Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TVN palaczki w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Nie mogę już tego słuchać jak te mamusie 18 toletnie trujące własne dzieci i w dodatku niewidzialne nic w tym złego!

Gość gość
Tak to jest jak gowniary maja dzieci..

Gość gość
Totalny brak odpowiedzialności. Macierzyństwo powinno być dozwolone tylko dla kobiet które przejdą specjalny test psychologiczny!

Gość gość
Ja prdl ... Pustaki,a jeszcze ta matka jakis polmozg,skad sie biora tacy ludzie

Wlasnie założyłam ten sam temat. Brak słów po prostu jak to widzę. Zero odpowiedzialności, dojrzałości oraz wyobraźni. Przecież mi by serce pękło jakby przez moje widzi mi sie dziecko urodziło sie chore i musiało by cierpieć cale życie przez moja głupotę....

Gość gość
Ja w ciąży nie byłam, ale moja mama paliła przed urodzeniem mnie i zupełnie bez bólu rzucała na czas ciąży ze mną i moim starszym bratem - tak po prostu podpowiadał jej organizm. Nie tylko od niej słyszałam podobne wspomnienia z ciąży: palaczki odrzucało od papierosów. A te palą... Niby każdy organizm jest inny, ale jestem zdziwiona, że ich organizmy nie reagują w ten sposób. Nie mówiąc już o tym, jaka to głupota i nieodpowiedzialność.

Gość gość
Najlepsza była ta para osiemnastolatkow idealny przykład patologiczne rodziny

Ale to widać po wypowiedziach ze to niziny społeczne,rodziny wymagające pomocy z mopsu. Nie obracając takich osób ale z całym szacunkiem... widać duże braki w edukacji.

Gość gość
Dziecko bawiace się paczką papierosów brak mi słów

Ta para 18 latkow bawi się tylko w dorosłe życie... mój ojciec palił ponad 20 lat i rzucił z dnia na dzień i Nie pali do chwili obecnej. Palił dłużej niż oni żyją na świecie chodzą. I co da sie? Da sie. Szczególnie uderzyło go to jak w trakcie rzucania oszczedzal pieniądze tak jakby dalej kupował paczki papierosów. Po roku pojechaliśmy na wczasy 2 tygodniowe....