Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

"niektóre kobiety to mają majątki takie że mąż jest ustawiony" aluzja teściowej

Polecane posty

Gość gość

a właściwie to przyszłej teściowej, tylko w temacie mi się nie zmieściło. nie ukrywam że było to wkurzające ale i przykre/// wypowiedziane nagle ni stąd ni zowąd jak on coś majstrwał przy kompie i był myślami gdzie indziej a poza tym siedizal w kuchni. a ona taki tekst do mnie. Ja nie mam swojego majątku, skonczyłam studia, rodzice mi dużo nie dadzą bo sami nie maja. mój przyszly mąż jedyny kapitał jaki moze miec to taki jak ja mam czyli wykszltalcenie i to ze pracuje. przecież oni mieszkali w 6 osób na 40 metrach to o jakim majątku ona aluzje rzuca???? on więcej zarabia a ona wie ile się zarabia w moim zawodzie i wie że to mniej niż jej syn ma. Ale czy t powód by rzucac takie aluzje? powiedziałam to w domu narzeczonemu a on na to że jego matka jest nie do konca normalna jesgo zdaniem i zeby nie sluchac pieprzenia . I na tym temat się zamknął. co myslicie jest pwoodem takiego zachowania przyszlej tesciowej, dlaczego rzuca aluzje tego typu albo pokazuje mi w telewizji na jakieś kobiety "patrz jaka ta bogata, jaka zrobiona, jak sie dorobiła!!"

Gość gość
No nie gadaj, że takie pierdoły cię ruszają :) Poza tym od bycia ustawioną poprzez zawłaszczanie cudzych majątków to są kobiety :P

Gość gość
nie mówicie tylko błagam że jestem przewrażliwiona bo ona jakbyscie ją zobaczyły i pogadały z nią, to oceniłybyście prędko ze jest bardzo krytyczna wobec otoczenia, o kobietach wyraża się czesto z pogardą... i wszystko jej nie pasuje a samą siebie i swoje dziecko ma za lepszych chyba. kobieta jest rozwiedziona jesli to cos zmienia.

Gość gość
czuje juz zawczasu ze synus bedzie ciebie utrzymywał.Moze nie garniesz sie do roboty.

Gość gość
16:58 kiedy ona wlasnie tak mnie traktuje jakbym chciała coś zawłaszczyć...robiła mi przytyki że jej syn ma bardziej opłacalne wykształcenie od mojego i że ja za mało umiem i na rynku pracy trzeba więcej. A jakie oni mają majątki przepraszam bardzo? ona ma mieszkanie prl'owskie 40 metrów i to tylko dlatego ze ojciec jej zostawil po smierci.

Gość gość
Zacznij jej pokazywać bogate, zrobione i dorobione teściowe :D

Gość gość
Jak nie garnę się do roboty???? super, juz oszczerstwa, jeszcze nawet nie odpowiedzialam do konca jak jest. ja już na studiach pracowałam, o czym ona wie. jej syn na studiach nic nie robił poza nauką.

Gość gość
17:00 po co te zlosliwosci? autorko mialam podobną sytuację, moja tesciowa smiala sie z ludzi ze wsi wiedząc, że moi rodizce mieszkają wlasnie na wsi. a sama jest ze wsi tylko wyprowadziła się do stolycy 40 lat temu i teraz jest wielka WARSZAWKA. nawet sie posuwa do tego ze mi mowi jak mam sie malowac i co sobie kupowac. naprawdę, ma się za lepszą,a wszyscy naokoło głupi...

Gość gość
to i tak macie lepiej bo moja mi powiedziala ze moj jet taki podobny do swojego wujka ś.p. ktory mial takie branie u kobiet ze hohhohohoo...."mało do rozwodu nie doszło...a moj syn jest taki z wyglądu do niego podobny, panny szaleją za takimi" no i po jakiego wałka ona mi to mowi?

Gość gość
Powiedz, że nie życzysz sobie tego typu uwag i tyle albo komentuj jej zachowanie. Niech sobie babsko nie myśli, że tylko ona może innych cisnąć.

Gość gość
Kolejne twoje prowo już dzisiaj. Ile jeszcze tego założysz? powinnaś się udać do psychiatry, bo nie dość że bredzisz to znów sama ze sobą piszesz. Mówiłam, ze teraz będę cię obserwować baczniej to mi nie wierzyłaś. Wyśledzę cie wszędzie denny trolu.

Gość gość
17:14 ty jesteś chora psychicznie. poważnie lecz się babo...bo to woła o pomste do nieba. nie wiem do czego pijesz dziecko...ale mój temat jest Z ŻYCIA WZIETY i nie jest to prowo. przyszłam tu by zapytac co kobiety na ten temat sądzą i nie chce mi się czytać twoich bredni. Jak to jest prowo to przyjdz, przezyj za mnie zycie i zobacz czy nie jest tak jak pisze. ach, zapomniałam. nieralne. naprawde zejdź z ludzi...

