Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym kupić córce zabawkę z Fisher Price, dorzuciłybyście się? Błagam!

Polecane posty

Gość gość
15:06 i 15:07 z ust mi to wyjęłyście

Gość gość
Mój ojciec ma hurtownie z art dziecięcymi i zabawkami i ma na stanie tego skoczka, ale nie różowego i mogłabym zrobić prezent Twojej córce.

Gość gość
Ludzie, wplaccie kase na jakas lokalna fundację a nie bezczelnej i roszczeniowej babie. Jest mnostwo organizacji i ludzi potrzebujacych kasy, a nie dzidzia-piernik co musi miec slitasne, nowe zabawki dla bachorka.

Gość gość
"Mój ojciec ma hurtownie z art dziecięcymi i zabawkami i ma na stanie tego skoczka, ale nie różowego i mogłabym zrobić prezent Twojej córce." A nie lepiej przekazac kilka tanszych zabawek do najblizszego domu dziecka?

Gość gość
Mam po córce taki skoczek różowy, miałam go sprzedać, ale jeżeli Cie nie stać na kupno, to mogę Ci go wysłać za darmo. A z jakiej części Polski jesteś?

Gość gość
15:14 a co cie to obchodzi, co i komu, ona chce przekazać? Koorfffa jak wam łatwo przychodzi dysponowanie cudza kasą:O

Gość gość
Utrzymywanie roszczeniowej patologii spolecznej nie jest w interesie spoleczenstwa. Czego autorka swoje dziecko nauczy? Wyciagac lapy i grymasic bo kolorek nie pasuje? Smieszne, ze sporo osob w trudnej sytuacji sie na kafe wpisywalo, wcale nie prosily o kase, tylko o porady np. jak zrobic obiad za 10zl, a zadna z Was nie leciala z propozycja zrobienia zakupow. A jak ktos jest bezczelny to o razu ludzie leca. Zenada

Gość gość
Autorko, ta twoja ciężka sytuacja jest przejściowa? Jednorazowy epizod, gorszy miesiąc?

Gość gość
Mój córka też miała niedawno roczek i kupiłam jej skoczka za ok. 110zł na olx w idealnym stanie w moim mieście odbierając osobiście .Zawsze możesz też kupić skoczka i zamówić przesyłką za pobraniem nikt cię nie oszuka... Nie ma nic za darmo naucz się tego.

Gość gość
pamietam ogłoszenie młodej mamy że szuka pracy za jedzenie, sprawa na fb stonogi pamiętacie? A tu dziewczyna pisze aby jej ktos kupił zabawke za 300zł :(

Gość gość
Autorko,w temacie zapytałaś czy dorzuciłybyśmy się...ile potrzebujesz?Bo rozumiem, że częściowo dysponujesz jakąś kwotą na ten cel i jeszcze ci brakuje stąd prośba o dorzucenie się? Więc ile ci brakuje do tej sumy?

Gość gość
I co autorko już nie chcesz nic?

Gość gość
Byłam z córką na spacerze - dlatego nie odpisywałam. Ktoś wyżej pisał, że posiada taki skoczek i chciał go sprzedać, ale może oddać --> jesteś tu jeszcze? Byłabym BARDZO wdzięczna!! Bardzo, proszę odezwij się! Ktoś zapytał, czy to jednorazowy brak pieniędzy. Otóż nam się generalnie nie przelewa - starcza na jedzenie, pieluchy i podstawowe rzeczy, ale już na zabawki ciężko...znaczy starcza, ale na słabej jakości i mało..Na roczek chciałaby BARDZO kupić choć raz w życiu jej coś porządnego ;( Wiem, że nie wyciąga się tak rąk po pomoc, ale ja nigdy się ludzi o nic nie prosiłam, robie to wyjątkowo, i z myślą o mojej córce ;( PS. Do przelewu internetowego wystarczy numer konta

Gość gość
gość dziś Do przelewu internetowego nie wystarczy numer konta, trzeba podać też imię i nazwisko, można pominąć adres.

Gość gość
Na razie mam 90zł, więc 200 zł mi brakuje ;(

Gość gość
Tylko nazwę odbiorcy, a możesz wpisać nawet Koziołek Matołek, i tak dojdzie...

Gość gość
Dziwię się, że nie powodzi Ci się w życiu finansowo. Masz taki tupet, że aż dziw bierze, że na tym nie zarabiasz.

Gość gość
Wow, wątek ma 105 odpowiedzi...Odliczając odpowiedzi autorki, których było ok 8 z tego co widziałam, to wychodzi na to, że ponad 90 OSÓB ZAMIAST PRZELAĆ CHOCIAŻ 3 ZŁ PO PROSTU POJECHAŁO po autorce. A gdyby zachowali się jak dobrzy ludzie, szczególnie w okresie wielkanocnym autorka zdobyłaby już 270 zł i praktycznie mogłaby już kupić tą zabawke dla córki bo jak sama pisała ma już 90 zł na ten cel.....Wniosek? Przeraża mnie społeczeństwo polskie...Dlaczego ja nie przelałam kasy? Nie mogę, mam fatalną sytuację finansowo -przepraszam Cię autorko, chciałabym, ale mam na utrzymaniu chorych rodziców ;(

Gość gość
17.20 - nie masz 2 zł, żeby przelać? A chociaż symbolicznie złotówki?

