Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zasugerować facetowi,że już się z nim nie umówię, bo był skąpy?

Polecane posty

Gość gość
Zakończ powodzeniem 1 randkę, a dopiero potem zacznij myśleć o następnych spotkaniach :) Nie rób z siebie takiego roohacza. Sam napisałeś, że u prostytutek szukasz ciepła :) Dla ciebie suka to dziewczyna, która dała ci kosza. Trochę już ich było dlatego nienawidzisz kobiet. Czy to nasza wina, że jesteś brzydki? Gloryfikujesz k***y bo za 100zł udają, że jesteś pociągający. Wściekasz się bo wiesz, że przystojny i interesujący facet nie ogląda skrzywionej buźki. Ja np. często kupuję swojemu facetowi pączki w mojej ulubionej piekarni. Nie jestem księżniczką, której trzeba wszystko kupować. Nie wyobrażam sobie bycia ze sknerą bo sama nią nie jestem. Jeśli facet zaprasza na kawę to powinien za nią zapłacić.

Gość gość
gość dziś tępa szmato, facet nie oczekuje że jakaś suka mu nic da, tylko że zapłaci za WŁASNĄ kawe czy cokolwiek, na spotkaniu ZAPOZNAWCZYM, i tyle. Trudne to do zrozumienia?

Gość gość
ty naprawdę jesteś jakimś przewrażliwionym oszołomem :O oczekiwanie miłego gestu na pierwszych randkach porównujesz do choroby w przyszłym związku? :O zbiedniejesz jak wydasz te kilka, kilkanaście zł ? no chyba że na starych pasożytujesz i dlatego dla ciebie to tak dużo

Gość gość
tępa szmata to cię zrobiła, ale wychować nie potrafiła zyebku

Gość proste nie dla wszystkich
Mam dla was suki PROSTE ( może nie proste dla suk ale dla reszty ) rozwiązanie. 1. Idziesz na randke, nie klei się gadka ani nic, nie widzisz drugiej randki = każdy płaci za siebie 2. Idziesz na randke, wygląda że będzie druga randka = facet płaci lub kobieta płaci za obie strony Proste? Proste, i bardzo sprawiedliwe. Unika się wtedy chodzenie na randki tz. DURNE, gdzie nikt o nikim nic w sumie nie wie i idzie w ciemno. A zapoznać się można pisząc emaile przez kilka tygodni przed spotkaniem i w ten sposób kogoś od wewnątrz troche można poznać.

Gość gość
inaccessible89 dziś w polsce obecnie panują kulturowo zachodnie zwyczaje, to już nie komuna

Gość gość
Upadłeś "nisko" to ty, gloryfikując prostytuty - doprawdy żałosne. To ile wkłada kobieta w związek to możesz ocenić trochę póżniej, na samym początku to ona musi zdecydować czy w ogóle chce wejść w ten związek, a to facet jest "zdobywcą" i to on powinien zdobywać jej względy, więc? Głupie i bezsensowne jest takie ocenianie jej przyszłego wkładu w związek tylko dlatego, że lubi gdy facet za nią zapłaci na randce. Prawda jest taka, że jest to miły gest dla każdej kobiety, ale nie każda się przyzna.

Gość gość
inaccessible89 dziś na pierwszej randce odpada 95% suk, bo to bierne istoty pod skrzydełkiem rodziców, szukają tylko jelenia który przejmie pasożyta od rodziców tego stworzenia, i nie mówcie że to nie prawda bo tak jest

Gość gość
"1. Idziesz na randke, nie klei się gadka ani nic, nie widzisz drugiej randki = każdy płaci za siebie" haha, co boli cię to, że zapłaciłeś i nie zaroochałeś, co? :D to już twój problem, skoro masz takie parcie na to to spiertalaj na te swoj kur/wy a nie umawiaj się na randki, bo to nigdy nic pewnego - wiadomo.

Gość gość
gość dziś pokaż mi młodego faceta dla którego seks nie jest #1 na liście!!! Nawet ksiądz chce roohać i często to robi!!! Ty jakąś durną udajesz, czy masz jakiegoś downa?

Gość gość
gość dziś durna istoto, nie oczekuje seksu na pierwszej randce tylko RÓWNEGO traktowania, o to suki walczyłyście do cholery jasnej, a teraz źle?

gość dziś - Wiesz, pomiędzy chęcią uprawiania sexu a stawianiem sexu w każdej sytuacji na pierwszym miejscu jest duuuża przepaść... Trzeba pomyśleć też o możliwych konsekwencjach :)

Gość gość
gość dziś pisze ci już 10ty raz że nie chodzi o żaden seks na pierwszej randce, może nawet nie na 10tej, dociera czy reklame z tego zrobić i puszczać ci w TV?

Gość gość
A dlaczego kobieta ma odmówić jeśli facet nalega aby zapłacić? Cóż jeśli on jest dżentelmenem, to ona powinna być damą, a damom nie wypada odmawiać ;) Ja nie mam nic przeciwko płaceniu za siebie, ale jeśli to kobieta płaci za faceta to jest już śmieszne , może jeszcze kobiety zaczną się oświadczać? :D To facet zdobywa i tyle, a ty pewnie jesteś typową peezdą, w dodatku brzydką jak noc. Kobiety rezygnowały ze spotkań z tobą po pierwszej randce, bo byłeś beznadziejny, ale to nie znaczy, że musisz się teraz na nich wyżywać.

Gość gość
gość dziś facet się nie zakochuje tylko chce zaroohać, ale co baba może wiedzieć o tym co motywuje faceta

Gość gość
01] gość dziś - Przecież napisałem wyraźnie: jak zapraszam, to zawsze płacę. >>>> to fajny kumpel, daj namiary to z brygadą przyjedziemy

Gość gość
inaccessible89 już odpowiedział, a ty jesteś skrajnie tępy skoro nie jesteś w stanie tego pojąć

Gość gość
Frustrat z ciebie i totalna sierota. Nie przesiewasz tylko sam jesteś odrzucany. Normalni faceci nie mają takich dylematów. Nie chcesz płacić za kawę bo zdążyłeś się przyzwyczaić, że drugiego spotkania nie ma. Dlatego to cię tak w*****a :)

Gość gość
gość dziś nie jestem żadnym brzydalem ani nie mam problemu z poznawianiem kobiet, niestety pasożyty odrzucam stanowczo i brutalnie, nawet gdy mi się podobają, bo mam niechęć do takich typów, takie mam zasady

Gość gość
"facet się nie zakoch*je tylko chce zaroohać, ale co baba może wiedzieć o tym co motywuje faceta" nie, to ty się nie zakochujesz, ale to nie znaczy, ze każdy facet jest typem prymitywnego roochacza

Gość gość
23:30 Jasne :)

Gość gość
To było do tego ułoma, który twierdzi, że nie jest brzydalem ;)

Gość gość
gość dziś nie kobieta decyduje czy w to "wejść" tylko OBOJE decydują, to nie epoka kamienia łupanego. Baba to może zdecydować jaki mejkap na ryja dać lub czy wypić kawe lub nie, o związkach nie decyduj***aba tylko obie strony. Tu tkwi cały problem, w myśleniu tępych suk że to one jedyne mają coś do powiedzenia. Píerdoli wam się we łbach od tego równouprawnienia i "wolności"

Gość gość
Nie zauważyłeś, że tylko ty się wściekasz?:)

Gość gość
gość dziś tępa kúrwo, po hooj mam płacić za kogoś kogo nigdy więcej nie zobacze? Pojèbało cię? Czemu ty nie zapłacisz za takie spotkanie suko? Skąpa? Czy rozumiesz spaloną sytuacje?

Gość gość
"Nie chcesz płacić za kawę bo zdążyłeś się przyzwyczaić, że drugiego spotkania nie ma. Dlatego to cię tak w*****a" hah, dokładnie, również odniosłam takie wrażenie :D

Gość gość
oho, frustracja level HARD :D

Gość gość
gość dziś mylisz się, facet zdobywAŁ, teraz nowoczesne kobiety nie są już bierne a same wybierają partnerów a nie dają się wybierać, ale co tępa suka z wiochy z umysłem ze średniowiecza może o tym wiedzieć, no właśnie NIC!!!

Gość gość
Chyba przemnożyłeś ilość randek razy 6 i wyszła spora sumka :) haha przykro mi...:) W takiej sytuacji masz prawo być zły.