Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zasugerować facetowi,że już się z nim nie umówię, bo był skąpy?

Polecane posty

Gość gość
"oho, prawda boli przegrywa i biedaka " Oho, prawda boli pasożyta i śmierdzącego z lenistwa darmozjada.

Gość gość
"Jesteście strasznie zniewieściali dlatego zdobywanie wam nie odpowiadausmiech.gif" Zdobywanie takiego plastikowego, blacharskiego g****a jak ty nie jest oznaką braku zniewieścienia, tylko otępienia umysłowego. To tak jakby mając raj na ziemi ganiać za piekłem, szambem i problemami.

Gość gość
"gość dziś inaccessible89 dziś tak, tylko suki nie ryzykując wygrywają, to tak jakbym miał numery totka dzień przed losowaniem" xx po raz ostatni tłumaczę ci tępy, popier/dolony chu/ju, że to BIOLOGIA. samiec zdobywający czy walczący o samicę zawsze ryzykuje, nigdy nie wie czy ją zdobędzie czy nie. ryzyko, działanie i odwaga są wpisane w waszą naturę. po to macie testosteron. prawdziwy facet nie ma z tym problemu. ale ty jesteś jakąś płaczliwą, genderową cio/tą, która woli jęczeć zamiast działać.

Gość gość
gość dziś zazdrościć debilom że idą na rzeź jak bydło? to dopiero komedia

Gość gość
tak się składa, tępy prymitywku, że większość przegrańców i pasożytów na kafe to c***y różnego rodzaju i praviki żerujące na starych w wieku 25-30-kilka lat więc skończ z tymi bzdurami, bo pasożytowanie nie zależy od płci

Gość gość
"najwyraźniej dalej nie załapujesz pojęcia, może ksiądz pomoże" no cóż, a tobie już tylko psychiatra :)

Gość gość
gość dziś kto ci powiedział że żadna mnie nie chce? to ja je odrzucam nie one mnie, bo pasożyty mnie nie interesują

Gość gość
hah, bardzo dobrze, że cię kopnęły w doopę wszystkie, bo która normalna chciałaby być z takim frajerem?

Gość przerost tresci nad forma
ktoś sobie wymyślił temat nakręca to od 12 godzin a wy dalej łykacie.

Gość gość
gość dziś Jak zarąbiesz komuś kwiatki z ogródka to nie powieusmiech.gif Tylko nie rwij bratków bo się domyśli. >>>>> szkoda zabijać kwiatków dla jakiejś tępej suki

Gość gość
"Jasne, wcale kryminaliści, chamy, gangsterzy i bad boye... I wcale nie zaliczają średnio kilkadziesiąt kobiet więcej" no skoro blachary, solary, dresiary/ze czy patologie bez szkół to dla ciebie "większość" kobiet to mogę jedynie współczuć, że się w takich nizinach obracasz :) jakoś nie widzę aby inteligentne studentki na poziomie ciągnęło do chamów czy bad boyów, a tym bardziej gangsterów :D

Gość gość
Prawda jest taka, że facet, który dobrowolnie randkuje, a potem wiąże się z kobietą, oczekującą płacenia za siebie bierze sobie na głowę piekło, materialistyczne, pasożytnicze gowno i zero, kulę u nogi. Jej roszczenia będą rosły z upływem czasu, a ona brzydła w oczach i będzie stawała się coraz bardziej nudna. To na tyle, dobranoc.

Gość gość
"no skoro blachary, solary, dresiary/ze czy patologie bez szkół to dla ciebie "większość" kobiet " Ale właśnie ty jesteś taką typową blacharą i dresiarą, oczekujesz płacenia za siebie, facetów, którzy nie dają na sobie żerować, albo nie mają kasy określasz jak typowa dresiara, choć sama jesteś studentką, czyli bezrobotną bez perspektyw. Studentki to dziś w 90% puszczalskie, tępe blachary i dresiary.

Gość gość
dobrze piszecie, ale szkoda waszego czasu, sfrustrowany debil i tak nic nie pojmie, bo frustracja zalała mu mózg całkowicie :O naprawdę szkoda czasu 🖐️

Gość gość
gość dziś a baby biologii nie mają? tym bardziej, bo to im zegar tyka i dobrze o tym wiedzą, 30 i bachor albo panika się zaczyna, cípa swędzi i paniczne szukanie bolca i dziecioroba

