Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jołki_połki

samotne dziewczyny i panny w wieku 32 lat, jak to widzicie

Polecane posty

Gość jołki_połki

ze swoich parapetów i okien, gdzie podziali się normalni faceci, dlaczego jesteście same ?

Gość gość
w domach z betonu nie ma wolnej milosc****anowie kopuluja ze swoimi paniami, siedzą po barach, klubach, drapią jaja przed tv, drapia sie po rowie i potem przenoszą te zarazki na pady on xboxa, siedza na tinderach, fejsach, i nstach, snapach, zbiornikach, roksach, odlotach, gumtree. na co komu klopoty

Gość jołki_połki
ale jest przyjęte i tak podają statystyki, że każdego roku na 500 urodzeń dziewczyn przypada 500 chłopaków , na 5 tys. dziewczyn przypada 5 tys. chłopaków , więc kobiety nie powinny mieć problemów ze znalezieniem męża a dlaczego setki kobiet w Polsce jest samotnych i odrzucają wiele propozycji od samotnych facetów , co kobietom się nie podoba przy tych resztkach facetów osiągalnych w wieku kobiety 32 lata, gdy nadal kobieta będzie grymasić i przebierać to nie znajdzie żadnego faceta i zostanie sama i samotna a chyba każda kobieta zdaje sobie sprawę z tego, że w wieku 35 lat to już będą oznaki zmian w mózgu z powodu braku kindybała oraz braku normalnego bzykania dla własnego dobra psychicznego i po 35 roku życia, kobieta samotna zwyczajnie dziwaczeje , i to jest norma u kobiet , kobiety dostają świra z powodu braku bzykania, nie ma dziecka w domu , natomiast masz ciągły płacz i depresję kobieto z tego powodu i wielu facetów zadaje sobie pytanie , czy to jest MOJA wina i wielka wina, że mnie odrzuciłaś kobieto wtedy , gdy chciałem być razem z Tobą kobieto ?

Gość gość
Bo faceta trzeba czymś zainteresować, być oryginalną, z takimi kobietami faceci się nie nudzą. Możesz być najpiękniejsza ale jeśli jesteś nudna,to i tak poszuka czegoś nowego.....

Gość gość
faceci sa beznadziejni, mysla ze sa fiutami,rzygam na nich,zdazylam znaleźć wyjątkowego ,gdyby nie on bylabym sama ,gardze *****czami ateistami wyjałowionymi kretynami to taka popularna dziś mieszanka zero wartości ,seks i kasa zenujace dno

Gość Białka
Trzeba wiedzieć, gdzie szukać, otaczać się fajnymi ludzmi! Jak szukacie w klubach,czy na sympatiach/tinderach to nawet mi was nie szkoda kobitki... Dobry facet będzie miał ponadprzeciętne zainteresowania....

Gość Kobietaaaaaaaaaaaaaaa
czy to jest MOJA wina i wielka wina, że mnie odrzuciłaś kobieto wtedy , gdy chciałem być razem z Tobą kobieto ? x Wina była obopólna, ale juz nie dramatyzuj, wolę jak sie wygłupiasz :D

Gość jołki_połki
Kobietaaaaaaaaaaaaaaa dziś xxxx no dobra, już nie szalej 'mała' , 'małe' jest piękne i wielu facetów chce się zwyczajnie 'ochajtnąć' oraz założyć rodzinę i mieć swoje i własne dzieci i nie wychowywać dzieci zrobione przez powiedzmy listonosza - co jest ważne , ważne jest, że facet szuka kumpelki , kumpelki na wiele lat do pogadania i pośmiania i nie potrzebuje praczki, prasowaczki, gotowaczki , dzisiejszy facet potrafi być wyśmienitym kucharzem i piekarzem potrafi znać się na praniu i prasowaniu swoich koszul , nie wiem dlaczego i z jakiego powodu kobiety próbują zrobić z normalnego faceta inwalidę życiową , który bez kobiety sobie nie poradzi , więc , dawaj tu wszystkie te swoje śmierdzące majtki i inne bźdiochy wrzucę do pralki na SYNTETYCZNE ustawię 50 st. C. wypiorą się te Twoje pończochy i moje majtki , przy kolejnym praniu wrzucimy te Twoje kiecki kupione w szmateksie i moje koszule , po wysuszeniu wyprasuję te Twoje kiecki a przy okazji dopilnuję pieczeni w piekarniku , więc kobieto NIE masz nic do roboty a jeżeli jesteś padnięta na twarz to idź na drzemkę na godzinę spać , spoko sobie poradzę a gdy zaswędzi Twoja vagina to będę natychmiast dostępny , fatalnie będzie, gdy Twoja vagina nie swędzi , to wtedy musisz się zgłosić kobito do zakonnic i droga wolna , poszukam taką kobietę , którą swędzi vagina i ma ochotę na bzykanie !

Gość gość
A chcesz po ryju? Moja bielizna jest czysta, wyprana i pachnąca, pończochy też. Ale z drugiej strony, nie robiłabym z faceta inwalidy, bo jestem leniwa i lubię jak facet np. sprząta albo gotuje :) Wy to umiecie robić lepiej niz kobiety :classic_cool:

Gość gość
Aha, i nie jestem wcale taka mała.

Gość gość
faceci maja taki deficyt seksu i zwiazkow ze nawet do 40 sie jakis znajdzie chetny

Gość gość
samotnosc w dzisiejszych czasach to luksus :)

Gość gość
Tworzenie stereotypów

Gość gość
Oj jołki znowu w nocy pisze :)