Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci preferują miałkie bezbarwne kobiety mimozy

Polecane posty

Gość gość
Mam 29 lat I serio mialam raczej sporo chłopaków. Raczej większość opierala swoje zauroczenie mną i jakiejś tam mierze na moim mocnym charakterze. Nie wiem jakich spotykasz i wybierasz facetów. Wiesz ja poprostu nie gustuje w zakomplesionych kretynach których hobby jest: Piłka nozna/ kulturystyka/ militaria. Faceci w moim środowisku lecą na atraktycjne kobiety wiadomo, ale jeden ze składników atrakcyjności jest dla nich ciekawy charakter zabawność inteligencja zainteresowania pasje czy zawód. Trzeba zrobic odsiew. Ale od poczatku wiadomo co za facet. Jasne ze kilku bylo takich co bylam dla nich za madra za glosna za bezposrednia ale serio kit im w ucho.

Gość
gość dziś nikt cię nie zywyał, po prostu jesteś irytujący z twoim płytkim podejściem do kobiet. Najbardziej uwałczasz swojej partnerce, aż przykro się to czyta. Ludzie nie kochają tylko w zamian za coś.<< A gdzie ja napisalem, ze kocham w zamian za cos? Moze przeczytasz moj poprzedni post. >>Poza tym nawet dobrze zorganizowani ludzie lubią mieć przyjaciół - a partnerka powinna być najbliższą osobą.<< Zgadza sie, a co bardziej zbliza ludzi niz dobry seks? >> Jak nie potrafisz nic dobrego o kobiecie napisać poza tym, że seks jest udany to jest to zwykłe wyrachowanie i wygoda, a nie kochający się związek. << A dlaczego mialbym pisac cos wiecej o swoim zwiazku? Pisze tylko tyle ile musze, reszta to moja sprawa.

Gość gość
Nie chce mi się z Tobą dyskutować, serio. Dla mnie kochanie to pewna postawa i nie za bardzo jestem w stanie powiązać to z samą fascynacją cielesnością i dobrym bzykankiem. To dobre bzykanko raczej powinno być wyrazem miłości, oddania/dopełnieniem związku, nie celem samym w sobie. Samo obcowanie z kimś dla dobrego seksu kojarzy mi się z romansem, seks układem. I ja w takich seks układach niestety byłam, obecna znajomość też podchodzi mi pod to i z kochaniem nie ma to nic a nic wspólnego. Chyba żeby przyjąć, iż facet kocha wtedy kiedy jest w stanie tkwić w seks układzie z jedną kobietą długo i stara się dla niej należycie, to ok, niech Ci będzie, że "kochasz".

Gość gość
rescator - ja nie twierdzę, ze seks nie jest ważny, po prostu dobry seks możesz mieć z wieloma osobami i jakoś nie widzę powodu całe życie być z jedną osobą tylko dlatego, że seks jest dobry. I wcale nie musi zbliżać, jest coś takiego jak seks bez zobowiązań dla ludzi którym nie zależy na związku

Gość gość
znowu ten debilek rescator wrócił? hahahaha :D nie słuchaj tego kretyna, sam ma w domu taką uległą kurę domową, która nie ma prawa głosu, bo jest zakompleksionym frajerem o poglądach 50 lat za murzynami 🖐️

Gość
gość dziś Nie chce mi się z Tobą dyskutować, serio...Chyba żeby przyjąć, iż facet kocha wtedy kiedy jest w stanie tkwić w seks układzie z jedną kobietą długo i stara się dla niej należycie, to ok, niech Ci będzie, że "kochasz". << Wybacz proste zolnierskie slowa, ale do k... nedzy, czy ja kiedykolwiek pisalem, ze jest inaczej? Przeciez caly czas pisze o zwiazku z milosci, zwiazku dwojga kochajacych sie osob. Naprawde rece i czlonek opadaja, jak widze ten brak rozumienia tekstu pisanego. Czego was ucza w szkolach!

Gość gość
Bo niektórzy faceci boją się silnych kobiet. Albo są niedowartościowani i nie znoszą sprzeciwu. A rescator to totalny beton z poglądami za czasów króla Ćwieczki... Radzę go ignorować.

Gość gość
jednoczesnie twierdzisz, że żona potrzebna jest ci tylko do seksu więc ciężko sobie wyobrazić żebyś mówił o kochającym się związku...

