Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym kupić córce zabawkę z Fisher Price, dorzuciłybyście się? Błagam!

Polecane posty

Gość gość

Na roczek chciałabym kupić jej coś extra, niestety moja sytuacja finansowa na to nie pozwala, a wiem też, że od rodziny córka nie dostanie nic ;( Znalazłam super zabawkę z fisher price, wiem, że córka byłaby zachwycona, ale kosztuje 279 zł, jeżeli byście się troszkę dorzuciły kupiłabym ją. Błagam Was dziewczyny ;( Podam numer konta osobom, które okażą chęć wsparcia.

Gość gość
Autorko z całym szacunkiem do twojej sytuacji finansowej i twojego dziecka.Poproś rodzinę aby zamiast prezentów zrzucili się na zabawkę.

Gość gość
Roczek to za mało, żeby za serce chwycić. Dzieciak powinien być ślepy, głuchy albo mieć chociaż ZD.

Gość gość
Nie masz kasy a chcesz 3 stówy zainwestować w zabawkę?Ja nie wierzę w tępotę autorki

Gość gość
Nie, dzieciak powinien byc zdrowy i miec rodzicow którzy umieją na niego zarobić. Jeśli nie masz macierzyńskiego to dostajesz Kosinkowe a juz niedługo dostaniesz 500 zł wiec pierwsze przeznacz na zabawkę.

Gość gość
Ale to już będzie po urodzinach ;(

Gość gość
Chcialabym kupic samochod ale kosztuje 35000zl. Nie stac mnie niestety. Dziewczyny dorzucilybyscie sie? Podam nr konta. Blagam ;(

Gość gość
A ja chcę budować dom dla trójki moich dzieci, ale brakuje mi jeszcze 100 tys. Dziewczyny pomożecie? Dorzućcie się każda po tysiąc zeta, tu przecież same bogaczki siedzą, nawet nie poczujecie, że pomogłyście. Podać już nr konta?

Gość gość
ja nie wiem skąd w mopsiarskiej patologii przeświadczenie, że z powodu ich tępoty i niezaradności życiowej, należy im się coś od ogółu społeczeństwa? Zaden normalny człowiek nie wpadł by na pomysł, żeby w kiepskiej sytuacji materialnej kupować zabawkę za 300 zł, a taki margines społeczny uważa to za świetny pomysł i jeszcze za oczywistość uwaza, że wypadałoby, żeby obcy ludzie się do tego dorzucali

Gość Modliszka22
Proponuję iść do mopsu i złożyć wniosek o zasiłek celowy na zabawkę z fisher price. Jak decyzja będzie odmowa koniecznie odwolaj sie do SKO a w razie niepowodzenia pisz skargę do sądu administracyjnego. ☺

Gość gość
Strasznie chciałabym kupić córce jedną fajną, dobrej jakości zabawkę ;( Wiem, że nie wypada tak prosić, ale nie wiem już co robić ;(

Gość gość
to może zarób mopsiaro a nie wyciągaj łapy do innych? Wiesz, że ludzie uczą się i pracują, żeby móc spełniać swoje zachcianki i potrzeby?

Gość gość
idź umyj komuś okna przed świętami lub posprzataj chatę. pełno jest teraz ogłoszeń, możesz popytać po sąsiadach czy komuś nie wysprzatac na święta i kasa będzie. A jak nie to stan przy dworcu pkp/PKS z kartką i tam zebrz.

Gość gość
Dzieci rób jak nie wiesz co robić!

Gość gość
Nikt naprawdę w potrzebie nie założyłby takiego tematu. Tyle.

Gość gość
autorko ja tez bym chciała pojechac na egzotyczne wakacje-pokazac dziecku swiat stac mnie na wakacje w pl a nie za granice i co dorzucisz sie? nie a dlaczego? bo to jest kaprys tak jak ta zabawka ty bys strasznie chciała ja kupic-a nie twoje dziecko strasznie chciało ją dostac ja bym chciała strasznie pokazac dziecku swiat-nie ono strasznie chce go zobaczyc tez mam malucha-8 miesiecy jestem na macierzynskim mam zasiłek i dodatkowo 2 godz w miesiacu dorabiam w zawodzie swoim na macierzynskim mozesz zarabiac na umowe zlecenie lub o dzieło rusz d**e

Gość gość
a nie możesz kupić używanej za 100zł?

Gość gość
Przecież roczne dziecko nie rozumie jeszcze, że konczy rok :D dla niej to taki sam dzień jak co dzień, nawet jak jej powiesz, słuchaj dzisiaj konczysz rok :D Nawet nie będzie tego pamiętac, możesz dać jej jedną kredke i będzie tak samo.

Gość gość
tez uwazam ze rodzina powinna nawet sie zrzucic po 20 zl niz kupic bubeel za 35 ktory roczne dziecko rozwali w tydzien lub szybciej. ja kupuje zabawki jak mam pieniadz-nie za 300zl ale takie za 100zl. i ma na dluzej. bublom mowie nie.

Gość gość
Autorko jaka to zabawka? Kupię ja twojej córce. Dorzucę jeszcze jakiś drobiazg na zająca.

Nie dorzucę się z dwóch powodów :) po pierwsze dlatego, że to nie jest poważny cel, a po drugie jeszcze nie widziałam, żeby dziecko tak naprawdę dobrze, długo i często bawiło się takimi zabawkami :) osobiście w życiu nie oszczędzałabym na zabawkę, która w sumie w dłuższym okresie tylko ozdabia półkę

Gość gość
autorko wstydu nie masz chamica jestes , , ludziom na jedzenie brakuje i nie skamla na kafe a ty na glupia zabawke dla bachora chcesz zeby kase dac , niech ojciec dziecka sie dozuci

Gość gość
Kpiny. :O

Gość gość
Wiem, że tak się nie robi, ale bardzo mi zależy a nas nie stać z mężem na tak drogą rzecz, tylko ten 1 raz chciałabym córce coś tak fajnego kupić ;( Od rodziny nie dostanie nic ;(

Gość gość
to kup tansza zabawke , kretynko

Gość gość
A masz pewność ze sie będzie tym bawić? Ze po chwili nie trafi do kata i będzie sie kurzyć?

Gość gość
to kup tansza , kretynko