Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym kupić córce zabawkę z Fisher Price, dorzuciłybyście się? Błagam!

Polecane posty

Gość gość
http://www.siepomaga.pl/ Te dzieci tez by byly szczesliwe ze zdrowia i zycia. Nawet bardziej niz roczniak, ktory nic nie rozumie z zabawki za 300zl. Ale widać co bardziej sie liczy.

Gość gość
Dziewczyny nawet 2 zł to dla mnie pomoc...bardzo Was proszę :(

Gość gość
A możesz podać tutaj numer konta?

Gość gość
Babka Ci oferowala wysyłkę a Ty wciąż o kase zebrasz! Ja ostatnio zrezygnowalam z kupna perfum i mam wolne 220zl. I wiesz komu je przekaze? Komus kto realnie ich potrzebuje a nie jest bezczelnym naciagaczem. Wstydu nie masz. Zajrzyj wlasnie na http://www.siepomaga.pl/ to,moze jednak zrozumiesz cos

Gość gość
Ok. Chciałam pomóc, ty się upierasz przy swoim, więc znikam z tematu. Pieniedzy anonimowym osobom nie wysyłam.

Gość gość
gość dziś Chcialabym kupic samochod ale kosztuje 35000zl. Nie stac mnie niestety. Dziewczyny dorzucilybyscie sie? Podam nr konta. Blagam ;( x serio - już bym tobie się prędzej dorzuciła, niż autorce tematu...

Gość gość
Do osoby z 14:28 --> Ok, rozumiem. Dziękuje i tak za chęć pomocy .

Gość gość
Na kafe raz komus wyslalam pieniadze. Ale babka podala mi swoj adres i dane bo to przez pocztę poszlo. Oczywiscie, ze mogla wydac i na bzdury. Ale pamietam, ze nie byla tak bezczelna jak autorka, to chyba bylo jakos przed wielkanoca wlasnie.

Gość gość
No teraz to już ewidentnie widać że coś kombinuje. Zabawka nowa i tylko różowa, do tego kasa na konto bo adresu nie poda. Nie za wielkie wymagania masz?

Gość gość
Prowo na 100%

Gość gość
Żadne prowo ;( Pierwszy! raz w życiu i mam nadzieję ostatni proszę się o pieniądze ;( Dziewczyny, błagam Was, wiem, że nikomu się nie przelewa, codziennie oszczędzam na wszystkim, ale tą jedną rzecz na roczek chciałabym kupić jej taką super ;( Błagam pomóżcie mi

Gość gość
Jankowska z lublina? Ona tak lubi przed świętami żebrać:D

Gość gość
Ty glupia jestes? Naprawde sadzisz, ze ktokolwiek choc grosza da po tym jak chamsko odmowilas otrzymania zabawki? Naucz sie naciagac

Gość gość
Trzeba było skorzystać z wcześniejszej propozycji. :O A dlaczego róż i koniecznie nowe? Odpowiesz w końcu? Tylko kasa na konto. A danych do konta już nie podasz tylko nr konta. tak się nie da. Dziwisz sie że ludzie ci nie wierzą?

Gość gość
Gdyby ci tak zależało, to przystałabys na propozycje dziewczyny, która chciała ci kupic i wysłać. Podałabyś adres i dzieciak miałby zabawkę. Ty chcesz kasę dla siebie, mi oczu nie zamydlisz

Gość gość
klubowa.eu/XEgm4

Gość gość
Napisałam tej Pani, że jeżeli nie chce przelać pieniążków, bo się boi, że wydam na co innego to zamiast pieniędzy może kupić zabawkę i wysłać paczkomatem, wówczas podam tylko adres docelowego paczkomatu a nie mój adres zamieszkania...to żadna odmowa pomocy tylko ostrożność...Podam Was imię nazwisko i adres to skąd mam wiedzieć, czy nie wykorzystacie tego w złych celach? mam małe dziecko, nie będe ryzykować ;( Niemniej jednak dziewczyny bardzo zależy mi na pomoc, jeżeli któraś z Was zechciała by wspomóc chociaż złotówkę, bardzo proszę!

Gość gośćpigi
Heh autorko tę tępe dzidy chyba nie wiedzą co to PACZKOMATY, że się tak plują albo chcą wyłudzić od Ciebie dane osobowe haha w sumie należałoby ci się...żal roku 1/10

Gość gość
smutno mi że ludzie nie mają co do gara włożyć a ktoś prosi o lalke za prawie 300zł :(

Gość gość
Dobra, to teraz tak realnie - kto, po co i w jaki sposób mógłby wykorzystać twój adres i dane? Pisz,bo serio nie wiem.

Gość gość
Dlaczego różowe? Bo to dziewczynka i ma pokój urządzony na różowo...Dlaczego nowe? Nie musi być nowe, ale jak już pisałam, na allegro jest tylko 1 aukcja i to z licytacją! A na olx nie kupuję bo tam oszukują -> miałam nawet w rodzinie taki przypadek...

Gość gość
Oj, różni ludzie mogą tu siedzieć...Złodzieje, pedofile, albo po prostu żartownisie...A jak zamiast zabawki wyśle mi za przeproszeniem kupę w kartonie? Albo zacznie rozprzestrzeniać po całym internecie moje dane dla żartu...np. na różnego rodzaju portalach...oj możliwości jest bardzo dużo, boję się ....

Gość gość
15:00 spoko, wiemy co to paczkomaty, ty światowa pani

Gość gość
15:03 a jaką masz pewność, że jak odbierzesz paczke w paczkomacie, to w kartonie nie będzie goowna :D

Gość gość
Na tym co wstawilas jest opcja wylacznie kurier. Czyli ktos ma oplacic kuriera do siebie, czekac na odbior co bywa klopotliwe, a potem leciec do paczkomatow bo masz widzimisię? Ty jestes normalna? Ktos ma pol dnia poswiecac by kupic Ci zbędna p*****le za 300zl? Gdzie tacy ludzie sie rodzą? To szczyt bezczelnosci

Gość gość
No czad. Pokój różowy więc wszystko musi być różowe. :D Wybacz ale masz wymagania. :O Wpłata na konto c***asuje a to że ty otrzymasz wtedy dane nadawcy może być?

Gość gość
Ok, nawet jak chciałabym ci zrobic przelew, to muszę miec twoje dane , bo sam nr konta nie wystarczy. Nie kumasz tego?

Gość gość
To musi byc prowo. Nie wierze, ze tak puste i glupie c**y istnieja. Jesli o tej janowskiej z lublina to do mnie to nie, dawno to bylo, iles lat temu nazwiska nie kojarze, ale chyba jakies trojmiasto czy cos na polnocy.

Gość gość
Mój ojciec ma hurtownie z art dziecięcymi i zabawkami i ma na stanie tego skoczka, ale nie różowego i mogłabym zrobić prezent Twojej córce.

Gość gość
hahahah, zamiast kupić cos tańszego dziecku to wolisz prosic tu na kafe o kase na zabawke, podkreślam ZABAWKE nie na chleb, czy jakieś rachunki tylko zabawke :(