Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym kupić córce zabawkę z Fisher Price, dorzuciłybyście się? Błagam!

Polecane posty

Gość gość
Żadne prowo...

Gość gość
Pamiętam jak cała Polska zbierała na leczenie chorego dziecka. Bardzo szybko przekroczono potrzebną sumę. Kiedy dziennikarka zapytała się matki o nadprogramowe pieniądze ta przypomniała tylko, że dalej można wpłacać. Do tej pory jak o tym pomyślę to robi mi się niedobrze :O Na pomoc czekały inne dzieci, a nadwyżka starczyłaby na sfinansowanie leczenia wielu z nich. Mamuśka okazała się być pazerną babą, która doszła do wniosku, że nie można zmarnować okazji. Najlepsze jest to, że już wcześniej prosiła o drobniejsze sumy, a byli w trakcie budowy domu. Przypominasz mi tego babsztyla. 90zł to dużo jak na prezent dla rocznego dziecka. Masz tupet bo jeszcze wydziwiasz ( kolor nie taki ) i stawiasz warunki.

Gość gość
Dziewczyny, no dobrze, o ja już podam Wam te dane. Czy któraś mi jednak kupi tą zabawkę z linku?

Gość gość
jasne, jasne. Ktos ci kupi zabawke, a ty sprzedasz na allegro... i kaske wezmiesz...

Gość gość
jak masz 90 zl to kup zabawke za 90 zl.!!!

Gość gość
90 zł to dużo jak na prezent dla rocznego dziecka. Wydziwiasz ( musi być różowe ), stawiasz warunki, a to oznacza, że masz tupet i szukasz frajera, który da się wydoić. Na 18 swojego dziecka pewnie poprosisz o Porsche :):)

Gość gość
"jasne, jasne. Ktos ci kupi zabawke, a ty sprzedasz na allegro... i kaske wezmiesz..." Bardzo możliwe:) Coś za bardzo kombinuje. Korzystam z olx i nikt do tej pory mnie nie oszukał.

Gość gość
Oj dziewczyny, naprawdę bardzo bym chciała wreszcie tej małej kupić coś porządnego :( Żadna nie okaże wsparcia?

Gość gość
No to kup. masz na allegro i na olx. Skoro ci nic nie pasuje to już twój problem. Nikt nie musi spełniać twoich zachcianek. :O

Gość gość
Trochę głupio mi to pisać, nie odbierzecie tego źle, ale nie mam zaufania do używanych rzeczy. Poza tym na prezent wypada dać nową zabawkę :/

Gość gość
To kup. Na zeberkę z allegro Ci wystarczy. Nie widzę problemu;)

Gość gość
o matko, w d***e się poprzewracało. :O Same nowe, bo nie ma zaufania. Kpisz sobie. Same wymogi jak księżniczka. No róż koniecznie bo pod kolor pokoju, nowe i co jeszcze? Zapakowane w złoty papier... :D

Gość gość
dziś Przeciez ona ma rok, nie będzie wiedziec, ze to używana zabawka. Autorko wierz mi, sa ludzie którzy maja kase i moga kupic takich zabawek nawet 10, ale ich nie kupią, bo uważają że sa za drogie. Tym bardziej wszytskie wiemy jak szybko dzieci nudza się zabawkami.

Gość gość
Osoba która wystawia na allegro na licytacji tego skoczka ma kilka zlych komentarzy od kupujacych- ze zabawki w zlym stanie, boje sie kupowac od niej...na olx czesto oszukuja....

Gość gość
Ty naprawdę bezczelna jesteś;). Ludzie mają Ci sponsorować wypasione zabawki bo Ty nie potrafisz żyć na poziomie na jaki was stać?

Gość gość
Ja bym nie kupiła nowej zabawki za 300 zł mimo, że byłoby nas stać, ale to jest bezsens! Wyrzucanie pieniędzy. Powinnaś dawać córce dobry przykład i uczyć ją, że na takie bzdety nie wydaje się takiej kasy. Lepiej na jakiś wyjazd odłożyć, choćby weekendowy.

Gość gość
I co z tego że wypada skoro cię nie stać? Skoro na wesele wypada dać np. 2000zł to też będziesz obcych prosić bo wypada? No teraz kolejny argument bo ma kilka złych komentarzy to już nie pasi. Nie ośmieszaj się już.

Gość gość
9 złych komentarzy na 972 pozytywnych za sprzedaż to faktycznie straszne.

Gość gość
Haha jasne;) Ewidentnie kombinujesz bo nie chcesz wydać swojej kasy. Nie zdziwiłabym się gdyby okazało się, że nie masz dziecka i chcesz zarobić sprzedając później zabawkę na allegro, albo olx.

Gość gość
Ok,autorko,kupię tę zabawkę Twojej córci na roczek i osobiście przywiozę-orientacyjnie podaj na razie województwo,może nie będzie daleko:-)

Gość gość
Nic nie kombinuję, skoro macie dzieci, to chyba rozumiecie, jak bardzo chce się dziecku sprawić radość. Myślę o tym cały czas.

Gość gość
aha, a roczne dziecko będzie smutne jeśli zabawka nie będzie pod kolor pokoju oraz nowa?

Gość gośćala
normalnie czytam ten wątek z otwartą buzią, nie wierze w to co czytam, ciekawszy wątek niż w książce jakiejś, ciekawa byłam końca a tu końca nie widać :)

Gość gość
Ale nie wszystkie chcą realizować swoje pomysły za kasę innych. Myślę, że Twoje dziecko ucieszy się tak samo jak dostanie coś tańszego.

Gość gość
Woj zachodniopomorskie, serio? Możesz nas odwiedzić i przyjechać?

Gość gość
autorko-kiedy córka ma urodziny? podaj województwo,dzień przed urodzinami możemy się umówić, że dostarczę ci tego skoczka

Gość gość
NIGDY byś ode mnie nie dostala kasy na takie coś. Zadne z moich dziesi nie bawilo sie takimi zabawkami, a jak chcialy laptopa to same musialy uskladać pieniadze jednak to prawda ze patologia jest dziedziczna, czego ty chcesz tego swojego dzieciaka nauczyc w przyszlosci?ze zawsze znajdzie sie jeleń co zarobi na jego zachcianki?

Gość gość
poważnie zachodniopomorskie? Mieszkam w Szczecinie,możemy się jakoś nawet poprzez kafe umówić