Gość
@gość dziś rescator - ja nie twierdzę, ze seks nie jest ważny, po prostu dobry seks możesz mieć z wieloma osobami i jakoś nie widzę powodu całe życie być z jedną osobą tylko dlatego, że seks jest dobry..<< A ja twierdze, ze od kochanej osoby (po przeciez caly czas pisze o zwiazku z milosci ), mozna nie wymagac niczego innego poza dobrym seksem, a w zamian dawac jej wszystko. I naprawde nie rozumiem twojej/ waszej logiki. Czy wymaganie seksu od kochanej kobiety to z duzo czy wprost przeciwnie za malo? To znaczy, ze facet ma dawac wszystko, a nie dostawac nic, nawet seksu? Czy tez ma wymagac tysiaca innych rzeczy poza seksem? A moze ma wymagac tysiaca innych rzeczy byle nie seksu? Tylko prosze nie przyczep sie do slowa "wymagac", moze byc oczekiwac, pragnac, chciec itd.

Gość gość
Generalnie swój do swojego ciągnie. Facet, któremu podoba się nudna kobieta, sam zapewne nie jest ciekawy. Naprawdę inteligentny, mądry facet na poziomie i z pasjami nigdy nie zwiąże się z taką stereotypową głupiutką "kurą domową". Raz, że nic by ich nie łączyło, dwa - czułby zażenowanie i wstyd z taką kobietą wśród towarzystwa na poziomie.

Gość gość
rescator - nie kocha się za nic, chyba, że naprawdę jest ci zupełnie obojętnie z kim jesteś byle seks był dobry. Kocha się za charakter, poczucie humoru, za zrozumienie, kocha się osoby z którymi ma się coś wspólnego, inaczej nie ma znaczenia czy to ta czy inna.

Gość gość
Najlepiej ze swoich interlokutorek uczynić bezmyślne kwoki, co? Ja już pisałam że nie chce mi się z Tobą dyskutować i zapewne mogłabym spróbować wysilić się na wyższy poziom dyskusji i bardziej wysilić w sposobie argumentacji, ale nie będę się zmuszać i uważam, że mam do tego prawo. A Ty jedynie potwierdzasz moją tytułową tezę, więc w zasadzie o co Ci człowieku do cholery biega, lubisz zadymy czy co?

Gość
@ gość dziś jednoczesnie twierdzisz, że żona potrzebna jest ci tylko do seksu więc ciężko sobie wyobrazić żebyś mówił o kochającym się związku..<< Twierdze, ze jedyne czego oczekuje, wymagam, zadam, potrzebuje czy jak to okreslic jest seks. Ale moze w takim razie podpowiesz mi czego poza seksem powinienem jeszcze oczekiwac, wymagac itd., aby ty i podobnie myslace kobiety byly zadowolone?

Gość
@ gość dziś Najlepiej ze swoich interlokutorek uczynić bezmyślne kwoki, co?..<< To nie ja powiedzialem :-).

Gość gość
Bo niektórzy faceci boją się silnych kobiet. Albo są niedowartościowani i nie znoszą sprzeciwu. A rescator to totalny beton z poglądami za czasów króla Ćwieczki... Radzę go ignorować. X Po co się męczyć z nienormalną? Co mam ją bić? Baby są silne tylko w gębie a w głowie pustka i bezsilnosc.nie potrzebuj***aby z ADHD i z za dużą dawką testosteronu. Życie.

Gość
@ gość dziś rescator - nie kocha się za nic...<<< To za co kocha sie dzieci?

Gość gość
gościu wyżej, daj spokój :D debil rescator ciągle zasrywa erotyczny dział tymi durnymi tematami, nie rozumie że faceci chcą czegoś więcej w związku niż seksu, (seks prawie każdy facet może mieć łatwo i bez związku) choć oczywiste, że nikt się z nim nigdy nie zgadza, nawet facec***isza, że pier/doli gupoty, ale ten nadal swoje. tępy, prymitywny humanoid, który ma żonkę -pasożyta, którą utrzymuje od 20 lat tylko po to aby regularnie dawała mu doopy (do czego sam się wiele razy przyznawal) i myśli, że wszyscy tak mają :D

Gość gość
Ale odkąd tu przylazłeś - celowo użyłam tego słowa, to wprowadzasz tylko negatywne emocje. Naprawdę tego nie widzisz? Zachowujesz się w ten sposób, że sam ściągasz na siebie agresję i chamskie komentarze, po prostu jątrzysz i wkur/wiasz ludzi. Myślałam, że ja jestem przykrą, antypatyczną jęczy/du/pą, od której wszystko co żywe powinno spier/dalać jak najdalej, ale jak widzę, że istnieją jednostki, które mnie w tym przebijają i to znacząco. W sumie pokrzepiające.

