ania609 0 Napisano Kwiecień 21, 2016 Sil ile placilas za mrożenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania609 0 Napisano Kwiecień 21, 2016 Smutasek dziękuję za uświadomienie mnie :p Ale może wezmę Cię ze sobą bo mogę sama nie trafić a tak jak zaprowadzisz mnie za rączkę napewno trafię :p hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewela2421 0 Napisano Kwiecień 21, 2016 Smutasek nad imiona nie mamy wybranego mnie sie podobają dwa... Kubuś i Wiktor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2016 Dziewczyny czy mogę was prosić o ten nr do tej apteki w Czechach? Czy jak zadzwonię jutro to będą mieli 4 paczki na sobotę? Dziękuję MaBo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewela2421 0 Napisano Kwiecień 21, 2016 Ania mam nadzieje ze prosić smutaska tylko o odprowadzenie do okna hehe a nie o to drugie hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania609 0 Napisano Kwiecień 21, 2016 Hehe ewela tylko do okna nic więcej :p hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smutasek85 0 Napisano Kwiecień 21, 2016 Aniu...z chęcią Ci pomogę, ale tylko w sprawie okna :-) Ewela...ładne imiona :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania609 0 Napisano Kwiecień 21, 2016 Mabo nr do apteki +420 558711629 kochana dziś miała być dostawa tego leku zadzwoń jutro myślę że będą mieli na sobotę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewela2421 0 Napisano Kwiecień 21, 2016 My tu smiechy chichy hehe a kasiurek uniera pewnie ze strachu przed jutrem... 3 mam za Ciebie kciuki.. Odezwij się jak tylko poznasz wynik.bedzie dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania609 0 Napisano Kwiecień 21, 2016 Smutasek ty to jesteś madra :p jak masz na imię?:) jak mnie prowadzić będziesz do okna to muszę wiedzieć :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania609 0 Napisano Kwiecień 21, 2016 Kasiurek trzymamy za Ciebie mocno kciuki napewno będzie dobrze :* powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smutasek85 0 Napisano Kwiecień 21, 2016 Aniu...tak samo jak Ty :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2016 Dziękuję Aniu a to ta apteka angel tak? Pozdrawiam MaBo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HOPE83 0 Napisano Kwiecień 21, 2016 Gościu co do MTHFR to ja mam A i lekarz zalecił mi dawkę 15 mg kwasu foliowego , Kasiurek powodzenia jutro :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2016 Ania mysle ze sie rozkrecisz...i czesto jak zaczyna sie pod gorke to pozniej jest sukces...;-) U nas M mial angine poczas punkcji mojej...myslalam ze juz po plemniorach i wkurzona na maxa szlam na punkcje...i poki co czekam na pierwsze usg ;-) Kasia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolcia885 0 Napisano Kwiecień 21, 2016 Dr M bez problemu wypisał mi receptę na urogestan, byłam dzisiaj w Czechach i kupiłam 4 opakowania (można placić w złotówkach nie trzeba mieć koron) Aniu myślałam że spotkamy na punkcji ja mam w sobotę ..... Smutasku gratulację takie posty lubię czytać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania609 0 Napisano Kwiecień 21, 2016 Hehe smutasku a z kad wiesz że mam tak na imię może to mój pseudonim :p..a tak serio to fajnie że mamy tak samo na imię :) wesoła Aniu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania609 0 Napisano Kwiecień 21, 2016 Kasiu też tak myślę dostałam mniejsze dawki i dlatego tyle to trwa...mam nadzieję ze szybko rusza i będę miała w pon ta punkcje..Kasiu a które to było twoje podejscie ?ktory to tc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania609 0 Napisano Kwiecień 21, 2016 Karolcia niestety ja nie mam punkcji w sobotę mam tylko wizytę. .moze dowiem się w tedy kiedy mam mieć zabieg.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania609 0 Napisano Kwiecień 21, 2016 Mabo ta apteka nazywa się Lekarna U Salvatora..piszę bez czeskich znakow ul. Hlavni 34 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2016 Karolcia czy mowa o tej samej aptece? Dziękuję MaBo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2016 Aniu a czy to jest blisko przejścia granicznego? Bo juz się pogubiłam któraś pisała o aptece Angel po prawej stronie za przejściem granicznym nr tel 558 769 343 wiec juz nie wiem nic MaBo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania609 0 Napisano Kwiecień 21, 2016 Karolcia placilas w zlotowkach?ktoś pisał ze można płacić tylko w koronach... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiurek86 0 Napisano Kwiecień 21, 2016 Dziękuje dziewczyny za trzymanie kciuków :) zaraz jak sie dowiem to dam znać. Cała skrzynka pomarańczy kupiona także będzie czym oblewać :) ale powiem Wam, ze ( wiem, ze to dziwnie zabrzmi) ale czuje taki totalny luz, ze nawet nie chce mi sie rano zrywać na oddanie krwi :) na luzie sie wyspie, pozbieram i cierpliwie poczekam :) chyba te lata starań przygotowały mnie do takiego podejścia. Nie chce zapeszać, ale czuje spokój bo mam wrażenie, ze sie udało :) tak czuje, ale równie dobrze mogę sie mylić :) teraz jedyne o czym myśle, to jak pozbyć sie bólu głowy. Zaraz mi łeb pęknie.... A nie chce brac żadnych leków bo nie wiem jakie mogą być reakcje na te zastrzyki. Kuzwa pisze ze czuje ze sie udało a jak poczułam teraz "okresowy ból " to zastanawiam sie czy w ogóle robić betę jutro :) OMG jak cieżko być kobietą czasami :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania609 0 Napisano Kwiecień 21, 2016 Mabo dziewczyna która podawała ten adres pisała że to jest przy granicy ja tam dziś dzwoniłam i zamówiłam 4opakowania nie wiem co Ty masz za aptekę zapisana..:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2016 Jeszcze sie boje Ania ciaza nazywac... to moje drugie podejscie,w pierwszym sie nie udalo,nie mialam mrozakow bo mialam 2 komorki pobrane tylko i jedna sie zaplodnila. Jestem w 2+1 i teraz podchodzilam do drugiego podejscia...beta z 13dpt byla 262,w przyszlym tyg wizyta...i chcialabym pecherzyk zobaczyc.Teraz mialam dwa podane,jeden na zimowisku ;-) Kasia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolcia885 0 Napisano Kwiecień 21, 2016 Tak to ta sama apteka jest bardzo blisko granicy :)\tak jak Ania napisała ul. Hlavni 34 tnr tel. +420558711629 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Polly3322 Napisano Kwiecień 21, 2016 Dziewczyny jutro mam podgladanie trzymajcie kciuki to moja trzecia proba w koncu musi sie udac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sil_sb 0 Napisano Kwiecień 21, 2016 ja jestem w programie rządowym, do czerwca włącznie nie płacę za mrożenie, dopiero później, jakbym teraz blastusiów nie wykorzystała tu będę musiała płacić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2016 Ok dzięki karolcia.powodzenia jutro kasiurek MaBo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach