Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zasugerować facetowi,że już się z nim nie umówię, bo był skąpy?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś chyba żartujesz, naród by wyginął gdyby faceci dali sobie spokój z sukami, bo one mają zero inicjatywy do czegokolwiek

Gość gość
ten typ jest odrażający mentalnie (i pewnie fizycznie, bo skoro byłby przystojny to by mu tak masowo nie odmawiały) więc nic dziwnego, że żadna go nie chce :P

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Jak zarąbiesz komuś kwiatki z ogródka to nie powie:) Tylko nie rwij bratków bo się domyśli.

Gość gość
"chyba żartujesz, naród by wyginął gdyby faceci dali sobie spokój z sukami, bo one mają zero inicjatywy do czegokolwiek" bo taka jest BIOLOGIA kretynie, więc w końcu to sobie uświadom, że tak było, jest i będzie. na całym świecie to samce zdobywają samice, nie odwrotnie.

Gość gość
ale o co ten ból doopy? zazdrościsz, że lecą na tych, którzy za nie płacą czy jak? x bo to biedak który za kilka złoty by matke sprzedał, a co dopiero zapłacić dziewczynie za kawe :)

Gość gość
gość dziś jak jej "czar" prysnął to niech za siebie zapłaci, i jeszcze za mnie i mój zmarnowany czas, bo to tępa suka z chorobą psychiczną

Gość gość
gość dziś bo je trzeba prać po ryju i traktować jak szmaty, tak robią badboye i suki im z ręki jak ptaszki jedzą, i czym mocniej bije to ta go mocniej kocha, czas na zmiane nieco strategii

Gość gość
00:20 O k*rwa, być u ciebie skreślonym to tragedia. Już pół PL się idzie wieszać. Problem jest jednak w tym, że są tysiące lepszych, ładniejszych kobiet od ciebie, które są w stanie zapłacić za siebie, a nawet wręcz mają jakieś zasady, które nie pozwalają im doić z faceta na pierwszych randkach.

Gość gość
"jak jej "czar" prysnął to niech za siebie zapłaci, i jeszcze za mnie i mój zmarnowany czas, bo to tępa suka z chorobą psychiczną" a może to jej zapłać za to, że okazałeś się nudnym i beznadziejnym palantem z którym tylko straciła czas? :)

Gość gość
I jeszcze jedno. Dla wielu facetów kobieta, która chce doić już od pierwszych randek też jest skreślona.

Gość gość
Na takich to lecą te twoje solary :) Normalne dziewczyny chcą się czuć przy facecie bezpiecznie.

Gość gość
Chory psychicznie to sam jesteś nie rozumiejąc tego, że randka to nic pewnego, a służy jedynie poznaniu się, aby stwierdzić czy chce się to kontynuować dalej czy nie. Nikt nikomu nic nie obiecuje.

Gość gość
"Dla wielu facetów kobieta, która chce doić już od pierwszych randek też jest skreślona." tacy faceci to większość kobiet nie interesują ;)

Gość gość
Ja was ostrzegam faceci, nie płaćcie za kobiety. Ileż to ja forsy przep*doliłem na randki z jakimiś kobietami, które to spotkania żadnych owoców nie przyniosły, bo po piątej, czy czterdziestej randce kobiety zmieniały zdanie po upatrzeniu sobie o 20 cm wyższych kryminalistów, czy innych przygłupów, którzy zapłacić to mogli najwyżej za piwo z kumplami po wydymaniu tych lasek, które ja traktowałem po dżentelmeńsku w każdy otwór.

Gość gość
"tacy faceci to większość kobiet nie interesują" xxx Jasne, wcale kryminaliści, chamy, gangsterzy i bad boye, których głównym, niezmiennym podejściem do związku jest traktowanie kobiety jako materiału do pocierania kootasa nie interesują kobiet. I wcale nie zaliczają średnio kilkadziesiąt kobiet więcej niż szarmanccy rycerze płacący za desery w kawiarni.