Gość gość
najlepiej olac tego rescatora, w d***e z trollami to mu sie znudzi

Gość gość
"Twierdze, ze jedyne czego oczekuje, wymagam, zadam, potrzebuje czy jak to okreslic jest seks." x i kiedy ty w końcu ograniczony przygłupie zrozumiesz, że jesteś w mniejszości? :) żaden normalny facet nie wejdzie w związek tylko dla seksu ani nie weźmie z tego powodu ślubu -a co debilnie próbujesz udowodnić wzbudzając jedynie śmiech reszty- skoro seks może mieć dziś na skinienie palcem (jak jest atrakcyjny to łatwo znajdzie chętną, jak nie jest atrakcyjny to za drobną opłatą) i to z taką jaką mu się podoba

Gość
@ gość dziś w końcu ograniczony przygłupie zrozumiesz, że jesteś w mniejszości?<< I kiedy ty ograniczony debilu zrozumiesz swoja glupote, obawiam sie ze nigdy. Jesli nie widzisz roznicy w oczekiwaniu tylko seksu od kochanej kobiety a szukaniem tylko seksu od przypadkowych kobiet, to jestes po prostu durniem.

Gość gość
czyli sam do siebie teraz piszesz

Gość gość
Wiesz, tylko że niestety obawiam się, że nie osiągnąłeś do końca swojego celu, ponieważ chyba jednak nie wszyscy których wpieniasz są owymi bezmyślnymi durniami - brew temu co Ty o tym sądzisz. Jesteś do wy/rzygania nie tylko antypatyczny, ale przede wszystkim apodyktyczny. No w końcu prawdziwy alfa male. Powiem Ci jednak szczerze, że nie czyni to na mnie i zapewne na wielu innych innego wrażenia, jak irytacja. Nawet jeżeli masz rację, to wyrażasz swoje poglądy w sposób na maxa zniechęcający.

Gość
@ gość dziś czyli sam do siebie teraz piszesz << To nie ja napisalem, ze wprowadzam jakies tam emocje, tylko jeden z gosci. Wiec nie pisze nie do mnie tylko do niego/was. Ale odnosze wrazenie, ze to dla ciebie za trudne do zrozumienia.

Gość gośćewunia
Bezpiecznie się wtedy czują, na dobrej pozycji. Niektóre kobiety też zostały na takie wychowane. Takie typowe kobietki co interesują się pieczeniem, gotowaniem, ubraniami, włosami, paznokciami, takie fiu -bździu, mają największe wzięcie.

Gość gość
Ktoś dla kogo żona jest jedynie "miejscem do wkładania" (haha szczyt szowinizmu, a może i dehumanizmu) i wprost przyznaje, że utrzymuje żonę za regularny seks nie ma pojęcia ani o miłości ani o kochającym związku (to zwykła relacja alfons-dzi/wka tyle że pod płaszczykiem małżeństwa) wiec nie wiem po co w ogóle wdajecie się w rozmowę. Radzę ominąć posty tego trolla i jak już to prowadzić dyskusję na temat, który poruszyła autorka. Na erotycznym już od dawna mają go za trolla i nikt poważnie go nie traktuje, więc widzę, że teraz tu przyszedł pisać farmazony i prowokować.

Gość
gość dziś ... Powiem Ci jednak szczerze, że nie czyni to na mnie i zapewne na wielu innych innego wrażenia, jak irytacja. Nawet jeżeli masz rację, to wyrażasz swoje poglądy w sposób na maxa zniechęcający. << No powiedzmy, ze zdaje sobie sprawe, ze dla wielu ludzi prawda jest trudna do przyjecia. Ale nie zamierzam zadawac sobie trudu, zeby ta prawde uczynic dla nich bardziej strawna. Wprost przeciwnie. Taki jestem wredny :-).

Gość gość
"Jesli nie widzisz roznicy w oczekiwaniu tylko seksu od kochanej kobiety a szukaniem tylko seksu od przypadkowych kobiet, to jestes po prostu durniem" hahaha a jaka jest kretynie różnica? jaka ? ja pierd... debil, po prostu debil

Gość gość
reskator - powiem ci sekret, nie wszyscy myślą tak jak ty. niektórych nawet dziwi, że można z takim brakiem szacunku wypowiadać się o kobietach mając żonę.

Gość gość
Nie masz racji, tylko wydaje ci się, że ją masz. Facet chcący tylko seksu, szuka tylko seksu, nie związku czy małżeństwa.