Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to jest że niektóre kobiety mają takie powodzenie mimo zwyczajności

Polecane posty

Gość gość
Takie kobiety są po prostu miłe, otwarte, uśmiechnięte, kontaktowe. Zupełnie inne od tych, które wyżej dup.ę mają niż sr.ają.

Gość gość
Ile razy słyszeliście, że facet oszalał na punkcie jakiejś dziewczyny, a ona była albo po prostu megalaską, albo nieuczciwa/zdradzała go/traktowała jak g****o etc etc?

Gość gość
Aj, rozumiem. Po prostu mamy inną definicję - mi bardziej chodziło o normalne w sensie - często spotykane. Bardzo powinno się to określić 'przeciętne, rozpowszechnione', bo słowo normalne faktycznie trudno odnieść do takich zachowań :D

Gość gość
moim zdaniem jest to kewstia feromonów. no i nie można też stu procentowo zawierzyć tojemu ocenianiu tych kobiet jako przeciętne. co się podoba jednym innych odrzuca. znałam faceta któremu tak się podobała Parys Hilton, że nie mógł nawet jej zdjęć oglądać bo miał motyle w brzuchu a jak wiadomo ta lama do najpiękniejszych nie nalezy, wystarczyłoby jej zmienić nazwisko puscić na ulicę i nikt na nię nie zwróciłby uwagi

Gość gość
Ciekawe czy ty jesteś normalnym mężczyzną, czy zwykłym manipulantem.

Gość gość
Przeciętne, rozpowszechnione są pewne i bezpieczne. Nie od dziś wiadomo, że ludzie obawiają się inności/nie lubią jej.

Gość gość
Ale rozpowszechnione zachowanie/wady w postaci fochów, których nie lubi chyba każdy facet, to jest coś pozytywnego? ;)

Gość gość
Ludzi zwyczajnych jest znacznie więcej, więc i częściej się ich widzi, tych bardzo atrakcyjnych, bardziej inteligentnych jest może z 5% populacji, reszta jest przeciętna, kobiety mają jeszcze na tyle dobrze że maskują się pod makijażem, ale bez makijażu już tak ładnie nie wyglądają :)

Gość gość
To tak jak życie w mieście, do którego przywykłeś. Są tu kumple (zaleta), ale powietrze zanieczyszczone i duże bezrobocie (wady) nie przyczyniają się do przeprowadzki w przypadku większości osób. Znany teren z wadami jest bezpieczniejszy niż nieznany.

Gość gość
Ale przeciętne to znaczy co dokładnie? Jaka to jest kobieta przeciętna? Jednym podoba się Angelina Joilie, a innym już nie, mi bardzo podobała się Żmuda Trzebiatowska, ale mi minęło kiedy zobaczyłem ją niedawno bez makijażu, zupełnie do siebie niepodobna i wcale nie jest ładna. Czym jest ta przeciętność? Przeciętność, to większość i to zdecydowana większość.

Gość gość
Przeciętna, typowa pod względem nawet bardziej charakteru

Gość gość
czyli jeśli dla ciebie normalne to znaczy często spotykane, to ja w takim razie wolę kobiety nienormalne :) Bo normalnością dziś jest pasożytowanie na innych, wykorzystywanie ich, przesiadywanie 12h/dobę na facebooku i życie w świecie wirtualnym oderwanym od rzeczywistości, pogoń za kasą, pozorowanie, szpanowanie, itd... czyli same paskudne cechy które eliminują dziewczynę jako potencjalną partnerkę.

Gość gość
może ludzie po prostu nie chcą mieć wiecznych fajerwerków i wybierają te stonowaną oczywista przeciętność charakteru

Gość gość
Ale dla każdego definicja przeciętności i normalności jest inna.

Gość gość
Czy nieprzeciętność kobiety oznacza, że "błyszczy" ona non stop? Nie da się tak.

Gość gość
Nie, nieprzeciętność nie oznacza tego. Moim zdaniem przynajmniej.