Gość gość
"zasady, które nie pozwalają im doić z faceta na pierwszych randkach" "dojenie" to naleganie, aby zapłacił , co innego gdy facet sam z siebie chce płacić, ale dla ciebie to pewnie wielce szok, skąpy biedaku :)

Gość gość
gość dziś jak jej się "odmieniło" to niech ona ponosi konsekwencje za swoją hoojową decyzje, dlaczego facet ma na tym cierpieć?

Gość gość
BOSZ.... Aż tak przeżywać głupie 6 zł :D Całe kieszonkowe na nią wydałeś czy jak? :D

Gość gość
""dojenie" to naleganie, aby zapłacił , co innego gdy facet sam z siebie chce płacić, ale dla ciebie to pewnie wielce szok, skąpy biedaku " Dobra, idź już spać nieudacznico, pasożycie i darmozjadzie.

Gość gość
gość dziś nareszcie jedna myśląca logicznie, brawo, pozdrawiam zacną dame :)

Gość gość
Nie kłam:) Kończyło się na 1 randce dlatego tak to cię boli. Najprawdopodobniej wyszukiwałeś swoje ofiary w necie i wysyłałeś podrasowane zdjęcia:P

Gość gość
inaccessible89 dziś tak, tylko suki nie ryzykując wygrywają, to tak jakbym miał numery totka dzień przed losowaniem

Gość gość
wy chyba poznajecie kobiety w jakiś zapijaczonych melinach dla patologii skoro macie taki obraz kobiet właściwie wiem kim jesteście, sfrustrowanymi przegrywami którzy są mocni w internecie na klawiaturze natomiast w realnym życiu jesteście tylko malutkimi osranymi męskimi pipkami :)

Gość gość
"jak jej się "odmieniło" to niech ona ponosi konsekwencje za swoją hoojową decyzje, dlaczego facet ma na tym cierpieć?" Randka to zawsze ryzyko. Chcesz coś pewnego? Won do burdelu. W jaki sposób facet "cierpi"? Przecież sam chciał za nią zapłacić, więc o co chodzi? Bo przecież mu nie wyjęla mu tych pieniędzy z portfela siłą ani nie ukradła :D

Gość gość
gość dziś przestań z tym zdobywaniem, to nie epoka kamienna że maczugą walne białogłowe w łeb i zaciągne do jaskini, obecne czasy mają troche inną dynamike międzyludzką ( choć bywają wyjątki )

Gość gość
"dojenie" to naleganie, aby zapłacił , co innego gdy facet sam z siebie chce płacić, ale dla ciebie to pewnie wielce szok, skąpy biedaku " Dobra, idź już spać nieudacznico, pasożycie i darmozjadzie." oho, prawda boli przegrywa i biedaka :D

Gość gość
"właściwie wiem kim jesteście, sfrustrowanymi przegrywami którzy są mocni w internecie na klawiaturze natomiast w realnym życiu jesteście tylko malutkimi osranymi męskimi pipkami usmiech.gif" A Ty kim jesteś? Pasztetem z kafe, rozpieszczanym za młodu przez starych, przyzwyczajonym do żerowania na innych(wyniesione z domu) przesiadujesz tutaj i czekasz na frajera, który popełni równie wielką gafę życiową i weźmie na barki taką rozpieszczoną, bezwartościową, materialistyczną koorwę. Sama jesteś właśnie mentalnie w takim rynsztoku. Jeśli kobieta tak ocenia facetów, którzy nie zaspokajają jej zachcianek to każdy jej potencjalny partner ma potencjalnie przesrane i jest biednym frajerem, że wziął takie g****o.

Gość gość
Jesteście strasznie zniewieściali dlatego zdobywanie wam nie odpowiada:)

Gość gość
gość dziś najwyraźniej dalej nie załapujesz pojęcia, może ksiądz pomoże