Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

want to want me

Przeprowadzam się na chmurę, znikam

Polecane posty

Gość gość
A jak powinno działać forum?Idź lepiej jajek wielkanocnych poszukaj zamiast przeżywać bzdury:O🖐️

Gość gość
Chwali kilka osób a krytykuje oczywiście jedna💤

Gość gość
Albo piszesz z Imperium albo z Muchą To zostało. :(:O

Gość gość
A kogo niby Imperium łowi?Przestańcie zasrywac tymi bzdurami, bo chyba same czegoś tu dla siebie nie znalazlyscie.

Gość gość
Faceci się uwijają a każdej chodzi i tak tylko o Najszybszego a kiedyś o Kokeja.Taka prawda

Gość gość
TCC odeszła przez nią, do Want też musiała się przyczepić :(

Gość gość
Ani chwalić, ani krytykować, tylko zająć się wreszcie swoją dupą plotkary🖐️

Gość gość
Tcc nie odeszła, bo wraca co chwilę. Odchodziła, bo albo nikt nie pisal na tych jej smetnych tematach albo zaliczyła kop w dupę od samca po tym jak mu pale publicznie ciagnela. Teraz przypomniała sobie o widmoku jak ją samiec w dupe kopnął, ale widmok tez zmadrzal i ja olał. Więc co jeszcze wymyslicie?

Gość gość
Ja lubię subtelne kobiety ale nie rozumie jednego:czemu jak pisze się o niej krytycznie to zaraz że to kobieta pisze a jak dobrze to facet? Tęsknię za dawnym ero gdzie było kobiety o różnych charakterach a nie jak teraz jedna Imperium i żadna więcej nie pisze.Szkoda :(

Gość gość
Nikt nie zabrania tym innym pisać, ale widocznie jednak tłum wielbicieli nie czeka wiec wolą hejt z gościa.

Gość gość
Faceci na f8 widocznie lubią być w tłumie i iść na łatwiznę to po co inne maja pisać ale one i tak tylko Najszybszego uwielbiają a reszta faciów to zapchajdziura jak Naj nie pisze hehehe

Gość gość
Jesteś zazdrosny o Naja? Zaloguj się i startuj, może o tobie tez będzie opowiastka

Gość gość
A czemu Samiec olał TCC?

Gość gość
dziś Nie jestem zazdrosny o żadnego Naja.Bo każden jest inny.Po prostu szkoda że nie ma innego wyboru niż Imperium i tak na prawdę nie ma z kim pisać :(A pamiętam jak kiedyś było miło

Gość gość
Niech się uczą od Naja i Kokeja jak pisać z kobietami a nie hejtują

Gość gość
Jestem kobietą i nigdy żadnej uwagi na Naja ani Koke nie zwracałam. Ciekawe kto podkreca legendę tych panów i po co:O

Gość gość
Ktoś tu ma rację.Piszesz Imperium że gdyby czas, okoliczności i wena dopisała dobrałabyś się np do Żmija. I innych. Pytam tylko. Jakim prawem miałabyś pisać o kimś wpier/da/la/jąc się w jego życie ? Abstra//hując od tego że dla mnie Żmij i Koke to projekt y jednego człowieka , co potwierdziła mi Karmenka) to dość osobliwe że panowie o których pisałaś nie byli w temacie np Wolf. Nieładnie.

Gość gość
wyobraź sobie o ile potrafisz, że są faceci którzy szanują sie więc bawidamek i adept kursów PUA najek i k****arz kokej nie są wzorem do naśladowania.

Gość gość
Podam przykład :Jak Naj się loguje to wszystkie tylko patrzą żeby z nim gadać.To jego legenda i ja to rozumie i nie jestem zazdrosny ale kiedyś z jedną pisałem i jak on się zalogował to ona od razu z nim pisać zaczęła a jak kiedyś temat założyłem to od razu pytały czy to Naj :(

Gość gość
gość dziś Jestem kobietą i nigdy żadnej uwagi na Naja ani Koke nie zwracałam. Ciekawe kto podkreca legendę tych panów i po copechowiec.gif X Podejrzewasz że to oni sami ? Całkiem możliwe, chociaż Koke lubi tylko popisać a spotkać się nie chciał, Naj nie wiem , nie pisałam z nim:)

Gość gość
gość dziś Ja lubię subtelne kobiety ale nie rozumie jednego:czemu jak pisze się o niej krytycznie to zaraz że to kobieta pisze a jak dobrze to facet? Tęsknię za dawnym ero gdzie było kobiety o różnych charakterach a nie jak teraz jedna Imperium i żadna więcej nie pisze.Szkoda x magda rozumiE temu :D zjadłabym placka :D

Gość gość
gość dziś wyobraź sobie o ile potrafisz, że są faceci którzy szanują sie więc bawidamek i adept kursów PUA najek i k****arz kokej nie są wzorem do naśladowania. Dowody że Naj skończył PUA a Kokej to k****arz. Są święta i nie w porządku rzucać oszczerstwem nie podając faktów.

Gość gość
gość dziś wyobraź sobie o ile potrafisz, że są faceci którzy szanują sie więc bawidamek i adept kursów PUA najek i k****arz kokej nie są wzorem do naśladowania. X Trafne spostrzeżenie.

Gość gość
gość dziś To się szanuj a one i tak polecą do Naja i Koke:D:D:D

Gość gość
13-18 Madzia "zaglądła" :P

Gość gość
gość dziś gość dziś wyobraź sobie o ile potrafisz, że są faceci którzy szanują sie więc bawidamek i adept kursów PUA najek i k****arz kokej nie są wzorem do naśladowania. Dowody że Naj skończył PUA a Kokej to k****arz. Są święta i nie w porządku rzucać oszczerstwem nie podając faktów. xx dowody masz czarno na białym w ich komentarzach i zachowaniu. Żaden normalny i porządny facet nie kręci lodów z wieloma kobietami na raz.

Gość gość
dowody masz czarno na białym w ich komentarzach i zachowaniu. Żaden normalny i porządny facet nie kręci lodów z wieloma kobietami na raz. X Dlatego ja wolę kobiety subtelne które nie szmacą się z wieloma na raz i szkoda że takie odeszły bo fajnie się tu z nimi pisało Szach mat

Gość gość
ale zobaczcie jakiego pokroju kobiety interesują sie bawidamkiem kursantem PUA najeczkiem i k****arzem kokosem. Obaj k****arze i kobietom nie przeszkadza ten fakt.:D

Gość gość
gófno prawda. Każda biegnie jak Naj się loguje:classic_cool:

Gość gość
Tylko Naj i Koke się tu liczą a reszta panów to może sobie odpuścić. Oczywiście laski będą pisać z innymi z braku laku ale to oni są pożądani👄