Gość gość
a jak się to ma wśród kobiet? bo odnoszę wrażenie, że własnie kobiety wolą oryginalnych, wyjątkowych i cholernie przystojnych mężczyzn. przynajmniej większość moich znajomych tak ma. faceci wolą przeciętniary, a kobiety oryginałów - skąd to się bierze?

Gość gość
Szpan na instagramie jeszcze ;)

Gość gość
W takim razie co oznaczają "wieczne fajerwerki"?

Gość gość
Bo nie chcą, żeby kobieta je przebiła

Gość gość
Ta przeciętność to taka swojskość, a co swoje to dobre i bezpieczne.

Gość gość
myślę, że gdybym była facetem, to mimo wszystko wolałabym piękną oryginalną kobietę - czymś wyróżniającą się(ale pozytywnie). po prostu - mnie by ktoś musiał czymś zaimponować. widzę sporo związków przeciętnych lasek - nie wiem jak ich faceci mogą być z nimi. ja bym na nie nawet nie spojrzała (gdybym była facetem). i nie mówię tego złośliwie - po prostu tak mam. to chyba kwestia charakteru. jak facet jest słaby, nie wierzy w siebie - to bierze przeciętną - nikt mu jej nie poderwie, nie jest lepsza od niego. do tego przeciętna go pogłaszcze po główce i przytuli. to są zakompleksieni chłopcy, nie faceci z jajami. oni szukają nianiek a nie pełnowartościowych kobiet. i prawdę ktoswcześniej napisał o oszczędności energii.

Gość gość
Bo kobiety dobierają sobie partnerów po to aby móc się nimi pochwalić przed innymi kobietami, a faceci biorą sobie takie kobiety z którymi mają święty spokój :P

Gość gość
Nie wiem, nie ja to pisałam ;)

Gość gość
z przeciętną są mniejsze szanse, ze ich odrzuci. dlatego się ich nie boją i dlatego do nich podbijają

Gość gość
jak facet jest słaby, nie wierzy w siebie - to bierze przeciętną x Głupia teoria, faceci lubią spokój, nie lubią problemów, więc biorą taką z którą będzie im najwygodniej. Kobiety natomiast lubią wrażenia, emocje, adrenalinę i wręcz kochają problemy, więc często wiążą się z alkoholikami, ćpunami, bandytami, imprezowiczami, itp, itd... bo taki dostarczy im odpowiedniej dawki emocji. A facet chce mieć w domu spokój, dlatego wybiera kobietę która ten spokój mu da.

Gość gość
nie

Gość gość
przypomniałam sobie pierwszą edycję Bg Brothera w Polsce - była tam Alicja modelka (typ kobiety wampa- piękna, zgraban, wysoka brunetka) i Monika Sewioło (nisk, blondynka, przy kości, wesoła, pyskata). pamiętam jak jeden facet mówił że woli Monikę, coś na zasadzie, że on nie potrzebuje nie wiadomo czego tylko zwykłej dziewczyny. Alicja była piękna, ale właśnie tą pięknoscią - nie wiem - sprawiała wrażenie wyniosłej, nieosiągalnej (mimo, że była przesympatyczna, pobożna, skromna!), a ta "swojska" Sewioło okazała sie niezłą wyrachowaną ździr@ (prysznic nago na oczach facetów, rzucenie męza dla bogatszego itp). tu widać jak na dloni wybory facetów. Oni wolą Opla - nie potrzeba im BMW. tylko tu pozory okazały się złudne. szkoda, bo wiele pieknych kobeit jest skrslanych paradoksalnie bo sprawiająwrazenie niedostepnych. faceic wybierają przecietniary, a te okazują się byc często najgorszymi s#kami

Gość gość
Bo najwięcej jest też zwykłych przeciętnych facetów. To tak jak z towarami w sklepie - najszybciej znikają te popularne, w przystępnej cenie.

Gość gość
gość dziś jak facet jest słaby, nie wierzy w siebie - to bierze przeciętną x Głupia teoria, faceci lubią spokój, nie lubią problemów, więc biorą taką z którą będzie im najwygodniej. xx tak? to powiedz mi dlaczego uważają że super piękna to będzie problem, a przeciętna to nie będzie problem?