Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy znacie osoby które kochają swoje dzieci ale ich nie lubią

Polecane posty

Gość gość

Moja ciotka powiedziała tak do mnie o swojej córce - wiesz, kocham ją, ale jej nie lubię, ma ciężki charakter, jest okropna dla mnie, dla córki i męża. Znacie takie przypadki?

Gość gość
WTF? :D

Gość gość
No serio, tak mi powiedziała. Mówiła że ona była od dziecka taka niedostępna, opryskliwa, matkę miała za nic. Oczywiście ciotka z wujkiem opiekowali się nią, materialnie miała dużo więcej niż dzieci w jej wieku, zapewnili jej świetne wykształcenie, dobry start. Ale jej "nie lubią". Też tego nie rozumiem dlatego pytam.

Gość gość
Ja tak mam od jakiegoś czasu. Nie lubię swojej nastoletniej córki. Kocham ją bardzo, žycie bym za nią oddała, zależy mi na tym, aby miała od życia i ode mnie co najlepsze, daję z siebie wszystko. Ale... nawet nie lubię z nią przebywać. Kiedy zbliża się godzina, o której ma wrócić do domu robię się nerwowa, zaczynam się bać. Ona przekracza próg domu i dosłownie jakby diabeł w nią wstępował. Cały czas wrzeszczy, wykłóca się, pyskuje, rzuca rzeczami, dręczy brata. Nic jej nie pasuje, o wszystko ma pretensje.

Gość gość
O jaaa

Gość gość
jedno drugie wyklucza ale istnieje i to nie tylko w stosunku do dzieci