Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego wysoka waga urodzeniowa dziecka napawa was dumą?

Polecane posty

Gość gość
na stare lata to niestety większość ludzi ma problemy ze stawami, czy kręgosłupem, bo niestety taka to właśnie jest starość, jak nie stawy czy kręgosłup to problemy z sercem/ciśnieniem, bądź też jeszcze coś innego- nie można być wiecznie pięknym, młodym i super sprawnym

Gość dalko2
Dziewczyny a wy zachodzicie w ciąże z tak zwaną premedytacją czy to są takie ulotne chwilę ? Zastanawia mnie po prostu fakt czy do tego zajścia w ciąże się jakoś przygotowywujecie ? Teraz co raz to wiecej znajduję artykułów na ten temat np taki http://obk.pl/jak-przygotowac-organizm-na-zajscie-w-ciaze/ , piszą dość mądrze i chyba warto się zastosować ? Co o tym myślicie ?

Gość gość
Muszę zmartwić panią od koleżanki rozklapiochy, ale ja urodziłam dziecko ponad 4 kilo, potem poniżej 2 i za każdym razem pochwą goiła się tak samo i jak widać pożycie też się układało, skoro przyszło drugie zaledwie po dwóch latach. Skoro babka się cieszy to znaczy, że nie odczuła komplikacji z tego powodu. Za to ty zgorzkniała odpisujesz żale na forum. Ja miałam dużo mniejsze od ciebie i nie mam takich problemów z wlasnym ego. Nie wytrzymam się na ludziach bo babcia mi każe dokarmiać.