Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justkaa14

czy mogłam zajść w ciążę?

Polecane posty

Gość justkaa14

Więc tak dodam że do lekarza ginekologa jestem już zapisana ale na wizytę trzeba trochę poczekać. Bardzo z partnerem chcemy mieć dziecko to jest temat nr1 naszych rozmów. Okres miałam na 13/14.03 cykle regularne, nie przyszedł w terminie tylko 18.03 dostałam @ a 5 i 12.03 kochalismy się bez zabezpieczenia. Z czego cykl wynika teraz 35 dni a z obliczen że 5.03 byłam bardzo plodna i owulacja. Gdy spóźnial się okres objawy jak na ciążę z ręką na sercu! Już po ciuchu snulismy plany a okres przyszedł. Pytanie do was czy czekać do kwietnia na brak okresu czy robic test po okresie? Dzięki za pomoc :*

Gość gość
Nie kapuje, po co chcesz robić test skoro ten cykl zakończył się okresem? Musicie się starać w kolejnym i nie tylko dwa razy na miesiac seks ale co dwa dni ,najlepiej przez caly cykl. Nie sugeruj się wyliczeniami owulacji ale ją obserwuj ( sluz jak bialko jaja).

Gość gość
Wyparz c****e gorąca woda i po sprawie

Gość gość
Gdy spóźnial się okres objawy jak na ciążę z ręką na sercu! xxx Za wcześnie byłoby na objawy. Doszukujesz sie w organizmie objawów i psychika też działa. Nie doszukuj się, podejdź do tematu spontaniczne, bez oczekiwań, aby później jak przyjdzie okres nie czuć frustracji, że nie wyszło.