Skok w bok odpada ! Gwóźdź do trumny i rozwód! Utrata żony ..maluzenstwa. Posłuchaj moich rad i zacznij od d**y strony. Zacznij się trochę Ty o nią starać zabierz na kolację. Wino kwiaty i te sprawy może ja ta ruszyła w dobrą stronę Zuza

Gość gość
Słuchaj, to siedzenie w domu jej nie służy, dzieciak ma 3 latka, jest jedynakiem, dla jego dobra powinien trafić do grupy rówieśniczej (przedszkole?), a Twoja żona dla Waszego wspólnego dobra do pracy (chociaż pół etatu?). Chyba sam o tym wiesz, to najbardziej oczywiste rozwiązanie.

Gość gość
Według psychologów dziecko do 3-ciego roku życia najlepiej wychowuje się w środowisku domowym, ale później korzystniejsza dla jego rozwoju jest grupa rówieśnicza. Nie wiem na co czekacie.

Gość gość
Nawet włosów jej się umyć nie chce? Serio? Ja nawet siedząc w domu nakładam makijaż, co prawda delikatny, ale lepiej się tak czuje, perfumy i ułożone włosy. Nie wyobrażam sobie wychodzić do sklepu z takim tłuszczem na głowie, blee.

Gość gość
ten temat to marne prowo