Gość gość
"A gdyby zachowali się jak dobrzy ludzie, szczególnie w okresie wielkanocnym autorka zdobyłaby już 270 zł i praktycznie mogłaby już kupić tą zabawke dla córki bo jak sama pisała ma już 90 zł na ten cel.....Wniosek? Przeraża mnie społeczeństwo polskie...Dlaczego ja nie przelałam kasy? Nie mogę, mam fatalną sytuację finansowo -przepraszam Cię autorko, chciałabym, ale mam na utrzymaniu chorych rodziców " x x Aha, przeraża Cię to, ze zamiast przelać roszczeniowej babie przelałam kasę na budowę domu dla całej rodziny? Faktycznie, strasznie zły ze mnie człowiek. Normalnie nic tylko splunąc skoro tacy podli ludzie po tym świecie chodzą. Pomoc nalezy się tym co tego potrzebują, a nie tym co mają widzimisię o do tego wymagania. Widać sama jesteś równie roszczeniowa co autorka skoro Dla Ciebie to normalne zachowanie. "szczególnie w okresie wielkanocnym". Ja bym się pod ziemie zapadła jakbym napisała "dajcie mi na buty adidasa, bo mam tylko na te z deichmana".

Gość gość
I autorka za 90zł może kupić tę zabawkę używaną co jej oferowano. Czemu nie? Śmeiszne jest, ze jak ktoś jej oferował kupienie - nie powiedziała nawet "ej, ale ja mam trochę odłożone, to ja Ci przeleje na konto przynajmniej część" Po uczciwości poznaje się prawdziwie biednego i dobrego człowieka. A nie po żerowaniu na współczuciu "bo święta idą"

Gość gość
gość dziś Wow, wątek ma 105 odpowiedzi...Odliczając odpowiedzi autorki, których było ok 8 z tego co widziałam, to wychodzi na to, że ponad 90 OSÓB ZAMIAST PRZELAĆ CHOCIAŻ 3 ZŁ PO PROSTU POJECHAŁO po autorce. A gdyby zachowali się jak dobrzy ludzie, szczególnie w okresie wielkanocnym autorka zdobyłaby już 270 zł i praktycznie mogłaby już kupić tą zabawke dla córki bo jak sama pisała ma już 90 zł na ten cel.....Wniosek? Przeraża mnie społeczeństwo polskie...Dlaczego ja nie przelałam kasy? Nie mogę, mam fatalną sytuację finansowo -przepraszam Cię autorko, chciałabym, ale mam na utrzymaniu chorych rodziców ;( wiesz co idzie wiosna a ja nie mam butów, sorry wole odłożyc kase na nie a nie przelewać obcej osobie kase na zabawke za trzy stówy

Gość gość
gość dziś gość dziś Wow, wątek ma 105 odpowiedzi...Odliczając odpowiedzi autorki, których było ok 8 z tego co widziałam, to wychodzi na to, że ponad 90 OSÓB ZAMIAST PRZELAĆ CHOCIAŻ 3 ZŁ PO PROSTU POJECHAŁO po autorce. A gdyby zachowali się jak dobrzy ludzie, szczególnie w okresie wielkanocnym autorka zdobyłaby już 270 zł i praktycznie mogłaby już kupić tą zabawke dla córki bo jak sama pisała ma już 90 zł na ten cel.....Wniosek? Przeraża mnie społeczeństwo polskie...Dlaczego ja nie przelałam kasy? Nie mogę, mam fatalną sytuację finansowo -przepraszam Cię autorko, chciałabym, ale mam na utrzymaniu chorych rodziców ;( wiesz co idzie wiosna a ja nie mam butów, sorry wole odłożyc kase na nie a nie przelewać obcej osobie kase na zabawke za trzy stówy Przeraża mnie to że kto śmie błagac o zabawke za taką kase w dobie gdzie inni ludzie nie mają co do gara włożyć... wstyd

Gość gość
W internecie każdy może być kim chce i pisać co chce. Ale inni nie muszą od razu przelewać pieniędzy tylko dlatego że ktoś tego chce. Nikomu kasa nie spadła z nieba żeby wszystkich obdarowywać.

Gość gość
Przy okazji, za 90zł można kupić świetne zabawki. Klocki czy piankowe czy drewniane są b. porządne a dziecko wiele lat się nimi może bawić. A zabawka z linka to własciwie jest na każdym placu zabaw. Na takiej spręzynce. Co za problem dziecko tam zabierać na codzienny spacer? W d****h się ludziom poprzewracało, ja nieraz łapię się na marudzeniu jak to mi źle z kasą, bogata nie jestem, ale stać mnie na to co chcę. Żyję zdecydowanie powyżej minimum socjalnego. W polsce miliony ludzi klepią biedę. Jakby wszyscy o tym pamiętali to takich kretyńskich tematów by nie było

Gość gość
Autorka myśli chyba, że znalazła metodę na pozyskiwanie tego co chce bez wydawania pieniędzy:)

Gość gość
Może znajdzie się dobra duszyczka, która zechce zrobić prezent mojej córci :(

Gość gość
Na boże narodzenie zgłoś się do szlachetnej paczki -tam dopiero jest dobrych duszyczek.

Gość gość
Gość 15:07 Da się. Wystarczy wpisać w miejsca danych kropki, poza tytułem przelewu. Często tak robię.

Gość gość
prowo.