Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym kupić córce zabawkę z Fisher Price, dorzuciłybyście się? Błagam!

Polecane posty

Gość gość
Nie wiem czy "opłaca się bardziej" wydać taką dużą kwotę, bo 150 zł na drzewie nie rośnie za zarysowaną i brudną zabawkę :(

Gość gość
to byla prowo, a wy sie nabralyscie.... :)

Gość gość
wczoraj był podawany link do zabawki za 100zł -nie pasowały autorce komentarze dla sprzedającego, kolejna za 100zł nie pasuje bo kolor nie zgra się ze ścianami w pokoju, na olx kradną.

Gość gość
No niestety, ale propozycje nie były zbyt trafione ;( Mimo wszystko dziękuje za pomoc i prosiłabym dalej w wsparcie ;( Chociaż złotówkę czy dwie ;(

Gość gość
spadaj , wstydu nie masz

Gość gość
gość dziś Nie wiem czy "opłaca się bardziej" wydać taką dużą kwotę, bo 150 zł na drzewie nie rośnie za zarysowaną i brudną zabawkę smutas.gif x x x no właśnie 150 zł na drzewie nie rośnie, a myslisz że my z drzewa mamy, że mamy sponsorować zabawke za 300zł

Gość gość
To głupia p/i/z/da ,ludzie wyszukuja okazje do kupna tego goowna a ta franca wybrzydza,po to bo sro nic jej nie pasuje. Mam nadzieje ze nie znalazla sie tu zadna kobietka naiwna i nie wyslala jej chociaz złotowke. Stac mnie i moglabym jej kupic te zabawke ale jezeli by sie ucieszyla z tej z 150 za chwile bym ja kupila. Ale ona nie,uparla sie na nowa,a w sumie na kase na nia. W*********j juz i nie wkurzaj normalnych ludzi. Serio naprawde bym kupila i natychmiast wyslala te za 150 a tak pocaluj nas wszystkie w doope.

Gość gość
jak mnie nie stac to albo robimy zrzutke w rodzinie i kupujemy jeden fajny prezent albo nie kupuje..proste a nie zebram na forum, i nie musi byc slepe by pomoc, ale jaka mam pewnosc ze kasa pojdzie na zabawke. roczne dziecko nie wie czy to fisher price czy nie..sorry,przezyje bez tej zabawki.inne dzieci pragną cchleba. milosci, a nie zabawek z wyzszej polki

Gość gość
Serio-zaczynam myśleć że to prowo,chyba nie ma aż tak bezczelnych ludzi

Gość gość
Dlatego trzeba ignorowac tego typu tematy bo one chca kase na nowa szminke dla siebie buciki itd a nie na dziecko. Pewnie nawet dziecka nie ma zadnego.Zwykla naciagaczka.

Gość gość
Jesli to nie prowo, to ja obstawiam, ze ona chce tę zabawkę na prezent dla kogoś innego, a nie dla córki- o ile w ogóle ją ma. Dlatego nie chce używanej, bo na prezent nie wypada takiej dać. sorry laska, ale nie będę sponsorować ci prezentów na, które samej ciebie nie stać.

Gość gość
Też tak mi się wydaje , chce się tylko pokazać . Oj znam ja takie , wyłudzaczki a potem co to nie one . Powiem Ci jedno autorko , życzę Ci żeby życie tak Cię doświadczyło i brakło Ci kiedyś na chleb nie mówiąc o ubraniach . Nie masz pojęcia o życiu bo nawet nie zbrudziłaś rączek . Ps . Ja jak mnie nie było stać dla dziecka na prezent wypasiony to polowałam na przeceny markowych zabawek . Kupiłam na pierwsze urodziny syna super samolot na promocji , którym bawi się do dziś . Jak się dostaje to lekka ręka się wydaje , nie szanujesz wcale pieniądza . Jak się odbijesz od dna to dopiero może wtedy zaczniesz myśleć .

Gość gość
Do tego prawie 300 zł na plastikowy badziew który jest na każdym placu zabaw . Na pewno na prezent .

