Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje dziecko mnie terroryzuje.

Polecane posty

Gość gość

Do niedawna syn byl aniołkiem. Skończył rok i od ok 2 tygodni jest dramat. Wpada w histerię gdy mu czegos zabronię, odchyla die wściekły do tylu - wygina w luk, bierz przez to rąbnął głową w podłogę. Wyrzuca wściekle przedmioty gdy mu cos nie pasuje. Nigdy absolutnie mu nie uległam gdy tak robi i za każdym razem powtarzam ze to brzydkie zachowanie. Ale trwa i trwa a on ciągle taki nerwowy. To jakas faza czy co? Ze starsza nigdy nie mialamnic takiego...

Gość gość
faza. bunt. nazywaj to jak chcesz. U nas tez "to cos" bylo i jeszcze od czasu do czasu sie uaktywnia myslac,ze cos zdziala. Konsekwencja potrafi uleczyc "tego" potwora

Gość gość
Moje dziecko też tak miało.kiedys w takiej histerii oddaliłam się od niego na kilka metrów a to było na spacerze, tak się odchylil do tylu w tej furii,ze upadl na chodnik uderzył głową w murek imial takiego guza kolo oka ze jak patrzyłam na niego to plakac mi się chciało. Potem jakoś mu przeszlo ale moja mala rada nie zostawiaj go samego w tych napadach, nie ulegaj samo z czasem przejdzie.

Gość gość
Takie akcje ma kilkanaście razy dziennie. Fakt ze trwają moze z minutę ale oprócz tego ciągle chodzi i o cos marudzi. Niezadowolony ze wszystkiego się zrobil. ;)Pocieszające ze kiedys minie. :)