Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zapalenie migdałków

Polecane posty

Gość gość

No hej. Mój syn ma 7 miesiecy, dzisiaj rano bylismy u pediatry bo w nocy temp 38'. Dostalismy antybiotyk i czopki z paracetamolem. Maly generalnie nie wyglada zle. Zjadl jogurcik, troche zupy i duzo mu dajr pic strzykawa. Ale jakos po tych czopkach slabo spada ta temp. Caly czas jest e okolicach 38'. Nie wiem czy jechac teraz po ibuprofen do apteki nocnej zeby miec w razie co.

Gość gość
O ty głupia kobieto, taki mały dzieciak a ty mu juz dajesz antybiotyki? Ty wyrodna matko! Trmperatura 38 to żadne temperatur, nawet 39 to nie problem dkla dziecka

Gość gość
Ja bym wolała mieć w razie co nurofen. Jakby mu temperatura skoczyła do 39 to juz tego tak łatwo paracetamolem nie zbijesz a dziecko będzie się męczyć.

Gość gość
To sie dowiedzialam. Skoro dziecko bylo u lekarza i ma przepisany antybiotyk to czemu mam nie dawac?! A sama chcialabys sie meczyc z temp 38 stopni?

Gość gość
Myślę, zevlepiej zaopatrzyć się coś z ibuprofenem, bo zanim antybiotyk zacznie działać, temperatura może wzrastać. Na mojego syna paracetamol działa po ok 3 godz, a czasami po 4 temp spada np z 39.6 na 39 i podaje mu ibum, po którym po pół godz możemy odetchnąć.

Gość gość
A moge spokojnie isc spac czy lepiej przy nim czuwac ? Maly spi ze mna dzisiaj i spi spokojnie, jak zwykle