Gość gość
Tak, na prezent - dla mojego dziecka. Co w tym dziwnego, że raz w życiu chcę kupić jej coś porządnego, co się szybko nie rozleci? To wyjątkowa okazja - jej roczek, pierwsze urodziny ma się tylko raz w życiu...Pisałyście, że taka zabawka jest na każdym placu zabaw, niestety, nie na moim osiedlu....Bardzo proszę o pomoc, będę dozgonnie wdzięczna, nigdy Wam tego nie zapomnę, błagam dziewczyny! Nie mam nikogo innego, do kogo mogłabym się zwrócić z taką prośbą :(

Gość gość
I co nikt ci się nie dorzucił do zabawki? Nikt nie chce ci pomóc? Zachcianki spełniaj sobie sama.

Gość gość
autorko raz w życiu chcesz kupić córce coś porządnego bo roczek ma się raz w życiu:-D wiesz dwa latka też ma się raz w życiu,i później trzy i cztery i pięć-też raz w życiu,i co każdorazowo będziesz "zbierać" na super prezent,bo "raz w życiu"?:-D

Gość gość
Lepiej wyślijcie smsa lub przelejcie dowolną kwotę na chorego Emila.

Gość gość
link:www.siepomaga.pl/emil

Gość gośćaneta
Autorko ty dalej nawijasz o pieniądzach... Wczoraj kilka pan chcialo kupic ci nowa zabawke i wysłać kurierem. No sorry ale jakby chodziło ci o zabawke a nie o kase to juz dawno bys sie zgodziła i za pare dnimiala zabawke w domu. Podejrzane to wszystko. Tekst o danych osobowych mnie nie przekonuje nic a nic, to jest zwykła wymowka, przecież jedna osoba podała email i tam mualas napisac dane a nie tu dla wszystkich. Przepraszam ale wieje wyłudzaniem kasy i musze to zgłosić.

Gość gość
A gdzie takie rzeczy można zglaszac?

Gość gość
To się nie mieści w głowie! Kuzwa, są ludzie naprawdę w potrzebie, którzy na życie czy na leki dla dzieci nie mają, a wstydzą się, krępują prosić, a ta idiotka BŁAGA o kasę na zabawke... Koniecznie tę a nie inną, koniecznie z fisher price i oczywiście nową! No brak słów... przyznaj się autorko, te warunki stąd, że chcesz na fejsie wrzucić 50 dennych fotek z "roczka" i pokazać tym, którzy naprawdę maja cie w d***e, że CIĘ stać... no buractwo i wieś do potęgi n-tej. Ile masz lat dziewczyno? Ktoś wcześniej wspomniał, co niby zazyczysz sobie na 18-tke dziecka. A ja pytam, co zazyczysz sobie na swoją 18?:)

Gość gość
przeciez dane do przelewu idiotka tez by musiala podac... :D co za matołka...

Gość gość
poczekaj na 500+

Gość xdxd
To jest wyłudzanie pieniędzy jakiś typ pewnie założył sobie ten topik i jeleni szuka, mając polewę...nieudolnie ci to idzie, bo już nie wiesz co masz ludziom odpisywać :D A jeżeli autorka rzeczywiście istnieje, to weź się za robotę cwaniaro, a nie miaucz tu o 2 zł, bo żałosna jesteś. Taaa zabawkę chcesz kupić... jasne xD

Gość gość
Zaraz prześlę autorce 5 tysięcy na super słodkie 1 urodziny. To, że nie pracuje i ma wymagania to nic. Nie jest przecież gorsza od ludzi, którzy ciężko pracują na swoje potrzeby.

Gość gość
Ostatnie moje słowo AUTORKO odpisz czy chcesz te za 150 zł,ale kasy nie wyśle tylko kupie te zabawke,a nawet byc moze dostarcze osobiscie.Czekam na odpowiedz,ale konkretna,TAK czy NIE.

Gość gość
17:49 jak ona nie chce to ja chce

Gość gość
Przekazałam wpłatę Emilowi.

Gość gość
Brawo