Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zoltoczerwony

Prawdobodobnie za kilka miesiecy wracam na stale do Polski. Od czego zaczac?

Polecane posty

Gość gość
Taa, tak wasze rozwiniete to uk ze co drugi dom grzyb i dwa kurki buheheeeeee:D emigracyjne smiecie uciekły z pl bo nic w kraju nie umiały, jakos niemcy nie wyjezdzaja z wlasnego kraju i inne madre nacje tylko polaczki na pasku krolowej i ksiecia harrego:D

Gość gość
No właśnie, jeśli człowiek wyprowadza się za granicę a potem.ciągle myśli że brakuje mu produktow t polskich to bez sensu

Gość gość
emigracyjne smiecie uciekły z pl bo nic w kraju nie umiały, jakos niemcy nie wyjezdzaja z wlasnego kraju i inne madre nacje tylko polaczki na pasku krolowej i ksiecia harrego x co za głupota i agresja... Niemcy nie musza wyjezdzac, bo nie maja gospodarki zrujnowanej przez wojne i komune, przygłupie... zero logiki w twoich wypowiedziach, w kraju nic nie umiały, a tam tak, wiec musiały uciekac? Ja mieszkam w Polsce, skończyłam studia z bdb, nie miałam za co wyjechac, nie mam tez tam znajomosci, od lat jestem beneficjentka mopsu, bo u nas kazda praca jest po znajomosci, chyba dobrze ze taka masa ludzi wyjechała, bo u nas mogłaby zyc tylko z zasilków

Gość gość
Wlasny kraj budujcie smiecie a nie na latwizne do uk bueheeeee. Czechy tez były w komunie a w Uk nie widzialem czechów na zmywakach ani benefitach jak wy polaczki. Obni buduja swoja ojczyzne u siebie w kraju polacki. Nie rozumiecie tego kundle.

Gość gość
przecież ty też poleciałeś na łatwiznę - zamiast dorabiać się w kraju, w kraju płacić podatki wyjechałeś do UK i tyrałeś tam za grosze - u innych widzisz a u siebie nie?

Gość gość
Bo ten piesek wuefista to taki hojrak co potyral w magazynie, wrocil, przeliczyl na zlotowki uciułane funciaki i teraz to on jest wielki pan ! Z rodowodem ! :D On ma mieszkanie bez kredytu i auto z salonu! Wiecie ? :D A i jeszcze oczczednosci oraz dzialke budowlana obsadzona tujami.. Slodkie :) Szczeka i nos zadzierwa wyzej niz sra, za swoje funciaki w UK gowno by kupil, moze dom z kredytem i auto :P Ale wielki pan musial do Pl wrocic zeby pokazac swiatu jak to mu sie powiodlo :D Przecie za te funciaki bedzie mial zlotowek , ze hej ! Taki sprytny! Taki obrotny ! :D On ma glowe na karku, słodziak :) Piesek nie potrafił zyc w Uk , maminy niedzielny rosł mu pachniał.. I czym sie tam pochwalic rodzince, skoro był zupelnym przecietniakiem w UK ? Przeciez on piesek z rodowodem ! :D A na swoim obesranym podworku piesek wuefista moze glosno szczekac, puszyc grzywe jaki to on zarabisty :D

Gość gość
Nie ma czechow w UK? Co za bzdura, sam mieszkalem u rodziny z czech kilka lat temu, wynajmowali mi pokoik

Gość gość
Dodatkowo powiem ze na benefitach gnija od lat

Gość gość
Nie ma śmieciu tyle czechów w uk co was polaczki, bo czesi ta madry narod i wiedział zeby w czasie 2ws nie robic powstania i ocalic stolice a polaczki hura na wiwat i dzieki temu niemcy rozwalili warszawe przez polaczkow , czesi buduja swoja ojczyzne w kraju tak samo wegrzy slowacy nie uciekaja jak wy polaczki do uk na łatwizne do camerona bez którego byscie byli zerem polaczki, zakaz wjazdu do mojej PL durnie gnijcie w uk:D

Gość gość
nie ma tylu Czechów co Polaków w UK bo Czechów jest pięć razy mniej niż Polaków idioto! i nie pieprz że Węgrów czy Słowaków jest mało w UK - ty gdzie mieszkam (okolice Grays) jest ich zatrzęsienie!!!

Gość gość
zakaz wjazdu do mojej PL durnie gnijcie w uk xxx w takim razie ty nie również nie masz prawa przebywać w PL! zdradziłeś ojczyznę, żebrałeś o robotę w UK, pracowałeś na ukowską gospodarkę, płaciłeś podatki Cameronowi zdrajco - więc czym się różnisz od innych co tam są???

Gość gość
Swinio emigracja, to szansa, która trzeba umieć wykorzystać. Mieszkam w kraju i mam beke z was śmiecie emigracyjne, mieszkające na wynajmowanym. Lizecie jaja świnie?

