Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

"Nie wiem ile jeszcze będę jej wierny ;)"

Polecane posty

Gość gość

Tak powiedział mój chłopak do swojej siostry po 4 miesiącach spotykania się ze mną. Kiedy już mu ufałam. Nie zerwał wtedy ze mną. Ja nie wiedziałam o tym słowach. Teraz jestem w ciąży i planujemy ślub, a ja jestem załamana.

Gość gość
no to współczuje może po prostu tak walną

Gość gość
No nie wiem zupełnie czego się spodziewać. Najchętniej umarłabym przy porodzie. Bo wszyscy cisną o ślub. On też.

Gość gość
A ile jestescie razem ?

Gość gość
to już wiadomo że będzie cię zdradzał po slubie więc po co sobie walnęłaś z nim bachora, cięzko było załozyć prezerwatywę?

Gość gość
Pociesz się, że właściwie to jesteś jedną z miliardów... witaj w prawdziwym świecie :o

Gość gość
Jesteśmy razem osiem miesięcy.

Gość gość
"tak walnął" Ludzie, czemu Wy takie bezmózgie zwierzaki robicie z tych facetów? Faceci sa doskonale świadomi na czym polegają związki, jak powinna wyglądac relacja itd. jak się chamsko zachowuje to dlatego, że jest chamem a nie "biednym facecikiem co nie rozumie uczuć i pieprzy trzy po trzy" x Autorko, jak się dowiedziałaś przede wszystkim o tych słowach? Czy on zdradzał swoje poprzednie partnerki? Czy ma tendencje do lampienia się na kobiety i flirtów? Jeśli tak to cóż, przykro mi. Ludzie ot tak się nie zmieniają. Jeśli nie to się zastanów na spokojnie, ślub nie ucieknie - jak jesteś w ciąży to po prawdzie ten ślub już nie ma znaczenia większego, bardziej związać się na całe życie już nie można jak poprzez właśnie dziecko :P

Gość gość
Skoro on nalega na ślub to w czym problem?

Gość gość
Uuuu, teraz doczytałam, że 8mcy i ciąża. Kiepsko. Właściwie dopiero za 2-3lata przekonasz się kim on tak naprawdę jest.

Gość gość
" Skoro on nalega na ślub to w czym problem? " Wiesz, nie każda najwyraźniej jest desperatką co na usłyszenie magicznego hasła "slub" nagle traci rozum i nie zwraca uwagi na nic innego tylko robi wszystko by miec ten upragniony ślub :P

Gość gość
Jego siostra mi powiedziała.

Gość gość
Ja mam lepszy kontakt z jego siostrą niż on. Szkoda że nie zostawił mnie po tych czterech miesiącach jak tak powiedział. I szkoda że nie dowiedziałam się wcześniej.

Gość gość
A jaki masz z tą siostrą kontakt? Zdystansuj się po prostu i pomyśl. Zresztą, przy tak krótkim związku i tak niczego nie można być pewnym

Gość gość
Piszemy na FBz jego siostrą. Powiedziała jak napisałam że mam wątpliwości co do ślubu.

Gość gość
Nie mogę mu powiedzieć że o tym wiem, bo jego siostra jest dla mnie źródłem informacji. Zresztą prosiła żeby nie mówić.

Gość gość
To nie bierz ślubu. I tyle. Weźmiesz jak będziesz chciała

Gość gość
Mama powiedziała że jeśli zostanę samotną matką to ona mi nie pomoże i będę musiała mieszkać sama. A ja jestem chora i dziecku może się coś stać jak mi się coś stanie a będę z nim sama w domu. (Chłopak wie o chorobie)

Gość gość
Mnie takie coś rozwala... Nie zna dobrze kolesia a idzie się z nim pieprzyć i nawet sie nie zabezpiecza, ciąża, a potem lamenty i stekanie po forach ! ale tak to jest jak się myśli p\is\sdą a nie głową !

Gość gość
"Nie zna dobrze kolesia a idzie się z nim pieprzyć i nawet sie nie zabezpiecza, ciąża, a potem lamenty i stekanie po forach ! ale tak to jest jak się myśli pissdą a nie głową ! " To swoją drogą/

Gość gość
ale do seksu jesteś zdrowa co? co to za choroba, że taka ciężka ale do r0\0chania jest się zdrową i nawet w ciąże się zaszło? chory organizm to by nawet w ciąże nie zaszedł a jeśli nawet to szybko by poronił. nie kłam szmato.

Gość gość
Dobra, schodzę z forum. Pogadajcie sobie, ale beze mnie już. Dzięki wszystkim.

Gość gość
no to za głupotę się płaci, on cię na bank będzie zdradzał skoro juz o tym mówi siostrze. Zauważcie że ona nie pisze nic o wpadce, czyli świadomie dała d... bez zabezpieczenia i świadomie zaszła z nim w ciążę i jeszcze te gadki o chorobie, żal... taka chora ale do seksu zdrowa? patrzcie ludzie to jakiś cud !