Gość gość
"Ale właśnie ty jesteś taką typową blacharą i dresiarą, oczekujesz płacenia za siebie, facetów, którzy nie dają na sobie żerować" a widzisz, że pisze tu więcej osób? biedakiem nazwałam autora dlatego, że o te 6 zł rzuca się jak głupi, tak jakby właśnie były to jego całe kieszonkowe :) blachary czy dresiary zostają utrzymankami facetów, ja w życiu na utrzymaniu faceta nie chciałabym być, więc nie piertol. uczę się i pracuję. po prostu płacenie na randkach uważam za miły przejaw zdobywania czy starania się o kobietę. każda to lubi powtórzę, ale żadna się nie przyzna. jeśli nie potrafisz zaakceptować tej prawdy - to już twój problem. może zostań gejem? nie będziesz musiał płacić i jest duża szansa że "da" ci po pierwszym spotkaniu :D "Studentki to dziś w 90% puszczalskie, tępe blachary i dresiary." haha, tak sobie wmawiaj, to, że tylko takie zwracały na ciebie uwagę, a u tych prezentujących trochę wyższy poziom nie masz szans to już twój problem :)

Gość gość
gość dziś biedak to by był, ale jakby dał sukom wydoić z siebie kase, niestety nie udało im się i nie uda

Gość gość
"którzy nie dają na sobie żerować" haha, zapłacenie za głupią kawę to dawanie na sobie żerować? hhaha bez jaj

Gość gość
"biedak to by był, ale jakby dał sukom wydoić z siebie kase, niestety nie udało im się i nie uda" Z ciebie nie miałyby nawet czego wydoić :D Skoro tak tych 6 zł nie możesz odżałować to pewnie zarabiasz grosze, niejedna studentka zarabia zapewne więcej niż ty, więc dobrze, że się z żadną nie związałeś, bo wtedy to raczej ty byś z nich doił, biedaku :D 🖐️

Gość gość
gość dziś jak jej nie pasuje to po kiego hooja akceptuje spotkanie?? to ona jest nudna suka która nie potrafi sobie rozrywki zorganizować i łapie "randke" bo nie ma nic innego do roboty. Marnuje tylko mój czas i naraża na niepotrzebne koszty, jaka by to nie była kwota. Takie pízdy powinny mieć robione fotki i na strone internetową je dawać pod hasłem "tej suki unikać"

Gość gość
gość dziś I jeszcze jedno. Dla wielu facetów kobieta, która chce doić już od pierwszych randek też jest skreślona. >>> takie suki od dziś usłyszą że zapomniałem portfela i że oddam na "następnej" randce, której oczywiście nie będzie :)

Gość gość
No bez jaj, nawet mi nie byłoby żal 6 zł za jakąś obcą osobę. Gość jest po prostu skrajnym skąpiradłem, we lbie ma tylko kalkulator i nic więcej. Tu chodzi nie o kasę, a o mentalność.

Gość gość
gość dziś Na takich to lecą te twoje solary usmiech.gif Normalne dziewczyny chcą się czuć przy facecie bezpiecznie. >>>> czują się bezpiecznie jak za nic nie odpowiadają i niczym nie ryzykują.... takim mówie że zapomniałem portfela

Gość gość
"jak jej nie pasuje to po kiego hooja akceptuje spotkanie??" tobie naprawdę trzeba takie proste rzeczy tłumaczyć? a może dopiero jak ci się namaluje to zrozumiesz? :O podobałeś się jej przed randką, ale przestałeś się podobać po randce - dotarlo? skoro w tej sytuacji tak bardzo boli ci stracony czas, odrzucenie, stracenie 6 zł czy cokolwiek innego to się po prostu nie umawiaj, PROSTE? nie masz prawa obwiniać żadnej o to, że przestałeś się jej podobać czy niewywarleś dobrego wrażenie.

Gość gość
">>>> czują się bezpiecznie jak za nic nie odpowiadają i niczym nie ryzykują.... takim mówie że zapomniałem portfela" ależ dla kobiet to żadna strata, bo ich akurat nie interesują takie przychlasty jak ty, tylko prawdziwe samce, które potrafią zdobywać i które działają zamiast jęczeć 🖐️

Gość gość
ten typ na serio jest jakiś zacofany intelektualnie :O :D

Gość gość
gość dziś całkowicie to rozumiem, dlatego każdy płaci za siebie i nie ma żadnych niedomówień. Idziesz z koleżanką gdzieś to każdy funduje siebie, facet z kumplem to samo, dlaczego jak facet z babą to ma być innaczej? Tymbardziej jak się nie znają.

Gość gość
">>>> czują się bezpiecznie jak za nic nie odpowiadają i niczym nie ryzykują.... takim mówie że zapomniałem portfela" Do takich jak ty większość kobiet ma za to ochotę powiedzieć: "spier/dalaj palancie" 🖐️

Gość gość
gość dziś tak, bo one szukają tylko naiwnych którzy dadzą się łatwo wydoić a potem szukają następnych ofiar jak już całą pensje debila przehulają

Gość gość
gość dziś widze że kolega temat przerobił i wie o co chodzi, współczuje i mam nadzieje że nie da się więcej doić, pozdrawiam nieznajomego