Gość gość
Boze co za belkot. Jak ktos nienawidzi siebie i zycia w pl, ze tak na emigrantow nadaje. zero kultury. TO JEST PSYCHOPATA , od takich trzeba sie trzymac z daleka , nie odpisywac na posty i zglaszac wulgaryzmy.

Gość gość
gość dziś Swinio emigracja, to szansa, która trzeba umieć wykorzystać. xxx no więc inni wykorzystali tę szansę zupełnie tak jak ty więc więc się od nich odpiertol a teraz skończ już sam sobie przeczyć chory z nienawiści hipokryto!

Gość gość
Swinio za obrazę majestatu Rzeczpospolitej powinnaś dostać kule w łeb. Będziesz świnio jaja lizac dzisiaj w nocy? Ty emigracyjny szczurze, jutro znów trzeba będzie kible w uka szorowac świnio.

Gość gość
Poszczekaj sobie piesku :D Hau, hau wuefisto :p

Gość gość
my również wracamy no napewno musisz mieć dokąd, poza tym wybierz miasto takie w którym jest praca no a reszta nieważna ważne że w Polsce :)

Gość kocham_Polske
Nie rozumiem dlaczego tak na niego naskakujecie. Chlop ma racje, probuje was naprostowac. Ale wy macie juz tak zlasowane mozgi funcikami, ze nic wam juz nie pomoze. Ja rowniez bylem w uk tylko i wylacznie dla kasy. Zarabialem grubo, bo nawet child benefit musialem zwracac. A moment w ktorym opuscilem ta kraine w ktorej wszystko jest na niby, takie sztuczne i bez wartosci, byl jedna z najpiekniejszych chwil w moim zyciu. Nigdy wiecej tego smietnika i zaluje tych zmarnowanych tam lat. Jedyne co sie we mnie wzmocnilo, to moj patriotyzm i szacunek dla wszystkiego co polskie. Moze jeszcze kiedys dane bedzie wam to zrozumiec, lecz nie sadze ze macie na tyle sprytu i madrosci zyciowej. Jeszcze kiedys przyjdzie wam czas na refleksje, ale to tak po minimum 10 latach na wygnaniu. Bo na poczatku to wszystko jest cacy i ma inny smak.

Gość gość
wuefista sam sobie odpisuje! żałosne...

Gość gość
nie wracaj !!!nie widzisz jaka szumowina jest w PL!

Gość gość
Juz to pisalem nieraz. Jak mozna byc takim glupcem i namawiac polaczkow do powrotu do Polski. Jezeli to prawda i ten kretyn ma corke to po prostu robi jej na zlosc. Ktoregos dnia po prostu dziewczyna moze nie dostac pracy przez to ze dostal ja ktos kto wrocil. To sie kupy nie trzyma. Jakis czas temu zauwazylem ze bingol wuefista cytowal kogos i zacytowana godzina byla taka jak u mnie czyli o godzine do tylu do czasu w Polsce. Wiec tak mysle ze menda siedzi w UK i wtedy to ma sens. Namawia polaczkow do powrotu zeby bylo ich mniej w UK. Klamie tez o zarobkach itd zeby polaczki nie przyjezdzaly. Wtedy ma to sens a ja zaluje ze bronilem UK, robiac to sam sobie robilem na zlosc wiec jestem idiota :D nigdy wiecej :D

Gość gość
problem polega na tym ze jesli ktos jedzie, odklada i musi wracac to ma problem, nei wszyscy sa w uk, a ja zyje z rodzina ;, oboje pracujemy i zyjemy normalnie i odpowiada mi to ze lepiej znam jezyki, ze nie musze sie martwic czy mnie przyjma do lekarza , ze nie musze aptrzec na glupich politykow

Gość gość
Do jakiego lekarza w uk głabie:D tam wszystko lecza paracetamolem:D co za nieuk:D

Gość gość
wuefista już komentuje! nie idziesz do roboty?

Gość gość
P********e debilne gadki o leczeniu paracetamolem W Polsce jeszcze gorzej bo ludzie sami w aptece kupują .

Gość gość
Już pisakam że nie mieszkam w UK ale debil swoje . to jak choroba psychiczna . u mnie leczenie jest na wysokim poziomie ale nie mam czasu tłumaczyć ci tluku!

Gość gość
Przeciez w uk sa tez prywatne kliniki i gb tez orywatny od 80 funtow w zwyz i wtedy masz opieke na wysokim poziomie, ale jak ktos bez jezyka tyra za minimum to czego oczekuje.

Gość gość
GP tez prywatny* miało byc

Gość gość
Pieski emigracyjne, jak wy dajecie rade pisac w telefonie w nalozonych rekawicach jednoczesnie jadac na szmacie? Zawsze mnie to zastanawialo czy ciezko jest posiasc taka zdolnosc :D Ale dla was nie ma rzeczy niemozliwych.

Gość gość
Ją pracuje w biurze buraku i daje radę Ale ty to nawet udawać nie potrafisz. Chwaliles się robota przy maszynie s non stop piszesz .żałosny kłamca