Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja córka jest chora nie mam kasy by wykupić lekarstwo

Polecane posty

Gość gość

Byliśmy w piątek u lekarza dziecko ma angine a ja nawet nie mam kasy na lęk. Jest mi wstyd za samą siebie ze nie mogę wszystkiego dziecku zapewnic

Gość gość
Ja też jestem z zawodu żebrakiem. :-)

Gość gość
Tu raczej nikt kasy Ci nie przesle, przykro mi, ale za duzo naciagaczy...

Gość gość
Autorka zawsze może napisać gdzie mieszka, ktoś może do apteki się z nią przejdzie

Gość gość
Mieszkam w z.górze

Gość gość
Sprzedaj urządzenie z którego piszesz, będzie parę groszy ;) a i internet wymów, to miesięcznie też parę złotych więcej.

Gość gość
Mam Internet w telefonie z pakietu

Gość gość
To sprzedaj telefon, wymień na taki bez neta :D niektórzy to tylko "daj" i "daj" :-/

Gość gość
a co to za lek? mozna w aptece poprosic o tani zamiennik, z tego co pamietam to moja na anginę dostala augmentin ktory kosztuje niecałe 10 zł ( syrop w zawiesinie) tak wiec dziwne troche to co piszesz, wyglada mi to na naciagactwo ktore wyrasta zwykle przed świętami. a nawet jesli jest drozszy to ja bym wolala 3 dni nic nie jesc a kupic dziecku leki. zresztą leki przewaznie sa w granicach 10-30 zł, zawsze tez mozna isc do mopsu,oni placa za leki ludziom w ciezkiej sytuacji i to dziala szybko idziesz i na drugi dzien masz wywiad i dostajesz kasę.wiem,bo sama bylam w ciezkiej sytuacji, mozna sobie poradzic jesli ktos naprawde chce a nie szuka jeleni i darmowych sponsorów.

Gość gość
co wy ogłupieliście ? w dzisiejszych czasach smartfony i net są ważniejsze niż leki

Gość gość
Ja kiedys wykupilam facetowi leki a jak wychodzilam z apteki to on chowal jakis banknot wyzebrany u innego goscia i jak dalam mu te leki to zaczal gadac ze by cos zjadl...

Gość gość
Idź do pracy. Przepraszam ale jeśli chciałaś mieć dziecko to miej środki na Jego utrzymanie

Gość gość
autorko-podaj nr konta

Gość gość
A zarobic na utrzymanie dziecka to nie łaska? Myslisz, ze ktos ci da, autorko? Zreszta wybacz ale dziecko w piatek mialo przepisane leki, a dzisiaj jest poniedzialek. Moglas przez 3 dni cos wymyslic chocby pozyczyc od kogos. Ale nie, lepiej napisac w internecie i liczyc na to, ze ktos da.

Gość gość
Owszem, ktoś da.Podaj proszę nr konta, ew. e-mail do siebie.

Gość magda 122334
Napisz co to za lek, Też jestem z Zielonej Góry, mogę pomoc

Gość gość
Autorko tu jest dużo naciągaczy. Więc musisz udowodnić że mówisz prawdę, przykro mi, wystarczy skan/zdjęcie recepty, dane można zakryć.

Gość gość
Hahahaha, no i cisza,kolejna co naiwnych szuka...pewnie się zainspirowała wątkiem o zabawce za 300 zł dla córki na urodzinki-tam autorka też żebrze, żeby po 2 zł na konto jej wpłacać to uzbiera na nową zabawkę:-P

Gość gość
Jest różnica prosić o kase na lek a na zabawke za 300zł. Niestety uważam że i ten temat to oszustwo lub prowo. Może załozyła go ta sama osoba co prosi o zabawke za 300zł

Gość gość
09:26-dokładnie,jestem tego samego zdania-na tamtym wątku nie wypaliło,bo nikt się nie nabierze na historyjkę o pierwszych urodzinach córki i tym że autorka chce kupić choć raz porządną zabawkę:-P koniecznie nową,koniecznie różową i najlepiej ,żeby na konto po parę groszy w tym celu przelewać:-P A teraz sobie wymyśliła bajeczkę o chorobie i braku kasy na leki-pewnie myśli,że to zmiękczy choć parę osób i bez zbędnych pytań zechcą "pomóc" tzn. kasę przelać:-P cwaniara i wyłudzaczka