Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zasuwka skuwka jest psychicznie chora przez kafeterie odszkodowanie

Polecane posty

Gość gość

sie jej należy , Biedna istota całe dnia na kafe szuka trolli. :P

Gość skuwka zasuwka
ty jesteś psychicznie chora,TROLLU

Gość gość
biedactwo cały dzień poswieciła na szukanie trolla i doopa , nic nie znalazła:P

Gość gość
To ona zakłada te durne tematy o schizofremii ? !

Gość gość
ale to ja pisałam o tym,że autorka pisze jako jedna osoba.Zasuwka to pojawiła się przy okazji, czyli to moja kolezanka po fachu.Weic nei wszystkie teksty o tym,że to ty autorko akurat piszesz są zasuwki, bo są też moje.Czyli działamy razem, a ty jak opętana twierdzisz,że jedna osoba tylko ciebie demaskuje. Pozdrawiam zasuwkę, tropmy autorkę dalej, mozę dostanie pomieszania zmysłów iz niknie z kafe, bo już widzę ejdwo zipie, kolejny temat z kategorii, gorzkie żale do tropiciela.

Gość gość
18:17 mówi się SCHIZOFRENIA a nie schozofremia

Gość gość
18:19 pomieszanie zmysłów to już masz TY nikt inny :D to jaką chorą satysfakcje daje ci twa charaytatywna, bezproduktywna niestety dzialalnosc na kafe swiadczy o powaznych zaburzeniach osobowosci.... nie myślałaś by w pore zapobiec katastrofie i pojsc sie zbadac? powaznie pytam noooo

Gość gość
gość dziś taaaaa jasne a swistak siedzi i zawija w sreberka . gimbaza dostała dekla

Gość gość
18:19 pomieszanie zmysłów to już masz TY nikt inny to jaką chorą satysfakcje daje ci twa charaytatywna, bezproduktywna niestety dzialalnosc na kafe swiadczy o powaznych zaburzeniach osobowosci.... nie myślałaś by w pore zapobiec katastrofie i pojsc sie zbadac? powaznie pytam noooo Pudło, jak sama widzisz temat w którym kwitniesz , stał się już popularny, wieć jeśli teraz ktoś będzie czytał i zobaczy twoje brenie oleje, bo będzie wiedział,ze piszesz po to aby kogoś obrazić wyzwać, nie bedziesz już "anomimową wyzywaczką" poprzez zareagowanie na twój troling, chamstwo ,staniesz sie nie skuteczna, nie zdenerwujesz nikogo, będziesz zdemaskowanym zjawiskiem przypisanym do kafe. Gdybym nie pisała o tym,że to ty dalej kwitłabyś w tematach i obrażała ludzi.Kropla drąży skałę, wieć to ,że napisałam kilka razy,że to ty i tak bardzo sprawnie i szbko dało rezultat, ale to tylko wyłącznie dzięki tobie, bo jesteś niestabilna emocjonalnie i bardzo ławto ciebie sprowokować. Warto reagować na każde znawisko , kóre niekorzystnie wpływa na większosć, nie warto pozwalać osobom agresywnym, chamskim na poczuciaebezkarności.Moze kiedyś to zrozumiesz.