Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mozna zajsc w ciaze biorac tebletki antykoncepcyjne?

Polecane posty

Gość gość

I uprawiajac sex do konca? Pierwszy raz stostuje taka antykoncepcje i partner nalega by konwczyc we mnie.Boje sie ze zajde w ciaze :(

Nie ma żadnej metody antykoncepcji, która zabezpiecza w 100% choć tabletki maja wysoki wskaźnik bezpieczeństwa. Najlepiej bedzie jak porozmawiasz o tym ze swoim lekarzem ginekologiem i on Ci wyjaśni działanie tabletek.

Gość gość
jak bierzesz prawidłowo tabletki, nie bierzesz leków oslabiajacych działanie i nie masz wymiotow/ biegunki to nie ma opcji zajścia w ciaze

Gość gość
Jak bierzesz regularnie to nie ma szansy byś zaszła w ciążę. Ja biorę tabletki od lat codziennie o tej samej godzinie i w ciąży nigdy nie byłam, a partner zawsze we mnie kończy

Gość gość
Ja znam dziewczynę która brała regularnie i zaszła, autorko nie ryzykuj.

Gość gość
Tez znam dziewczynę która zaszła na tabletkach. Ma 3 dzieci. Jedno chciała, jedno na tabletkach i jedno na spirali. Super, nie? Z tego wynika ze najlepiej nie współżyć jak nie chce się dziecka.

Gość gość
Tu autorka, ja mam taki problem ze nawet bym chciala miec 2 dziecko ale biore leki przy ktorych nie wilno zajsc w ciazy....

Gość gość
Ja znam taki przypadek. Dziewczyna brała anty i zaszła w ciąże. Lekarz jej powiedział że palenie papierosów lub picie alkoholu w trakcie zażywania tabletek może obniżyć ich działanie.