Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kupujecie swoim dzieciom buty NB ?

Polecane posty

Gość gość

Rozglądałam się za butami na wiosnę dla swojego 5 latka i najbardziej wpadły mi w oko New Balance za 189zł. Już sama nie wiem czy mu kupić, ubzdurałam sobie je mocno i nic mi się teraz innego nie podoba, ale z drugiej strony to fanaberia wydać tyle kasy na buty dla dziecka na jeden sezon. Co sądzicie?

Gość gość
Zawsze kupowałam dziecku buty za ok 200zł. Żeby były trochę lepsze.

Gość gość 2o
W zeszłym tygodniu kupiłam. Od razu wpadły mi w oko, skórzane za 199 zł. Na tamta wiosnę tez miał NB ale zamszowe i chociaż ładniejsze to trudniejsze do czyszczenia. Uwazam ze warto, sa wygodne, nie niszczą sie i fajnie wyglądają. Sama co sezon kupuje sobie buty, mam fiola na punkcie sportowych a szpilki by mogły dla mnie nie istnieć. ;)

Gość gość
Ja też uwielbiam buty sportowe i sama mam NB, ale młodemu kupowałam zawsze Adidas, bo jednak tańsze niektóre ok 99zł. Ja chodzę już drugi rok, a na syna już na jesieni buty są ciasnawe.

Gość gość
Ja swojej 5-latce kupiłam ecco biom za 279zł. Też przez chwilkę się zastanowiłam, czy nie za drogo, ale są mięciutkie, wygodne i ładne. Też tak mam, że jak coś się spodoba to już nic innego nie ma szans ;-)

Gość gość
16:28 jaki typ NB kupiliście?

Gość gość
mój syn ma 2 pary ale 11 latek ,5 lat chciał ale one dla niego raczej się nie sprawdzą bo tutaj gdzie mieszkam dzieci noszą inne obuwie , a starszemu kupiłam bo sama mam ich parę par one są mega wygodne .

Gość gość
a co do ecco to mój młodszy też mam tez biomy wyglądają jak wyjęte ze śmietnika mimo że nosił na zmianę z innymi .

Gość gość
jak dla mnie to szkoda hajsu i tak dzieciak zaraz wyrośnie

Gość gość
Wole 2 pary za te pieniadze Przeciez to male dziecko i zaraz wyrosnie Co innego nastolatek.Tu liczy sie szpan i marka.I nie da sie juz przetlumaczyc zr buty tansze niz 300 zl tez moga byc

Gość gość
Kupiłam synkowi te buty NB za 179zl i musze powiedziec, że jestem nimi zachwycona, są leciutkie, elastyczne i dopasowują się do nogi. Porównując z butami firmy adidas, które miał w zeszłym roku widzę ogromną różnice, te stare są sztywne i dużo cięższe, nawet się nie uginają. Zobaczymy tylko jak sprawa konserwacji i czyszczenia będzie wyglądać, ale jak narazie polecam!

Gość gość
Bardzo dobrze zrobiłaś, skoro już wpadły w oko to chodziłyby za Tobą i wszystkie inne wypadałyby blado. NB są dobrze wykonane i ładne, na pewno będziecie zadowoleni i Ty i synek. Zaimpregnuj przed 1 użyciem i będą służyć.