Gość gość
Dobre prowo

Gość gość
osoba 17:14 jest adminem - wtedy mozna założyć że mówi prawdę i ktoś tu założył kolejny wątek. pytanie, skąd ty wiesz że to jest prowo a nie zdarzyło sie w realu naprawdę... jezeli zas nie jest adminem to hmmm.jesli ma racje ze to ta sama osoba zaklada kilak tematów to po pierwsze widać nie ma innych zainteresowan jak tylko analizowanie wypowiedzi na kafe. ..to smutne jakim trzeba byc nudziarzem by trudnić sie czyms takim. Lasia, chce ci się??? Really? :) to wspolczuje

Gość gość
gość dziś i jeszcze sama siebie bronisz ty już jesteś żałosna normalnie :o

Gość gość
17:21 tropicielko 'niby-trolli' coś ty za często gadasz o tym psychiatrze. podświadomosc? chyba coś jest na rzeczy u ciebie. co, czujesz ze czas tam zawitać ale sie boisz ze cie do czubów zamkną? :) mogliby, aha i internet niech ci odetną :D gowno burze to ty masz na twarzy i pod kopułą, straszny śmieć z ciebe ludzki.... daj spokoj ludziom na forum już rano dałaś popis, jesteś psychopatką

Gość gość
17:23 mam pytanie, jesteś adminem i masz dostęp do ID z którego ktoś pisze? :) Jestem tego pewna bo po stylu ja tu nikogo nie rozpoznaję chyba że po nicku

Gość gość
17:23 te osobe proponuje ignorować. ona nie ma życia. wszędzie węszy teorie spiskowe, tak choroba ma jakże wdzięczną nazwę SCHIZOFRENIA :) Schizofreniczko idź stąd bo to nie jest temat dla ludzi o mózgu karalucha

Gość gość
gość dziś proszę jak ty wiesz, o który temat z rana chodzi :) byłyśmy tam tylko my dwie i osoby które mnie popierały i dobrze o tym wiesz.

Gość gość
17:30 ludzie, czy ja naprawde rozmawiam w tym momencie z wariatem? jak weszłam na forum rano na chwilę to temat o tym ze trollujesz juz tam był i byłam szczerze zdziwiona że w ogóle ktoś na to zwrócił uwagę, bo taka zniczeulica jest. Podbudowałaś się swoimi wyimaginowanymi sukcesami z kafe? to twoje najwiejsze zyciowe sukcesy? :/ aha i jakbys nie wiedziała to wytłumaczę trudne słowo, dla ciebie trudne. wyimaginowany = wymyślony. przyjaciol tez masz wymyslonych, no nie? :) męża też, dzieci, kto wie

Gość gość
odpowiedz tesciowej ze ty znasz za to duuuuzo tesciwych ustawionych dzieki ktorym syn nie musi szukac ustawionej żony :D

Gość gość
a ta dalej niezmordowana ze sobą sama pisze :D Ludzie omijajcie te tematy ja już rozpoznaję tą wariatkę i jej styl pisania. Mówiłam, że będę cię teraz ciąć bo sama się o to dziś prosiłaś to masz i co zdziwiona jesteś bo znów nikt cie nie poparł. Zaraz nikt się nie na bierze na te twoje sztuczne problemy które masz wszędzie i cały czas.

Gość gość
ale ja się miernoto nie boję twojego "cięcia", ty se możesz ciąć paragony w biedronce. ty mi g...wno możesz zrobić, a to że jakiś temacik na kafe się nie klei to nawet lepiej, szybciej sie urwie :D

Gość gość
gość dziś ty jesteś obłąkana na maxa!

Gość gość
17:46 po co to robisz? :) co ci to daje? :) nie masz innych zajęć? wytłumacz mi co to daje twojemu choremu umysłowi bo naprawde to ciekawe jest

Gość gość
17:49 dzięki za poparcie, ale ona i tak zaraz powie że ja sama ze sobą to pisałam :D:D:D:D:D:D:D: leżę ze śmiechu z psycholki

Gość gość
zobacz sobie tropicielko dwie wypowiedzi z 17:49, w tym samym momencie i co dalej jesteś przekonana, że to jedna osoba pisze i jeszcze nikt jej nie popiera?

Gość gość
17:51 dokłądnie, powinno jej to dać do myślenia ale nie da jej to NIC do myślenia. bo oto informacja dotarła do głowy, gorączkowo poszukuje mózgu ale nic z tego nie wynika bo mózgu brak!

Gość gość
doskonale wiem, że specjalnie to zrobiłaś ja też mam w domu smartfon i laptop ;) to żadna sztuka zrobić dwa posty jednocześnie. Uspokój się i odpuść wreszcie, bo cię zamkną w końcu u czubków, a tam netu nie ma :)

Gość gość
NIE NO :D:D:D:D:D ten wpis 17:58 już serio pokazuje że ta osoba jest chora psychicznie :D laska, ja nie mam ani czasu ani mozliwosci, ani takiego sprytu by wpaść na to że jesteś warta tego by odpalić jeszcze neta na komórce...a tak by the way moja komórka to nie smartfon :D Masz chorobe taką że głowa mała :D :D :D :D :D