Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wywiad srodowiskowy przy 500 plus

Polecane posty

Gość gość

to prawda ze beda chodzic i sie pytac ? jak wyglada taki wywiad

Gość gość
poczytaj o tym na rządowych stronach.

Gość gość
nie będą

Gość gość
no wlasnie tez jestem ciekawa. przy rodzinnym nie chodza ale raz mialam kontrolę przy dodatku mieszkaniowym. dodam ze pani z mopsu byla bardzo niemila i doszukiwala się na siłe wszystkiego,tego nawet ze mam sciankę LG postawioną w dyzm pokoju-tak zeby zrobic 2 mniejsze i twierdzila ze skoro nie mam pozwolenia to jest nielegalne i moge zaplacic kare w wys. 6 tys. robila wszystko by odwiesc mnie od tego ze skladam wniosek na dodatek. a i byla prawie 3 godziny,doslownie czepiala się wszystkiego. dzieciaki chciały isc na spacer a to był lpiec a ja nie moglam nic powiedziec,poł dnia stracilam na wredną babę. wiec tez jestem ciekawa czy beda chodzic bo zlozylam wniosek na 2 dzieci gdyz mam niski dochod.

Gość gość
sciankę nie LG tylko KG

Gość gość
Wszelkie wiarygodne informacje znajdziecie na 500+.gov.pl

Gość gość pracuje w mops
Normalnych ludzi to nie dotyczy, tylko patole, które w mopsie figurują jako rodzina zagrożona przemocą i alkoholizmem będą sprawdzani, a i to nie wszyscy, bo ludzi by brakło do chodzenia po domach..

Gość gość
a powiedz mi czy moge sie starac o swiadczenia z mops. w moejje sytuacji. mam corke z poprzedniego zwiazku- sadownie alimenty. ojciec biologiczny przestal placic. od roku zyje w konkubinacie. nowy partner. nie ma praw do dziecka. czy moge sie starac o alimenty z funduszu. czy dochody partnera obecxnego tez sie licza? i tosamo tyczy sie 500+